Foto bij Hoofdstuk 138

Zo! Hier weer een nieuw hoofdstukje! Hope you like it! Ondertussen schrijf ik verder! Veel leesplezier! :3

Uit een dure auto stappen we uit en Jacob klikt behendig op het slotvakje. De auto maakt een ‘bliepbliep’ geluidje en Jacob brengt een grinnikend lachje uit. “Geweldig geluid, motor, wegligging, snelheid, interieur, geweldige auto,” zegt hij nog eens verwonderend en ik grinnik. “Je lijkt er wel verliefd op,” zeg ik grappend en hij knikt. “Tja, als ik zo’n auto kon kopen he? Oehh,” zegt hij en ik glimlach breed. “Trouw dan met deze auto in plaats van Bella, ik denk dat ik het dan een stuk leuker krijg met mijn nieuwe schoonzus,” zeg ik lachend en Jacob rolt met zijn ogen. “Not funny, ik houd echt van Bella,” zegt hij en ik knik verlegen en probeer het weer goed te maken, door een snelle sorry. “Geeft niet, Kit, je hebt het nu ook niet geheel makkelijk nu,” geeft hij toe en ik knik en blijf rusteloos staan. “Ik weet gewoon niet wat er gaat gebeuren, wie het zal worden of het wel zal gaan lukken,” zeg ik treurig en hij slaat zijn arm om mij heen. “Het gaat je wel lukken, ik weet het zeker,” zegt hij en ik knik.
“Hehe! Daar ben je dan eindelijk, reed je in een slakkentempo ofzo? Ik dacht dat die auto hard ging,” zegt Leah zeurend tegen Jacob en die grinnikt. “Ik wilde zolang mogelijk mijn tijd uitzitten in deze prachtige auto, dus ja, ik ben met tien kilometer per uur hierheen gekomen, anders dan zou ik er al weer zo snel uit moeten,” zegt hij sarcastisch en ze rolt met haar ogen. “Kittie!” roept ze dan vrolijk en dat is de eerste keer dat ik weer een glimlach op haar gezicht zie. “Kom, we gaan oefenen om jou te transformeren, Jasper heeft al allemaal plannen opgezet om je te trainen voor het gevecht, maar dan moet je eerst kunnen transformeren,” zegt ze en ik knik zachtjes. Ik had er nog niet zoveel vertrouwen in, ik wist gewoon niet wat ik moest doen om te kunnen veranderen.. Toen leek het zo makkelijk te gaan, maar een tweede keer lukte me gewoon niet. “Succes!” zegt Jacob nog, als ik word meegetrokken door de overhaaste Leah.
“Zo, hier zijn we dan weer,” zegt Leah en we staan weer tussen de oude vertrouwde bosjes van daarstraks. “Ja,” zeg ik zenuwachtig en ze ziet mijn gespannen blik. “Hey, rustig maar, het komt wel goed, denk voor een seconde gewoon niet aan mijn broertje,” zegt ze glimlachend en ik kijk haar verlegen aan. “Hij is echt lief voor je, ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien, jullie horen gewoon bij elkaar,” zegt ze dan voor het eerst en ik kleur rood. “Bedankt, maar,” “Ja, Matt, ach, wat moet ik daarvan zeggen? Hij kan wel lief zijn,” zegt ze en haalt haar schouders op. Goed, weer iemand die zijn mening even duidelijk had gemaakt.. “Goed, kom eens hier,” zegt ze en ik loop naar haar toe. “Goed, je stinkt,” zegt ze en ik kijk haar aan. “En wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest? Je kan beter teruggaan, want ze hebben het aardig verpest,” zegt ze en ik kijk haar nijdig aan. “Trouwens, denk maar niet dat je de jongens in gaat pikken met je nep lieve lach, ik blijf altijd de koningin,” zegt ze en geeft me een duw. “Hey,” zeg ik en een lichte grom vormt zich rond mijn lippen. Ze grinnikt en ik begrijp haar. “Wacht eens!” zeg ik en opeens begin ik het goede ritme te voelen. Goed, Matt had al gezegd, iets waar je je heel erg aan ergerde.. goed, waar ergerde ik me het allermeeste aan?
“EDDIE! DE WC PAPIER IS WEER EENS OP! KITTIE BLEEF ER OOK ZOLANG OP ZITTEN!” schreeuwt Bella opeens heel hard door het huis heen en ik kijk boos op. Mijn handen beginnen langzaam te trillen. “OF ZE HEEFT HET OPGEGETEN IN DIE RARE VREETBUI!” roept ze dan en een luidde grom komt er uit mijn mond. Ik had mijn bron van irritatie gevonden en ik denk nog aan wat momenten terug waarop ze heel irritant was geweest tegen me. Langzaam voel ik het beginnen te borrelen in mij en ik neem een diepe zucht. “Goed, Kittie, neem een aanloop en spring wanneer je voelt te veranderen,” zegt Leah, maar ze was al te laat, want ik nam al een aanloop en sprong in de lucht. Alle opgekropte frustraties tegen Bella kwam eruit en met een luide grom kwam ik op mijn poten terecht. “Ja! Goedzo!” roept Leah en ik kijk om me heen. Alles was eerst nog even vaag, maar het beeld werd nu weer duidelijker. Kleine lapjes van mijn kleren lagen om me heen. “Rustig maar, de bloedzuigers hebben nog meer kleren, voor een heel dorp zelfs, zoveel,” zegt ze en loopt naar me toe. “Goed, luister aandachtig of je de andere hoort. Embry, Jared en Quil lopen nu een wachtronde, dus je moet ze kunnen horen,” zegt ze en ik knik. Ik sluit mijn ogen en spits mijn oren. Dude, kijk dat dan! Een eendenfamilie! Wie het als eerste heeft weggejaagd! hoor ik Embry’s stem vrolijk zeggen. Embry, ze zijn geen vijanden, laat die beesten met rust, let op de weg klinkt Jared’s stem dan. “Hoor je ze?” vraagt Leah en ik wilde zeggen dat ik ze hoorde, maar dat kon ik natuurlijk. Hey, een nieuweling in ons gesprek? Wie is daar? Identificer je! hoor ik van Embry opeens en ik lach van binnen. Hij was ook zo’n sukkel, hoe kon ik me nou identificeren met mijn gedachtes? Hey, Kittie! Je bent verandert! Gefeliciteerd! hoor ik dan opeens van Jared en ik bedank hem. “Kittie, nu moeten we oefenen om je snel te veranderen, het moet helemaal automatisch gaan als je klaar wilt zijn voor de strijd,” zegt Leah opeens en ik knik. Goed, hoe ging ik nou terug veranderen? Door Bella veranderde ik.. maar hoe terug? Whaha! Lol! Jij verandert door je gemene stiefzus! Wat een grap! hoor ik Embry opeens weer en ik bedenk me dat dit eigenlijk best wel irritant was. Edward hield tenminste zijn kop bij sommige dingen. Je wendt er wel aan hoor ik Quil dan opeens, oja, hij was natuurlijk ook mee. “Kittie, verander maar terug!” zegt Leah en ik knik. Ik denk aan Matt en aan Seth en opeens voel ik me langzaam weer in mijn oude gedaante terugkomen.

Reacties (2)

  • Joshifer

    YEAH!! Kittie kan het:Dnou ja, het gaat in ieder geval de goede kant op.. Go Kittie! Go Kittie! :3

    7 jaar geleden
  • Indietro

    Sneeeeel verder!!!(H)(K)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen