Foto bij Mijn nieuwe stories

Ieder verhaal heeft zo zijn einde, maar aan elk einde, zit weer een nieuw begin voor iets anders! Hier wat nieuwe ideeën voor mijn stories. Ik moet covers enzo nog maken, maar dit is de samenvatting ongeveer, zeg maar als je ergens een abo op wilt, op allemaalxDOf eentje op voorkeur, dan zal ik het aan je melden! :3

Goed, ik heb dus een paar ideeën voor nieuwe stories en ook een Twilight story zit er weer bij.
Eerst even een heel andere story, die me heel leuk lijkt om te schrijven. Het is een zeer vrolijk en grappig verhaal en je zult alles zien vanuit de ogen van Ian en Wendy. Natuurlijk gaat dit veel gênante momenten opleveren en meer! :
Lessen van een losbol:
De playerige Ian Smiths date met elk meisje in New York. Tot hij op een gegeven moment Wendy Presta tegen komt. Zij is een succesvol zaken vrouw in deze grote stad en heeft een geweldig, maar eenzaam leven. Ze geeft alles op voor haar werk als columniste in een beroemd modeblad. Ian komt bij een transversie van zijn werk met haar in aanraking en wordt op slag verliefd op haar. Zal Wendy deze player kunnen om toveren tot een ware gentleman? Of is Ian zijn streken nog steeds niet verloren?

En dan een ander verhaal, het is eigenlijk best een droevig verhaal en lastig om te schrijven. Het gaat namelijk over mijn eigen leven. Niet dat ik een droevig persoon ben, in tegendeel! Maar dit heeft mij echt wel geraakt en laat mij toch met een andere blik naar mensen kijken. Ik leg hier echt mijn gevoelens op tafel en het waren geen fijne gevoelens, de meeste bestaan uit angst en ik ben er zelfs een beetje in depressie door geraakt.. Gelukkig weten vrienden je altijd te helpen en die hebben in deze story ook een belangrijke rol. De leeftijd die er boven moet komen, weet ik nog niet. Het valt misschien wel mee, maar bij sommige stukken misschien ook niet. Dit is het dan, de andere story:
My first stalker – waargebeurd verhaal
Je weet het wel, dat meisje achterin de klas, wat altijd lacht en het met iedereen goed kan vinden, altijd de mooiste kleren aan heeft en jou het gevoel geeft, dat je nooit zulke mooie krullen in jouw haar krijgt als zij nu heeft. Maar dan roept ze opeens jouw naam en vraagt ze of je naast haar komt zitten. Natuurlijk, verlegen als jij bent, kun je dit niet weigeren en komt naast haar zitten.
Op het eerste gezicht, is het heel gezellig. Ze maakt de geschiedenisles, tot een les waar je met een lach naartoe gaat. Ze geeft je het eerste boek waaraan je verslaafd raakt, Twilight heeft zij in jouw leven gebracht. Ze helpt je om een baantje te vinden, aangezien zij daar ook werkt en ze wist dat er nog een plek vrij was.
Ze lijkt een geweldige nieuwe vriendin, totdat ze opeens jouw vriendinnen weg jaagt, je bij elk lokaal opwacht, elke week met je wilt gaan winkelen, terwijl jullie nu in de toets periode zitten en ze je volgt overal naar toe.
Een ‘nee’ begrijpt ze niet meer en ze komt bij jou met al haar rare problemen, waar jij raar van opkijkt en het met een zenuwachtige lach weglacht. Je durft niemand te vertellen dat ze zo raar doet, omdat jij denkt, dat je de enige bent die het opmerkt en de enige bent die haar kan helpen.

Maar wat als zij jou naar de ondergang helpt?

Dit is mijn verhaal. Mijn verhaal van mijn eerste en hopelijk ook laatste stalker.


Tja en dan mijn nieuwe Twilight idee:

Dit verhaal ging vooral over het tweede en derde boek van Twilight, maar ik wist nu een verhaal voor het vierde boek. Herinner jij je de passage nog dat Jake het even niet meer zit ziet zitten en dat Edward hem erop uitstuurt met zijn luxe auto? Als hij rondkijkt, voor een nieuw meisje, komt hij een meisje tegen bij zijn auto, die hem wel erg bezorgd aankijkt. Met haar zou hij het nog wel eens kunnen redden, dacht hij toen. Maar hij zei nee tegen haar.
Bij mijn story, gaat dit anders. Want wat als hij wel ja zei? Maar tegen wie zei hij dan ja?

Kittie (goed, ik kan ook een andere naam kiezen, maar voor nu houd ik even Kittie aan ) is een losbandig meisje. Sinds haar moeder is overleden, ziet ze het niet meer zitten en gedraagt ze zich niet meer volgens de regels. Ze is erg brutaal, naïef en het lieve meisje van vroeger, herken je niet meer in haar. Ze gaat naar alle feestjes, pest mensen op school en ze heeft elke week een ander. Vooral door dat laatste ziet haar vader het genoodzaakt om Kittie eens naar haar oom en tante te sturen in La Push. Hij is bang dat de grote stad Kittie heeft omgetoverd tot deze losbol en hij weet eerlijk gezegd ook niet hoe hij zijn dochter in zijn eentje op moet voeden. Kittie heeft natuurlijk helemaal geen zin in die verhuizing, want ze weet het, ze zal strak aan het lijntje worden gehouden door haar oom en tante. Als ze een dagje naar het strand is en ze een jongen in een luxueze auto ziet, slaat ze haar kans. Haar oom let even niet op haar en ze maakt snel een praatje met deze knappe vreemdeling. De vonk lijkt over te slaan en zo heeft ze weer een nieuw slachtoffer voor zich. Alhoewel, dit lijkt wel op een blijvertje en ze zou het hier iets rustiger aan moeten doen. Totdat haar knappe buurjongen opeens weer thuiskomt. Hij is erg stil en verlegen, maar dat vindt Kittie juist wel een uitdaging. Een affaire, terwijl ze nog een relatie heeft met Jake, gaf wel weer genoeg spanning in haar leven. En om er nog een schepje bovenop te doen, gaat ze vaak vlak na elkaar met ze uit.
Maar wat als haar lieve buurjongen, de oude Kittie lijkt terug te krijgen? Wat als hij haar meer verandert, dan zij hem denkt te veranderen?
En wat, als de jongens eindelijk ontdekken wat Kittie met ze aan het doen was? Wat dan? Read more in my new storie! :3

Dat was dus het nieuwe idee wat ik had opgedaan XD Dit is ongeveer de samenvatting en relax! Dit keer is Jake haar broer nietxDEn ik twijfel nog voor de buurjongen, Jared of Paul? :3 Ik denk dat het Paul wordtxD

En nog een verhaal wat ik samen met Criss ga schrijven!
Last Friday Night

De twee beste vrienden Ben en William besluiten voor hun examen nog naar 1 eindejaarsfeestje te gaan. Ze zijn niet de meest populaire jongens van de school en verwachten ook niet dat dit erg zal veranderen zo aan het einde van hun schooltijd.
Nadat de twee beste vrienden Ben en William voor de dag van hun examen naar een feestje zijn gegaan, lijken ze hun examens gewoon in te gaan als de niet zo populaire jongens van de klas. Maar als ze de volgende ochtend opstaan en als Kings worden ontvangen op school, weten ze niet wat hen overkomt. Zodra de foto’s van het feestje online komen, ontdekken ze, foto voor foto, wat er die nacht is gebeurt.
Zelf herinneren ze er helemaal niks meer van…

Last Friday Night

Pictures of last night, ended up online
I’m screwed, oh well

Reacties (5)

 • Puddingvork

  haha, die 3e doet me denken aan The Hangover :')
  die ga ik zeker weten lezen ! =)

  8 jaar geleden
 • Joshifer

  Ze lijken me allemaal leuk..(A)Maar sowieso dat ik nummero 3 ga volgen.

  8 jaar geleden
 • Hopjesvla

  Ik vind My first stalker echt heel mooi. Ik vind het zoiezo mooi dat je je gebeurtenis kan (be)schrijven.. ;3

  8 jaar geleden
 • Indietro

  Oh, dat gaat zeker Seth worden!
  Nee grapje. Doe maar Paul. Die is wat mannelijker. Jared vind ik er echt heel gay uitzien.

  8 jaar geleden
 • IrishNialler

  (huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)ik vind je niet aardig dat dit de definietieve einde is. ik ga het wel volgen hoor.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen