Dit is een bericht, voordat het einde in zicht is. *zucht* dit klinkt al zo droevig, maar ik ga het mooi maken! En SPECTACULAIR! :3 *nee, geen vuurwerk.. alhoewel, why not? xd*

Lieve lezertjes! :3
Zoals jullie al een beetje van me gewend waren, post ik nogal vaak laat in de avond..
Meestal omdat ik overdag te veel doe. Vandaag is helaas de laatste dag van deze story aangebroken *snik*
Zeer droevige tijd dus en zeer belangrijk wie de liefde voor Kittie zal zijn.
Zelf, was ik er op het begin heel zeker van, wie het zou worden. Nu, twijfel ik. De lezer heeft bij mij macht, maar ik zorg zelf ook graag voor verrassingen, dat jullie ook wel hebben gemerkt, durende het verhaal.
Er kan dus nog van alles gebeuren, Seth of Matt daar draait het hier om.
Wat ik wel spijtig vind, is dat ik vandaag geen tijd had om te schrijven -.-" Dus nu heb ik nog tot middernacht, om deze story tot een mooi einde te breien. (rustig maar, onder tijdsdruk schrijf ik altijd het snelst en hopelijk niet lelijker...)
Of het me vanavond gaat lukken? Nee.. of het me gaat lukken met tien blikjes cola, veel snoep en lekkers? JA! *maar als ik aan het einde van de dag niet meer in slaap kom, is het niet mijn schuld(A)*
Ik heb de voorraad dus al bij de hand en ik zal typen of mijn leven er vanaf hangt (Goed, dit is een tikkeltje overdreven, maar jullie begrijpen mijn motivatie nietwaar? :3)

Vanavond wordt bepaald welke knappe hunk het zal worden en ik hoop niemand teleur te stellen, alhoewel je dat toch nooit kan vermijden.. ik maak mijn eigen keus en ik hoop dat iedereen hem zal begrijpen!

Ik vind het echt vreselijk om nu al een beetje afscheid van jullie te moeten nemen en jullie komen dan natuurlijk ook allemaal even terug in mijn bedankwoord :3 *als ik die vanavond ook nog afkrijg...*.. gelukkig dat ik nog twintig andere ideeën heb staan voor stories, waaronder een nieuwe voor Twilight, want ik bedoel, waar moet ik anders over dromen tijdens mijn saaie ecomielessen? Twilight helpt mij die lessen overleven! Dus, jullie zullen niet zonder zitten, ghehe :3 Alleen zal er wel drastisch minder worden gepost..
Veel leesplezier voor vanavond en ik ga nu keihard aan de slag! :p

Reacties (4)

 • Joshifer

  Succes met schrijven!!:D

  MATT MATT MATT MATT MATT ^^ ;p

  9 jaar geleden
 • DewiiS

  MATT!!!!
  Pleaseeeeeeeee?! *puppyeyes*

  9 jaar geleden
 • Indietro

  SETH!!!!!
  IK SMEEEEEEEEEEEEEEEEK JE!!!!!!
  MATT GAAT WEL INGEPRENT WORDEN MET LEAH!!!!!!!(K)

  9 jaar geleden
 • Beronica

  Ga voor MATT! Omg nee iets origineels, uhm... JACOB(krul)Of ze gaat met Bella! Iew..

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here