Foto bij 001.

- Felicia Snape/ Vilijn


Felicia! Opstaan.’ Bromde Severus. Hij was totaal geen ochtendmens. Grommend gooide Felicia de dekens van haar af en wreef vermoeid in haar ogen. Ze richtte haar blik even op haar spiegel. Haar haren sierde wild haar gezicht en haar fluweel blauwe ogen waren nu omringt door een rode rand. Suf liep ze de trap af en opende de woonkamerdeur. Verbaasd keek ze naar de oude man die in een woonkamer zat. ‘Ga zitten Felicia.’ Zuchtend nam ze plaats naast haar vader en keek de twee mannen afwachtend aan. ‘Felicia dit is Albus Dumbledore. Hij is het schoolhoofd van Hogwarts, waar ik ook werk.’ Rustig knikte ze en glimlachte even naar Albus Dumbledore. ‘ Er komen zware tijden aan Felicia. Hogwarts is de enige school die jou echt goed kan beschermen.’ Dumbledore nam het woord over en glimlachte even naar haar. Felicia wist dat the dark lord ooit op een dag terug zou keren. ‘Je gaat naar Hogwarts en wordt in het vierde jaar ingedeeld.’ Verbaasd keek ze hem aan. ‘Maar mijn thuisles is toch prima?’ ‘Maar het is niet veilig Felicia.’ Zuchtend schudde ze haar hoofd. ‘Oké, wanneer ga ik?’ ‘Over vier dagen.’

‘Oké Felicia. Ren recht op de muur af.’ Raar keek ze haar vader aan. ‘Wat? Wil je me dood hebben?’ Een lach vulde het station en arrogant keek ze achterom. ‘Wat sta jij nou te lachen?’ Boos keek ze naar een jonge die zijn bril weer recht zette op zijn neus. ‘Ik ben Harry. Jij bent hier zeker voor het eerst?’ Blozend knikte ze en pakte zijn hand aan. ‘Felicia Snape.’ Verbaasd keek hij van haar naar Severus Snape die achter haar stond. ‘Ik wist niet dat u..’ ‘Door lopen Potter.’ Bromde Severus en verbaasd keek ze naar haar vader. ‘Ik zie je nog wel een keer Felicia.’ En na die woorden begon hij te rennen en verdween uiteindelijk door de muur. ‘Papa? Weten ze niet dat je een dochter hebt?’ Zuchtend schudde hij zijn hoofd. ‘Ze moeten me serieus blijven nemen Felic en nu op die muur af rennen.’ Glimlachte hij. Lachend knikte ze en begon samen met haar vader te rennen.


Hoop dat jullie het een goed hoofdstuk vinden!
Ideeën en commentaar welkom!
Hoop dat jullie een fijne vakantie hebben!

En ik vroeg me af wie er geïnteresseerd is in een verhaal over Severus Snape. Sinds de film vind ik het echt een prachtig personage!
Laat het weten!


-X-

Reacties (9)

 • SuperrrLouis

  waahaa, het is zo raar om iemand papa tegen severus te horen zeggen xdddd
  en ik haaaat duits

  9 jaar geleden
 • Gisborne

  SEVIIEEE!!:Y)(dat zegt vast wel genoeg ^^ Ook al vroeg je het een jaar geledenxD)

  9 jaar geleden
 • Awesome1702

  awesome =3=

  9 jaar geleden
 • Porcelainn

  Severus Snape?
  UHHHHH JAAAAAAAAAA!

  1 decennium geleden
 • RedSky

  gaaf hoofdstuk! je hebt een nieuwe abo!(dance)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen