Arme Nimbuzz liep 's avonds laat over straat toen ze terug kwam van een lange dag op de markt. Niet wetend dat ze achtervolgd werd, liep ze rustig naar huis. Totdat ze een zacht gegrom uit de struiken hoorde komen. Gele ogen keken haar kant op, geen een paar ogen wel meer. Nimbuzz nam de tijd niet om ze te tellen en rende weg, helaas was een ongelukkige poging om haar dood iets langer uit te stellen. De wolven waren haar te slim af en vermoorden haar. Nu zal ze zwijgen als het graf.

De wolven keerde terug naar het dorp en werden weer mensen, toen ze 's ochtends terug kwamen bij het dorp waren de dorpsbewoners diep in discussie. 'Weerwolven hebben het gedaan!' Riepen verschillende mensen. 'Wacht, we zulllen stemmen op onze dader en die zal bij zijn dood zijn waren gedaante laten zien.' Zei iemand anders en de bewoners waren het eens.


De stemming kan beginnen IEDEREEN moet stemmen op wie zijn verdenken van de moord. Jullie hebben tot dinsdag 9 augstus tot 20:00 de tijd. Stem je niet voor die tijd hier in een berichtje - ga je automatisch dood.

Reacties (14)

 • Feriha

  jerken.

  8 jaar geleden
 • Andria

  Ik stem op JERKEN. Saritje is dooooddd, en dat is JERKENS schuld - i think -

  8 jaar geleden
 • Avengers

  ik stem op JERKEN, mee met de meerderheid.

  8 jaar geleden
 • Pharmaceutical

  meerderheid dan? Jerken/

  8 jaar geleden
 • Becker

  JERKEN

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen