Foto bij Hoofdstuk 145

Zoo, echt jammer dat het einde nadert! Ik moet nu even snel alles erop zetten, ik moet er bijna af! Veel leesplezier! :3

“Haat je hem nu niet?” vraag ik en hij haalt zijn schouders op.
“Natuurlijk haat ik hem, maar ik weet ook wat hij voelt en wat hij zou voelen als jij hem nu niet vergeeft, en ik moet zeggen, je gaat kapot van binnen en dat gun ik mijn ergste vijand nog niet.. zelfs Seth dus niet,” zegt hij en kijkt mij met een strak gezicht aan. “Maar dat betekent niet dat ik jou niet wil, want dat is het enige waarom ik eerder uit het ziekenhuis mocht komen, omdat ik Carlisle helemaal kapot zeurde om naar huis te gaan,” zegt hij grinnikend en ik lach smalletjes. Ik kijk naar Seth, die mijn schuldig aankijkt en naar mij toe loopt. “Ik.. het spijt me echt,” zegt hij weer en ik knik. “Je zou nooit meer liegen had je gezegd,” zeg ik en hij knikt. “Het spijt me echt zo, ik.. ik had mezelf gewoon niet meer in de hand, ik moest en zou je voor mij winnen, echt, geloof me, ik zou je nooit pijn willen doen, ik had nooit gedacht.. dat.. echt,” zegt hij en pakt mijn hand. Matt zucht en geeft mij een duw, waardoor ik bij Seth in zijn armen val. “Nou, geef hem maar snel een zoen, wel snel, anders kan ik je niet verzekeren dat hij zijn kop daarna nog heeft,” zegt hij en ik geef Seth snel een zoen, natuurlijk draait hij net zijn hoofd, waardoor het een zoen op zijn mond wordt en grinnikend laat Seth mij snel weer los. Ik zucht en kijk hem aan, ook al had hij me zoveel pijn gedaan, nu ik hem zo zoende, het voelde weer zo vertrouwd.
“Mooi, dat was je laatste zoen met haar, ik claim haar lippen nu,” zegt Matt tegen Seth en die kijkt met opgetrokken wenkbrauwen op. Snel drukt Matt ook een zoen op mijn lippen en Seth laat dit even toe. “Dan claim ik haar kont,” zegt hij met een speelse lach en knijpt me in mijn kont. “Ik haar benen,” zegt Matt en voordat Seth iets over zijn lippen ging krijgen wat ik allemaal niet meer wilde horen, keek ik hem snel boos aan en Matt ook. “Goed, we gaan wel naar binnen,” zegt Seth en hij loopt naar binnen toe, maar Matt blijft staan. “Kom je niet mee?” vraag ik als ik achter Seth aan loop. “Dat ik net aardig tegen hem was, betekent nog niet dat ik hem kan verdragen,” zegt hij en hinkelt naar zijn krukken toe. “Ik ga naar de andere,” zegt hij en kijkt mij aan. “Kom je met mij mee?” vraagt hij en ik kijk twijfelend naar beide en beide kijken ze me even lief aan..
Hier was ik dus al die tijd al bang voor geweest, ik moest nu al een keuze tussen hen maken, ook al was het maar waar ik heen ging. “Ze gaat met mij mee,” klinkt er opeens een melodieuze stem vanuit het bos en Dorian komt tevoorschijn met een picknickmand in zijn handen. “Hoe geraken jullie ooit met haar in liefde? Gunder weet toch, dat liefde door de maag gaat?” zegt hij lachend en komt sierlijk naar mij toelopen. Ze kijken hem wantrouwend aan, maar ik kijk blij en opgelucht naar hem op. “Komt ge maar mee en jongens, ik beloof het, ik zal goed op deze jonkvrouw passen, zo waar ik Dorian heet,” zegt hij en ik grinnik. “Ik ga met hem mee, jullie horen het,” zeg ik opgelucht, terwijl ik me graag had opgesplitst en met Seth en met Matt mee was gegaan, want in de tijd dat ik bij hen was, voelde ik me altijd het meest gelukkig. “We zullen ons amuseren,” zegt Dorian en tilt mij op en rent weg het bos in. Ok, dit was ook bijna een ontvoering op zich, alleen dan wel een vrijwillige..
Als ik nog langer bij Seth en Matt had moeten blijven, was ik vast ontploft... ik voelde zoveel liefde tegelijk, waarschijnlijk was te veel liefde ook niet goed.

Reacties (1)

  • Joshifer

    Dorian is haar redder in nood!(A)haha;p

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen