Foto bij 53. A charming man making her nervous.

I love you guys <3

Sorry dat hij een beetje kort is, maar ik wilde Lily's pov niet te lang maken.

Met trillende handen en een bonkend hart, was Lily aangekomen op de schaatsbaan. Tijdens het oefenen had Gabe wel door dat ze niet lekker in haar vel zat en op den duur gebaarde hij haar te stoppen om bezorgd te vragen of ze zich wel goed voelde.
‘I’m just a bit tired. I’ve worked all night finishing my book, so I didn’t get much sleep,’ zuchtte ze met een voorzichtige lach en Gabe schudde zijn hoofd.
‘Silly girl. Go to bed early this night, so you won’t be a total wreck tomorrow. Did you finish your book?’
Lily zuchtte inwendig bij de gedachte aan komende nacht en voelde hoe haar hart sneller ging kloppen. Ze had ja gezegd omdat ze aan Nick kon merken dat hij er niets mee had bedoeld. Hij wilde precies hetzelfde als zij wou; zo veel mogelijk in de buurt zijn van de ander.
‘Yes I did, luckily’ antwoordde ze met een lachend masker op haar gezicht, en ze strafte zichzelf voor het te duidelijk laten zien naar de buitenwereld wat ze voelde. Ze mocht het niet laten zien, anders zou ze helemaal gek worden.
Aan het einde van de dag, wist ze niet hoe snel ze thuis moest komen. Ze kon maar aan één ding denken en dat was haar zus bellen. Die kon haar in iedere situatie kalmeren, en vooral wanneer het om mannen ging.
Nog voor ze goed en wel haar kamer binnen was, had Kate al opgenomen.
‘Hoe gaat het, grote zus van me?’ zei ze lachend ter begroeting en Lily moest lachen. Ze voelde zich al onmiddellijk minder gestrest.
‘Goed, en met mijn kleine zusje?’
‘Ook goed. Dus waarom bel je?’ Haar zus was altijd recht op haar doel af, daar hield ze wel van. Zelf was ze ook zo.
‘Nick heeft gevraagd if I would spend the night with him,’ citeerde ze hem en ze voelde hoe haar hart bonkte in haar keel.
‘Pardon?’ klonk de stem van haar zus verbaasd. ‘Hij vraagt gewoon of je seks wilt?’
Lily rolde met haar ogen en zuchtte.
‘Nee, gek, hij bedoelde er eigenlijk gewoon mee of ik bij hem wilde slapen. Letterlijk.’
‘Oh, dat is ook saai.’
‘Kate!’ giechelde ze om haar zus’ droge opmerking en ook de donkerharige zus kon er wel om lachen.
‘Dus, waarom bel je? Ik hoef je geen voorlichting te geven. Of was je misschien toch meer van plan?’ Lily zag gewoon helemaal voor zich hoe Kate nu wiebelde met haar wenkbrauwen en in kleermakerszit op haar bed ging zitten.
‘Nee, ik hoef geen voorlichting. Ik ben niet van plan om mét hem te slapen, alleen náást. Ik wilde het gewoon even kwijt.’
‘Ik ben er altijd voor je, dat weet je hè?’
‘Dat weet ik, dank je,’ zuchtte ze en drukte de telefoon tegen haar oor. ‘En hoe zit het met jouw liefdesleven?’ waarop het antwoord een lang verhaal was en Lily even niet meer hoefde te denken aan ‘s avonds.

Reacties (3)

 • Mylintis

  Ik ben dol op Kate's humor!

  8 jaar geleden
 • Laelia

  Het ís gewoon het mooiste verhaal op quizlet. (:
  Ben benieuwd wat je nog van 54 heb gemaakt! Dus ga die maar eens snel activeren(A)

  8 jaar geleden
 • ShinyFairy

  wauw!! dit is echt een van de mooiste verhalen die ik ooit gelezen heb op quizlet!! ik ben echt nieuwsgierig hoe het verder gaat:9~
  dus ik ga je verder laten schrijven(typing)
  ik ben een grote fan!!!!(flower)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen