Foto bij #25

nog een deeltje, in de volgende 2 hoofdstukken gaat er heel veel gebeuren en daarna nog veel meer!!
ik ben al bezig met de volgende en die daarna ga ik natuurlijk ook gwn schrijven ghehe...
Reactie's please???
ik ga misschien een 4de doen als ik tijd heb maar natuurlijk alleen als ik veel reacties krijg!

#23


Ik loop samen met justin naar de Starbucks ik hoor het toontje het signaal dat ik een sms heb ontvangen... Rose, plz kom terug ga niet met hem mee hij speelt met je Ilse heeft me alles gezegd x Cait
Hadden ze gelijk, nee ze waren gewoon jaloers hoe zou Ilse überhaupt moeten weten dat hij met me speelt zogenaamd.
Ik besluit om het achter me te laten en er later over na te gaan denken dat zou geen kwaad doen...
'Justin' hij mompelt iets dat op een ja moet lijken, 'ik ga zo of morgen even naar Caitlin en Ilse ik heb echt geen zin in ruzie' het kwam er twijfelend uit duidelijk ook vragend 'hij kijkt me moeilijk aan 'is het niet beter als je ze gewoon eventjes de tijd geeft ik heb geen idee wat ze bezielde maar laat ze eerst even afkoelen tenminste 4 daagjes' op het einde gooide hij me een prachtige lach toe.
Iets zei me dat er iets mis was maar Justin was niet aan het liegen dat kon niet gewoon, het was bijna onmogelijk ik keek nog 1 keer naar zijn gezicht en toen wist ik het zeker, ze waren mis hij speelde niet met me, we hadden niet een een relatie, oke oke gisteren hadden we tja... maar we waren officieel nog niet samen en daar ging het om, geen enkele jongen speelt met mij ik was degene die met jongens speelde.
Zelverzekerd liep ik met Justin naar de Starbucks


#24

Ik zat rustig met Justin in de auto, hij lachte naar me ik lachte terug 'ik moet vanavond even weg ik heb mijn vrienden beloofd om mee te gaan' 'oké,, kan je me wel thuis afzetten' 'jaa tuurlijk denk je dat ik zo'n mooi meisje als jouw hier alleen op straat zou zetten'
Er was iets anders aan hem ik wist niet wat het was, hij zette me thuis af'

'Mam ik ben thuis' 'jaja, dat kon ik wel horen hoor dan hoe hard je die deur dichtgooide', ik had er genoeg van ik kon nooit wat goed doen volgens haar deur te hard dicht geen respect ik was dik lelijk een slet wad deed ik überhaupt wel goed.
'ik heb die godverdomme buren nooit horen klagen anders, jij als je binnenkomt want je bent er nooit doe je het 10x harder omdat je dan zo dronken ben dat je nog nauwelijks kan lopen of als er dan weer een vieze vent met je mee is gekomen, waarom denk je dat ik van kamer ben verhuisd he? Ik heb er genoeg van, klaar kan je je niet gewoon als een normale goede moeder gedragen?'
'weetje, geen wonder dat papa aan de drugs is gegaan, kijk naar je kom op ik krijg spontaan zin in drugs om dat vieze gemene opgeblazen afschuwelijke gezicht van je te vergeten.

Misschien was ik toch te ver gegaan, ik kreeg schuldgevoel maar schoof dat gelijk weg zij had mij nooit zo moeten behandelen ze was er nooit en als ze er was deed ze of ik lucht was of eigenlijk een olifant die niks goed kon doen een sletterige domme lelijke olifant, ik werd nog bozer.
' je kan wel zeggen dat ik dik ben en lelijk en dom, maar ik ben wel verder gekomen in mijn leven gekomen dan jou, ik kan ook zo'n baan krijgen met veel geld als ik al mijn bazen neuk'
'JIJ VIES VERWEND NEST, IK HEB JE ALTIJD HET BESTE GEGEVEN WAT DENK JE DAT JOU HET RECHT GEEFT OM ZO TEGEN ME TE PRATEN'.
Ik keek haar ongelovig aan, had ze werkelijk geen idee wat ze me al die jaren heeft aangedaan, alsof ik geen verdriet had van mijn vader, ook al had ze dat dat was geen excuus om mij zo te behandelen.
'ohja nu heeft mevrouwtje geen antwoord meer en voor jouw informatie, jouw vader zat al ver voordat wij uit elkaar gingen aan de drugs en dat kwam niet door mij maar door die vieze hoeren waar die mee omging, waarom ik jou zo haat en verracht je bent ook zijn kind en sorry maar alles wat met hem te maken heeft verracht ik, je bent net zo nutteloos gemeen en harteloos.

'moet je horen wat je zegt, ik was 7 hoogstens 8 en ik moest voor mezelf koken eten kleren wassen alles, en dan noem je mij harteloos?' ik lachte minachtend.
Ik verdween in mijn kamer toen ik een sms kreeg

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen