"OMG" wij voelen ons zo schuldig dat er een hele lange tijd geen deeltje meer geplaatst werd. Maar we maken het goed "EREWOORD". Waarschijnlijk zijn er al een paar gestopt met lezen en dat verbaast ons niet het is dan echt onze eigen schuld.:(Maar hier is een nieuw deeltje en we hopen dat ze even goed mag zijn als alle andere. We still love you Sara en Yarina


Enkele maanden later

Sara, yarina en Tom hadden in die tijd niets meer gehoord van Bill en zijn bende. Ze hadden waarschijnlijk opgegeven het kon niet anders. In die tijd heeft Yarina Sean beter leren kennen ze kreeg zelfs kriebels in haar buik als ze zijn naam hoorde. Ze konden het vreselijk goed vinden met elkaar. Elke dag wisten ze wel iets te doen. Yarina wou Sean duidelijk maken dat ze iets voor hem voelde. Ze was vanplan om het hem te vragen, maar ze durfde niet zo goed. Vandaag hadden ze weer afgesproken in het jeugdhuis dicht in de buurt waar Yarina woont. Ze had hem gezegd dat ze hem wou spreken.

Pov Yarina

Vandaag zou de dag zijn dat ik het Sean moest vertellen, want wie weet voelt hij ook iets voor mij? We hadden afgesproken om 16u in het jeugdhuis. Er zou een leuke band spelen om 17u, dus was het de perfecte dag om met Sean af te spreken. Aan het jeugdhuis aangekomen zag ik Sean zijn fiets staan tegen een boom. "Hij is er dus al." zei ik in mezelf. Ik nam diep adem en duwde de deur van de ingang open. Ik zag hem al zitten aan een tafeltje. Hij zag me blijkbaar binnen komen, want er kwam een lach op zijn gezicht. Ik wandelde rustig naar de tafel waar hij zat en nam plaats. 'Hey!!' zei ik iets over enthousiast. 'hallo!' zei hij. 'Zo je wou me spreken?' vroeg Sean. 'Ja..' bracht ik uit, maar meer kwam er niet uit. Even was het stil aan tafel, want ik wist echt niet hoe ik moest beginnen. Ik wou net een woord zeggen, maar toen begon Sean net te spreken. 'Doe jij maar..' zei ik. 'Nee, nee, jij mag eerst.' drong hij aan. 'Nou we kennen elkaar al een maand en ik ben je nog altijd steeds dankbaar dat je mijn hond heb gered.' zei ik. 'Dat is nog altijd graag gedaan' zei Sean. 'En in die maand heb ik je beter leren kennen en je bent zo een lieve jongen en ...' nu moest het komen, maar ik kreeg het er gewoon niet uit. 'Sean, ik denk dat ik verliefd op je ben...' zei ik. Nu wachtte ik af naar de reactie van Sean. Aan zijn gezicht te zien was hij er best van geschrokken.

Pov sean

Ik wachtte in het jeugdhuis op Yarina. Ik moest haar vertellen over de bende van Bill en dat ik haar moest verliefd maken op mij. In die maand heb ik ingezien dat ik zo een eikel ben. Ik zat heel de maand schuldig te luisteren naar wat Bill Sara en Yarina hebben aangedaan. Nu moest het gedaan zijn en ik hoopte stiekem dat Yarina niet verliefd op me zou geworden zijn. Maar dat is waarschijnlijk mislukt, want de hele maand waren we niet eens van elkaar gescheiden geweest. Ik zag Yarina binnen wandelen en ik maakte een spontaane lach. Ik zag dat ze ook moest lachen. Ik was benieuwd wat ze me moest vertellen. 'Hey!!' zei ze enthousiast. 'Hallo!' zei ik terug. ' 'Zo je wou me spreken?' vroeg ik. 'Ja...' bracht ze er enkel uit. Er was een dodelijke stilte. Ik wou de stilte verbreken en wou iets zeggen. Maar net toen ik iets wou zeggen zei Yarina ook wat. 'Doe jij maar..' zei ze. 'Nee, nee, jij mag eerst.' drong ik aan. 'Nou we kennen elkaar al een maand en ik ben je nog altijd steeds dankbaar dat je mijn hond heb gered.' zei ze. 'Dat is nog altijd graag gedaan' zei ik. 'En in die maand heb ik je beter leren kennen en je bent zo een lieve jongen en ...' Ik voelde het aankomen iets dat ik nooit gehoopt had. 'Sean, ik denk dat ik verliefd op je ben...' zei ze.

Reacties (2)

 • Raveness

  oeh snel verder gaan please!!

  (K)(K)

  8 jaar geleden
 • Assje

  Ik vind ze even goed als de andere hoor(flower)
  Ik hoop dat je snel verder gaat:P
  (H)(K)
  -xxx-

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here