Foto bij Part Seventeen.

‘Deze namiddag zal ik je een rondleiding geven hier.. of iets wat daarop zal lijken,’ zei ik, ik kon haar nu moeilijk álles tonen. ‘Maar eerst gaan we eten,’ vervolgde ik mijn zin. Ze knikte en kreeg een glimlach op haar gezicht.
‘Kom,’ zei ze dan, terwijl ze recht stond en naar de deur liep, ‘ik heb honger.’ Ik keek haar lachend aan, en samen liepen we richting de eetzaal.


Haley Parker Point Of View

Ik vond het verschrikkelijk wat er met dat meisje gebeurd was, en ik wist niet wat ik van Bill’s woorden moest denken. Wist hij echt van niks, of kon het hem gewoon geen barst schelen wat er met dat meisje gebeurde? Was het echt Tom zijn idee en was alles geregeld achter Bill’s rug? Dat kon ik bijna niet geloven, Bill had toch gezag over iedereen en alles? Ik snapte het niet, ik snapte er geen barst van.

‘Smakelijk,’ hoorde ik Bill naast me zeggen.
‘Smakelijk,’ mompelde ik terug, terwijl ik nog steeds half in gedachten verzonken zat. Tom en de rest van de mannen die aan tafel zaten zeiden hetzelfde en eindelijk was ik blij dat ik kon eten. Deftig eten dan. Dit was de eerste keer sinds ik hier was dat ik iets lékker om te eten kreeg. Het was altijd, ofwel droog brood, ofwel groene smurrie. Duidelijk was Bill in een goede bui vandaag, want anders mocht ik nooit zelf kiezen wat ik wilde eten, en nu dus blijkbaar wel. Met veel plezier begon ik braaf alles te eten wat ik had meegebracht, en toen het allemaal op was zat Bill me lachend aan te kijken.
‘Waaaat? Ik had honger,’ zei ik, terwijl ik op mijn buik klopte om dat nog eens te bevestigen. Ik dacht even dat ik gegeten had voor 4 dagen lang, zoveel had ik nog nooit in één keer binnen gekregen.
‘Dat was duidelijk,’ grinnikte hij en ik werd vanzelf blij om zijn goede humeur. Zou hij nu eigenlijk wel iets om me geven, of niet? Soms had ik het gevoel dat hij me verafschuwde en soms klikte het goed tussen ons. Ik werd er gek van, en schudde mijn hoofd om er niet meer aan te hoeven denken.
‘Klaar voor je rondleiding?’ vroeg Bill opeens en ik knikte. Het gaf me een goed gevoel dat ik niet terug een hele dag moest opgesloten zitten, en ik dacht dat ik wel wijzer ging worden uit die rondleiding. Ik hoopte alleen maar om meer informatie te krijgen over waar we ons bevonden. We stonden op en liepen door de tafels van Bills onderdanen, zoals hij ze genoemd had.
‘Hé, daar is onze verraadster,’ hoorde ik opeens naast me en vanzelf bleef ik stil staan om te kijken wie dat gezegd had. Het was de tafel van mijn klas, en de stem kwam van Fabian, die me kwaad zat aan te kijken. En hij was niet de enige.
‘Wat?’ piepte ik dwaas nu keek de hele tafel me aan, ik had zelf niet eens door dat Bill terug naast me was komen staan.
‘Oh, komaan. Je verraadt ons allemaal, door me hem plezier te maken,’ zei Fabian, terwijl hij naar Bill wees. Ik keek Bill aan en keek dan terug naar Fabian. Ik was sprakeloos. Hoe kon hij me nu een verraadster noemen? Hij wist verdomme niet wat ík al had meegemaakt!
‘Kom, laat hem,’ hoorde ik Bill vaag zeggen, terwijl hij me aan mijn hand probeerde mee te trekken. Ik liet hem maar begaan en samen liepen we terug verder, terwijl ik mijn hoofd nog eens draaide en nog een laatste blik wierp op mijn klas, die me nog steeds zat aan te kijken alsof ik de duivel was. Dachten ze echt op die manier over me? Wat dachten ze dan, dat ík een luxeleventje leidde?


Wauw, bedankt voor alle reacties, lieverds!!!! Echt waar, die maakten me zo blij! Met mij gaat alles weer zoals gewoonlijk, met de tandjes gaat alles goed, juist de draadjes moeten er nog uit ;3 Normaal eten kan ik toch wel weer, eindelijk! Willen jullie heel lief zijn, en een originele reactie achterlaten? En misschien geef ik wel een soort van award aan diegene die de origineelste reactie schrijft ^^, Het is misschien wel stom, maar het motiveert mij echt ;D Dankjullie! + Vergeet de kudo-knop niet! <3(H)

Reacties (12)

 • xSara1Dx

  WAT? Stomme Fabian, grrrr!!
  Maar me likes it als Bill lief doet mhii <3
  snel verder gaan dus!! xx

  1 decennium geleden
 • Conaway

  Ergens snap ik dat die klas kwaad is op haar, ik bedoel, zij zien niet dat zij is verkracht enzo.
  Maar dat is ze wel, dus ik snap ook wel weer dat zij kwaad is op de klas. ;D

  Hihi, in ieder geval, snel verder!
  Je schrijft echt heel goed!(flower)

  1 decennium geleden
 • BRAINWITCH

  wat een stomme kut klas! Ö
  alsof zij niet ook is ontvoerd. >.<
  + dat zij ook nog eens is verkracht!
  echt niet leuk! Ö
  maaaaaaaaaaaaar...
  jouw story is wel leuk. xd
  snel verder! <3

  1 decennium geleden
 • AmenFashion

  Ah, arme meid, maar ik ben bijna zeker dat het iets wordt tussen haar en Bill en anders zal ik jou eens persoonlijk komen ontvoeren:Y)

  snel verder! x

  1 decennium geleden
 • Sieennn

  mooii & snel verderrr(hoera)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen