Zo! Ik moest deze echt nog heel snel schrijven, ik had het gevecht beloofd! :3 Veel leesplezier!
ps. Ik wist het niet meer zekr.. maar werd Jake hier toch verwond? Kan iemand mij dat vertellen? Misschien kan ik het dan nog herschrijven.. ik ben nu zo moe, ik weet het even niet meerxDen morgen komt er een plaajte bovne,maar ik moet er nu af! Slaapwel!

De dagen daarna gingen snel voorbij. Ik moest alle vechttechnieken met Matt nog inhalen, alleen de eerste dag dat hij terug was, kon hij nog niks. Toen er nog drie dagen waren leerde ik rennen en goed staan. De dag daarna leerde ik mijn klauwen gebruiken en hoe ik vampieren van me moest afslaan. De laatste dag leerde ik hoe ik ze moest verscheuren en uiteindelijk verbranden. Het waren zware tijden, maar nu was dan eindelijk de dag daar.
Jacob had gespannen Bella naar boven gebracht in de tent. Wij zouden later komen, als verrassingsaanval en Fred kwam nog even naar mij toe. “Succes Kitkat, je bent nu toch een echte kat geworden,” zegt hij grinnikend en ik lach. Sam komt naar ons toe om ons te verzamelen en het plan nog eens door te spreken, ik had het nu al zeker honderd keer gehoord. "Succes," zeg ik dan ook snel tegen Fred en Dorian en geef ze een snelle knuffel. Dan lopen ze mee met de andere vampieren. "Goed, wij gaan voor en Kittie, jij komt als laatste, je bent onze speciale aanval, zodra je een van ons in moeilijkheden ziet," zegt hij en ik knik. "Dan val ik aan," zeg ik en hij knikt.
De tijd lijkt langzaam voorbij te gaan, maar dan krijgen we het sein van Jasper en iedereen kijkt vol spanning op. "Goed! Iedereen! Blijf gefocust! Als het dreigt te mislukken vecht door, je vecht hier voor een broeder," zegt Sam en kijkt naar Jacob die dankbaar knikt. "Goed! Laten we gaan!" zegt hij en springt op en verandert. De rest volgt en ik hoor allemaal opgefokte gedachtes door mijn hoofd, ze hadden echt zin om te vechten en zo kreeg ik er langzaam ook wel zin in. Ik zou voor het eerst een vampier aan mijn klauwen slaan en ergens vond ik dat wel stoer klinken.
Toen we bij het slagveld invielen, zag het er verschrikkelijk uit, overal waren vuren en ik zag de Cullens al vele verscheuren. De vampiers die ik zag, deden me schrikken. Ze zagen er woest uit, zelfs nog woester dan Victoria ooit was geweest. Ze gingen ook hard tekeer en ik verzette me. Ik moest vechten, zodra ik zag dat Embry een lastige had, kwam ik hem te hulp. Met een luide klap kwam de vampier tegen een boom aan. Bedankt, ik maak het wel af en ik knik en loop snel verder.
Na zeker een uur, hadden we de meeste verslagen en het stonk er nu verschrikkelijk naar rook. Ik zoek gespannen naar Matt en Seth, maar gelukkig waren ze er nog. Dan hoor ik opeens een luide grom en ik zie Jacob in een krimpen. Geschrokken begin ik erheen te rennen. Edward pakt net Victoria's hoofd vast als ik aankom en ik kan het niet laten en ren hard naar haar toe en ruk haar arm er ook af. Hij beweegt nog wanneer ik het in mijn bek heb, maar wanner ik het in een vuur uitspuw, kronkelt het langzaam weg. Ik kijk om en zie dat Jacob ligt te kronkelen in het gras. Gelijk verander ik terug en ren naar hem toe. "Jake!" zeg ik, weer voor het eerst noem ik hem zo. Ik kniel bij hem neer en ga met mijn handen langs de plekken op zijn arm, zijn borst, been. "Het helpt niet, je, je kunt me niet genezen," zegt hij en langzaam rollen er tranen langs mijn wangen. Niet weer! "We moeten hem weg brengen, de Volturi komt eraan," zegt Sam dan dringend en Carlisle komt naar ons toelopen, om het nog niet erg genoeg te maken,kijkt Jake mij aan. "Waar is ze? Is ze veilig?" vraagt hij zacht en ik bijt op mijn lip. Die rot Bella ook! Door haar was hij er nu zo aan toe. "Ja," zegt Edwards stem dan. "Goed dan is alles goed," zegt Jacob en sluit langzaam zijn ogen. "Ik moet hem nu verbinden!" roept Carlisle.

Reacties (5)

 • DewiiS

  Eindelijk alles gelezen!
  Echt een leuke story! ;D
  Ik ben trouwens team Matt!:Y)
  Ik zou het namelijk echt niet pikken als iemand zo 2x tegen me heeft gelogen!
  Snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • Joshifer

  Jacob!:(En ik ben en blijf Team Matt :3

  7 jaar geleden
 • Beronica

  Ik vind nog altijd dat ze bij Matt hoort, Matt 4 life =D

  7 jaar geleden
 • Padme

  k vind dat Kittie voor Seth moet kiezen hoor, dat is mijn stem.
  Arme Jake trouwens, maar Jacob was in het slagveld en Seth bij Edward en Victoria???

  btw. Snel verder

  7 jaar geleden
 • Hypnotising

  Ahw..:(
  Nog eens, Seth en Kittie horen samen! Matt voelt gewoon als een vreemde.. Idk waarom maar zo denk ik erover. xd
  Verder ^^

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen