Foto bij Hoofdstuk 135

En de volgende in het rijtje van vandaag.. ghehe, hierboven hoe blij Matt kijkt.. Veel leesplezier! :3

Al snel zijn we in het ziekenhuis en ik loop gespannen door de gangen. Wat zou er met Matt zijn? Opeens komt een zuster huilend een kamer uit. “En blijf weg! Ik hoef je eten niet!” schreeuwt Matt zijn boze stem en er komt een bord met spaghetti naar buiten en de zuster schreeuwt bang, wanneer het tegen de vloer klettert. “Hij is GEK geworden! Hij wil geen eten, hij wil geen drinken, hij wil helemaal niks!” zegt ze hysterisch tegen Edward’s rustgevende ogen en hij glimlacht lieflijk. “Wij zullen wel even met hem praten,” zegt hij geruststellend en wenkt dat ik maar alvast naar binnen moet gaan. “Ik breng haar nog even tot bedaren,” zegt hij en ik knik.
Ik loop voorzichtig de kamer binnen en zie Matt met een chagrijnig gezicht alle zenders langs zappen. Ook heeft hij bezoek, Fred en Dorian zitten naast hem aan zijn bed en Fred heeft foto’s bij zich. Wacht, waren dat foto’s van mij? “Hoi,” zeg ik zacht en het weerklonk zachtjes in de lege kamer. Toch keek Matt op en zijn gezicht veranderde van depressief naar geheel vrolijk en opgelaten leek het wel. “Kittie!” zegt hij en wilt al uit zijn bed stappen. “Ho!” zeg ik en ik loop snel naar hem toe. Zodra ik bij hem ben, geeft hij me een knuffel. “Eindelijk, ik miste je zo erg,” zegt hij en kijkt me bewonderend aan. “Jij stiekemerd,” zegt hij grinnikend en ik kijk hem verward aan. “Je bent alleen maar mooier geworden in de tussentijd,” zegt hij en ik grinnik en ga bij hem op het bed zitten. “Au..” zegt hij zacht als ik tegen zijn been aanga en geschrokken verzet ik me. “Sorry,” zeg ik en ik bijt op mijn lip. Hopelijk had ik nu niet weer iets verkeerd gezet in zijn been. “Geeft niet, je kan me onmogelijk pijn doen met dat lieve gezichtje van je,” zegt hij lief.
“Waarom eet je niet?” vraag ik dan zacht, want blijkbaar was dat het probleem hier. “Ik.. ik kon het niet.. ik had geen trek.. ik kon alleen maar bedenken hoe je met die kleuter je tijd vol maakte en dat hij je langzaam zou ompraten en,” zegt hij en stopt dan even als hij mijn strenge gezicht ziet. “Sorry, ik weet dat je ook van hem houdt.. maar het is gewoon erg lastig, die weken die we samen hebben doorgebracht, het gaf me zoveel nieuwe kracht in een tijd dat het echt tegen zat, je bent mijn alles voor me Kittie, jij bent de goede kant van mij, je maakt me tot wie ik ben,” zegt hij en pakt heel zachtjes mijn hand vast. Ik kijk naar zijn hand, hij was nog echt zwak, want heel zachtjes kneep hij in mijn hand en de snoeren van het ziekenhuisapparaat zaten verstrengeld om zijn arm.
“Aahhh, dat vind ik nou lief,” zegt Fred opeens en ik kijk omhoog. “Ik denk dat wij deze geliefden beter alleen kunnen laten,” zegt Dorian dan zacht en kijkt mij vriendelijk aan. “Waarom? Dit is nog beter dan een romantische film op tv,” zegt Fred lachend en Dorian trekt hem zachtjes mee. “We kunnen gunder beter alleen laten,” zegt hij en ze lopen de kamer uit. “Aardige gasten, die twee,” zegt Matt dan tegen mij en ik ben blij dat hij mijn beste vrienden aardig vond. “Ze zijn lief,” zeg ik zacht en hij knikt. “Maar niet zo lief als jij, wat was je aan het doen, dat je opeens hier heen kwam, verveelde Seth je zo?” vraagt hij lachend en ik schud schuldig mijn hoofd en ik zucht en kijk weg. “Jullie waren iets aan het doen.. of niet soms?” vraagt hij iets minder vrolijk en ik knik. “Hij vroeg me gewoon mee naar een meertje om het vieze spul van mijn kleren af te wassen en,” zeg ik verontschuldigend, maar hij stopt me. “Het geeft niet Kittie, ik weet dat je ook van mij houdt, geef maar toe, je dacht ook wel eens aan mij, of niet soms?” zegt hij met een lachje en ik knik beschamend. “Zie je?! Geweldig,” zegt hij lachend en kijkt me bestuderend aan. “Weet je, ik lig hier, omdat ik zoveel pijn voel, maar de pijn in mijn hart, daar hadden ze hier geen medicijn voor.. bedankt dat je even bent gekomen, ik moest je stralende gezichtje gewoon nog even zien en dan niet vanuit dat mislukte fotoalbum,” zegt hij en schuift het boekwerk even aan de kant. “Ja, wanneer wordt je beter?” vraag ik zacht en hij kijkt me aan. “Als ik een normaal mens was, pas over twee maanden, maar in mijn situatie kan ik waarschijnlijk over twee uur dit muffige kamertje verlaten,” zegt hij met een lach en ik knik. “Ik heb gewoon wat botten gebroken, niks aan het handje,” zegt hij als hij mijn bezorgde blik ziet. Hij zei dan wel dat hij zich beter voelde, maar ik geloofde er niks van. Hij zag er nog steeds niet beter uit. “Als je maar weer snel beter wordt,” zeg ik zachtjes en ik geef hem een zoen op zijn neus. “Hey, mijn mond is niet gebroken hoor,” zegt hij met een speelse lach en ik grinnik en geef hem dan een zoen op zijn mond. Ik was gewoon zo bang, dat ik hem weer pijn zou doen als ik hem aanraakte. Blijkbaar vergat hij alle pijn zodra onze lippen elkaar vurig raakten, want hij kwam langzaam overeind om mij dichter tegen zich aan te drukken. “Je ribben,” zeg ik, wetend dat die ook gebroken waren. “Ik voel niks meer als ik met jou ben,” zegt hij en zoent me weer verder. Vol overgave zoende ik hem terug, ik had zijn lippen gemist, de zijne op de mijne…

Reacties (4)

 • Joshifer

  Matt <3 Kittie(Y)

  7 jaar geleden
 • Hypnotising

  Toch moet ze bij Seth blijven. *kijkt streng*
  Verder (:

  7 jaar geleden
 • Padme

  Ze moet bij Seth blijven! Snel door please.

  7 jaar geleden
 • Niallene

  lieef :3
  Maar toch vind ik dat ze bij Seth hoort [a]
  Snel verder <33

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen