Foto bij 6 • Liam Payne

Samen met heel ons groepje liepen we naar de eerste les. Het duurde zeker nog tien minuten maar voor ons duurt het ook echt tien minuten om naar een juist lokaal te gaan. Iedereen klampt ons aan en wilt erbij horen. Jammer voor hun, want dat zal nooit gebeuren.
Aan Yasmines ogen en haar bewegingen, kon ik zien dat ik haar vannacht wakker had gemaakt. Wat ik wilde bereiken, had ik dus ook bereikt. Ze zei er wel niets over, wat het eigenlijk alleen maar leuker maakte. Ze wist dat ik het expres had gedaan.
In de verte zag ik juist het meisje zonder gevoelens de gang inlopen. Ik tikte onopvallend Harry aan en knikte in haar richting. Harry begon te grijnzen en ging een beetje dichter bij Niall lopen, die een gesprek probeerde aan te gaan met Yasmine.
Ik zag het meisje zichzelf tegen de kluisjes drukken zodat we volgens haar geen last van haar zouden hebben. Maar we hebben gewoon altijd last met haar. Daarom begon ook iedereen luid te lachen toen Harry Niall tegen het meisje duwde.
‘Verdomme, Harry!’ Vloekte hij en veegde over zijn mouw. ‘Straks word ik ook nog zo.’ Hij bleef nog even over zijn mouw vegen maar keek dat met een grote grijns richting Harry. ‘Geef me eens een knuffel, Harry!’ Riep hij en liep met gespreide armen op Harry af, die op zijn beurt het op een lopen zetten. Terecht.
‘Niall, genade! Genade!’ Ik kon niet anders dan lachen en ik moest alleen nog maar harden lachen toen Harry struikelde en Niall op hem viel. Toch hielp ik ze recht, samen met Louis. Daarna liepen we allemaal lachend weg.
Juist voordat we de hoek omgingen en ik er zeker van was dan niemand echt op me lette, keek ik snel om en zag het meisje naar de toiletten lopen.
‘Hé, Rose!’ Riep ik naar haar waardoor ze naar me toekwam. Rose is één van de meisjes van ons groepje. ‘Ze is juist de toiletten ingegaan. Ga eens kijken wat ze aan het doen is.’ Het was echt een soort van bevel dat ik haar gaf en zo leek het zeker toen ze gehoorzaam knikte en naar de toiletten liep.
Ondertussen stond ook iedereen stil en bleef naar de deur van de toiletten kijken.
‘Wat zou ze daar aan het doen zijn?’ Vroeg Harry na een goede minuut.
Ik haalde mijn schouders om. ‘Misschien is ze wel aan het– Nee, dat kan niet.’ Ze is het meisje zonder gevoelens, dan kan ze niet aan het wenen zijn. ‘Maar eigenlijk, wat boeit het ons?’
Ik wilde juist tegen één van de meisje zeggen dat ze Rose moesten gaan halen toen het meisje de toiletten uitkwam. Van ver kon ik niets aan haar zien dat erop wees dat ze aan het wenen was. Ze heeft dus echt geen gevoelens!


Dit stukje suckt echt zwaar. Sorry daarvoor. En ook sorry dat het zolang duurde!
(flower)

Reacties (8)

 • fxirytale

  Mooiboy Liam, geeef maar toeee, JE BENT OP HAAAR . Gheghe

  8 jaar geleden
 • Effloresce

  Hij geeft om haar !
  Verder <3

  9 jaar geleden
 • xBaps

  Verder!!!!

  9 jaar geleden
 • XxLxX

  Hoe bedoel je "Dit stukje suckt." Hoe kom je daar nu weer bij:P
  Snel veder!<3
  'Xx.

  9 jaar geleden
 • PayneInTheAs

  Leuk!
  Snel verder!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen