Foto bij [19.0] Parachute

I don't tell anyone about the way you hold my hand
I don't tell anyone about the things that we have planned
I won't tell anybody
Won't tell anybody
They want to push me down
They want to see you fall

~Rachelle Mehria William

De afgelopen maand was ik alleen nog maar closer geworden met iedereen van de tour, en bracht ik al mijn tijd bij ze door. Tussen mij en Nick ging het ook perfect – al was dat te danken aan zijn geduld met mij – en volgens mij had ik nog nooit zoveel gelachen in 4 weken tijd.
Ondertussen was de bus wel dichter bij Houston gekomen, we zouden daar over een week twee optredens geven en drie dagen verblijven.
Niemand buiten de tour wist van de relatie van mij en Nick, ook al waren er wel geruchten gekomen door de foto van het ontbijt. We hadden samen een of ander lulverhaal bedacht over dat het uit een hoek was genomen waardoor het leek alsof we aan het zoenen waren.
Ooit zou de pers wel achter het echte verhaal komen, maar nu nog niet, thank God.
‘Goed!’ Riep ik enthousiast. ‘Wat gaan we doen?’
‘Rach, we zitten in een bus die met 100 km per uur over de snelweg gaat. Wat kunnen we doen?’ Zei Kevin sceptisch terwijl hij op zijn camera zijn filmpjes aan het bekijken was.
‘Misschien kunnen we even filmen hoe het gaat in de bus voor jullie fans?’ Stelde ik voor.
‘Nee, geen zin.’ Zeurde Joe.
‘Auto’’’s spotten? I spy with my little eye? Truth or dare? I never?’ Bij alles wat ik zei, schudde Joe zijn hoofd. ‘Wie is er voor Joe uit de bus gooien?’ Als enige stak ik mijn hand op. ‘Oké, Awkward.. Dan ga ik wel muziek luisteren.’ Ik begon in mijn tas te graaien op zoek naar mijn iPod, en deed toen mijn oortjes in.
Net toen ik mijn muziek aan wilde zitten, pakte Nick een oortje van mij en deed hem zelf in. ‘Mag ik meeluisteren?’ Vroeg hij verlegen.
‘Ja, natuurlijk.’ Antwoordde ik meteen, en zette toen mijn muziek aan. Een onbekend lied van Christina Perri klink door de oortjes heen, en ik legde mijn hoofd op Nick’s schouder. Het was een rustig lied dat je hoofd leeg maakte, en ervoor zorgde dat je een beetje slaperig werd.
‘Heb ik je al gezegd dat je er prachtig uitziet vandaag?’ Fluisterde Nick zodat de rest het niet kon horen.
‘Nee, nog niet.’ Ik kon het ook niet verwachten, aangezien ik met een half open oog me had aangekleed en dus in de auto stapte in mijn lievelings joggingbroek en een veel te groot grijs vest. Ik had ook al geen zin gehad om mijn lenzen in te doen, mijn haar mooi te maken of make-up op te doen.
‘Je ziet er prachtig uit.’ Fluisterde hij toen. Het was iets wat mij elke dag liet blozen.
‘Ah.. Slijmbal.’ Zei ik met een glimlach op mijn gezicht, en drukte toen mijn lippen op de zijne

Reacties (2)

 • JessyJonas

  Cute!!(H)

  Snel verder!!:)

  8 jaar geleden
 • xxMissJonas

  aaahww that's just like so cute! snel verder xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here