Foto bij ~ 98. 'Harry Potter Ninja!' ~

Part 1: A Shadow Out Of Darkness
Chapter 98: Harry Potter Ninja!
_______________________________________________________________________
Heya!
Ik wou even vragen of jullie het verhaal van: VanillaSwirl willen lezen.
Namelijk het verhaal: I'm The Bitch ~ Akatsuki Alvast bedankt(flower)

Op een rustig tempo lopen jullie richting het lokaal, als jullie eenmaal naar binnen lopen, zien jullie veel kinderen. Heel veel kinderen. Je kijkt naar de mensen die er zitten, en zoekt het meisje die je hebt laten struikelen. “Waar is ze toch.. Ik heb het gevoel, dat ik haar ergens van ken.. Volgens mij hoort ze bij dezelfde clan als mij, of het is gewoon een sterretje, getekend door middel van make-up. Maar ik denk dat ze in dezelfde clan zit.. Ze lijkt gewoon te veel op me..” denk je terwijl je om je heen blijft kijken. Net als je de zoektocht naar haar op wilt gaan geven, zie je haar zitten tussen de mensen. Ze kijkt jou lang aan, met grote vragende ogen. Je hebt het gevoel dat zij jou wel kent. Door de vreemde blik in haar ogen, alsof ze het vreemd vindt dat je niet naar haar toe gelopen bent, om haar te begroeten. Jullie staren in elkaars ogen. Haar bloedrode ogen, alsof het bloed naar haar ogen gestegen is, in plaats van naar haar hoofd.
Het lijkt wel alsof jullie een staarwedstrijd aan het houden zijn, omdat geen van jullie wegkijkt. Zelfs niet voor een seconde kijken jullie weg. Na een aantal lange stille minuten, kijk je uiteindelijk weg. Niet omdat je moe werd van het staren, maar omdat je een stem hoorde. Die je vaag bekend voorkwam. Je kijkt achterom en ziet dat een blond meisje Sasuke bespringt en zegt: ‘Sasuke-kun! Je bent laat!’ Als je naar haar gezicht kijkt, weet je meteen weer wie ze is. Het blonde meisje met de naam Ino, dat de klas inkwam stormen, en ruzie maakte met Sakura om Sasuke op de eerste schooldag. ‘Sasuke, ik heb je heel erg lang niet gezien, dus ik wachtte vol enthousiasme.’ Zegt ze met een lichte blos op haar wangen. Het enige wat Sasuke doet is haar geïrriteerd aankijken. Aan de ene kant wil je ingrijpen, maar wilt eerst zien hoe Sakura of Sasuke erop reageren. Aangezien Sakura nog steeds wat voor Sasuke voelt. Je verwacht gewoon, dat Sakura iets tegen Ino zal zeggen, omdat ze al een hekel aan haar heeft, en ze is smoorverliefd op Sasuke. Nou eigenlijk, is ze gewoon een gestoorde stalker, zonder een leven.
Je hebt gelijk, want niet lang erna bemoeit Sakura zich ermee. ‘Ga weg bij Sasuke-kun! Ino-Pig!’ ‘Als dat Sakura niet is, grote, lelijke voorhoofd zoals altijd.’ Antwoordt Ino. Je wilt iets doen, maar je weet dat het uit de hand gaat lopen. Normaal gesproken boeit het je niet, als het uit de hand loopt, maar dit keer ben je extra voorzichtig. Stel je voor dat je precies het laatste beetje chakra nodig hebt, als je moet vechten of wat dan ook. Eerst wil je het Chunin halen, daarna zal je hun aanvallen. Als Sakura begint te gillen als een viswijf, pak je een appel uit jouw tas en stopt het in haar mond. ‘Bek dicht, viswijf! Ik heb genoeg van jouw gegil!’ snauw je naar haar. Sakura haalt namelijk heel makkelijk het bloed onder jouw nagels vandaan, hoe dat komt weet je niet echt. Waarschijnlijk door jouw grote afkeer aan roze en Barbies.
‘Sasuke-kun is van mij, bleh!’ zegt Ino op een uitdagende toon, terwijl ze haar tong naar jou en Sakura uitsteekt. Nu kan jij je niet meer tegenhouden, trekt jouw handschoenen wat meer naar je toe, zodat ze strakker zitten en knakt jouw vingers. ‘Wat zei je? Ik weet niet of je het doorhad, maar Sasuke is bezet! En als hij nog niet bezet was, zou hij vast niet met een Opgeblazen Barbiepop nemen, waarvan het hoofd op een varken lijkt. Ook al zo mislukt dus! Normaal gesproken zijn Barbies perfect uitgewerkt, maar jullie twee, dus daarmee bedoel ik jou en Sakura, zijn uitzonderingen! Waren jullie de eerste mislukte Barbiepoppen ter wereld of zoiets?’ Je haalt even diep adem en kijkt Ino kwaad aan. ‘Sasuke is bezet ja, door mij.’ Zegt Ino uitdagend.
Je knakt jouw vingers nu nog meer, slaat een deuk in de muur en wilt nu in Ino’s gezicht slaan. Je balt jouw hand tot een vuist, en staat al klaar om hem in Ino’s gezicht te planten. Een centimeter voor haar gezicht stop je, omdat je een stem hoort zeggen: ‘Hé jullie jongens, jullie moeten wat stiller zijn.’ Je kijkt hem lang aan, het is een ninja die waarschijnlijk een aantal jaren ouder is dan jullie. ‘Jullie jongens zijn nieuwelingen die uit de academie komen, toch? Gillen als schoolmeiden.. Geez.. Dit is geen picknick.’ ‘Wie denk je wel niet dat je bent, Harry Potter Ninja?’ snauw je geïrriteerd naar hem, want als hij een aantal seconden later tegen jullie ging praten, dan had Ino allang een hele rode afdruk in haar gezicht, en een gebroken neus. Nu pas merk je dat er veel meer mensen om je heen staan, die je vaag herkent. Allemaal heb je ze gezien tijdens de eerste schooldag. “Shikamaru, Chouji, Ino, Hinata, Kiba en Shino.” Som je in jouw hoofd op, terwijl je hun aankijkt. Het is best knap dat je de namen van hun onthouden hebt, normaal vergeet je zulke dingen. Onmiddellijk kijk je weer naar de persoon die je Harry Potter Ninja noemt, wachtend op een antwoord.
‘Ik ben Kabuto. Maar in plaats van dat, kijk eens achter je.’ Terwijl de anderen naar achter kijken, blijf je Kabuto strak aankijken. Je bent echt niet van plan om naar achter te kijken. ‘Die mensen achter jullie komen uit The Hidden Rain, ze hebben een klein temperament. Iedereen is nerveus voor het examen, wees rustig voordat je een scene veroorzaakt. Nou, ik kan het jullie niet kwalijk nemen dat jullie nog beginnelingen zijn, dus er nog niks vanaf weten. Jullie herinneren me eraan, hoe ik normaal gesproken was. ‘Ja, ja! Harry Potter Ninja, kan jij ook toveren?’ zeg je snel.
Kabuto haalt een aantal kaarten uit z’n zak en zegt: ‘Dit zijn Nin-Info kaarten.’ ‘Aww, waar is jouw toverstokje?! En kan je niet wat beters toveren Harry Potter Ninja?! En probeer maar niet Sakura’s gezicht te verbeteren, want dat is onmogelijk.. Ooh Sakura voordat ik het vergeet! Jouw gezicht is zo naar de klote, dus ik wou vragen of ik het als masker mag gebruiken, om irritante kinderen ermee weg te jagen.’


Dit is de ingekleurde versie, van de Fanart die ilsietju voor me gemaakt heeft ^^ Ik ben er nog steeds blij mee <'3

Reacties (6)

 • ilsietju

  En ik lees je story weer =D
  Had ff tijd <3
  Thankyou voor het erin zetten van mijn tekeningetje in jouw geweldige story <'3

  8 jaar geleden
 • xxMrsMalikk

  hahahaa ik houuu van die beledigingen aan Sakura.:D:D


  Sneelll verderrrr:D

  8 jaar geleden
 • MissNinja

  die tekeninf is echt mooi gelukt,ik ga zo ff haar da stalkenxD
  verhaal is ook tof!
  TOFFF!!!
  snel verder

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  Hahaha, omg, Harry Potterninja? :'D
  lol
  Snel verder <3

  8 jaar geleden
 • DarkPanda

  Dankjedankjeedankjeee!!(yeah)
  You're story is awsomeeee_O_

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here