Foto bij Hoofdstuk 1

Het eerste hoofdstuk van deze nieuwe story, benieuwd wat je er van vindt!
Veel leesplezier! :3

Met een nonchalante houding wierp ik mezelf tegen het balkonhekje aan. Ik keek giechelend naar de jongens onder mij en zij staarden mij smachtend en vol verlangen terug aan. Ik wierp een vluchtige blik naar binnen, maar mijn vader had gelukkig nog steeds niks door van dit tafereel. Het was zo’n zeven uur ’s ochtends en een week voor het grote bal van school. Natuurlijk had ik veel vraag gehad en ik had op alle ja gezegd, waarom zou ik weigeren? Ik had ze voor het uitkiezen en ik wilde graag weten waaruit ik mijn keuze zou moeten maken.
De vier jongens die nu onder mijn balkon stonden, waren de –zeg maar- uiteindelijke vier geworden. Zij zouden nu moeten strijden voor een plekje naast mij op het schoolbal. “Oh Kittie! Hoe kan ik met je naar het bal? Kom op, je gaat me toch niet vertellen dat je met een van die losers wilde gaan?” vraagt Stephen en ik kijk hem geamuseerd aan, terwijl de rest hem beledigd aanstaart. “Dude, ik dacht dat we vrienden waren?” vraagt Jimmy boos en geeft hem een duw. “Nou, ik laat me geen stoot door jou afpakken, net voor het eindbal,” zegt Stephen gemeen en geeft hem een duw terug.
Ik zucht diep terwijl ik mijn hoofd in mijn armen laat vallen en kijk verliefd naar het tafereel. Mannen die voor jóu vechten, dat gaf toch altijd zo’n heerlijk gevoel. Helaas dat het altijd al snel bloederig werd en het dan een stuk minder romantisch was, om die reden draaide ik me snel weer om en klapte in mijn handen om de aandacht weer te krijgen. Die ik, vanzelfsprekend, kreeg en waardoor er acht lieftallige ogen in de mijne keken.
“Ik ga met de jongen uit, die mijn slipje uit de boom weet te pakken,” zeg ik met een charmante lach en wijs naar een rood tenger slipje in de boom, die daar was gekomen tijdens mijn laatste sweet sixteen party. Hoe het daar nou helemaal is gekomen en ook gebleven, weet ik niet meer, maar hij hing er nu al een tijdje en ik had geen tijd gehad om het weg te halen, nu zouden zij dat mooi voor mij kunnen doen.
De jongens kijken gelijk verrast op en grijnzen breed, tja, geef ze lingerie en je zult altijd een lach zien. “Beloof je die dan ook aan te trekken?” zegt Alex met een ondeugend gezicht en ik kijk hem sluw aan. “Wie weet,” zeg ik en beweeg mijn wenkbrauwen langzaam op en neer. “Ik zou maar vast gaan klimmen als ik jullie was, mijn vader kan hier ieder moment zijn,” zeg ik met een brede lach en met die waarschuwing, verdringen de jongens zich naar de boom en beginnen te klimmen.
Met een tevreden glimlach op mijn gezicht kijk ik naar het tafereel, juist als mijn vader naar buiten komt stormen.
“Wat doen jullie?! Wie zijn jullie? Ga uit mijn boom!” schreeuwt hij met een rood hoofd van woede en ik giechel zachtjes. Mijn vader kijkt woest omhoog en ik kijk hem geschrokken aan. “Jonge dame! Wat had ik hierover gezegd?! Geen jongens meer en wat doe je? Je haalt er vier in een boom?!” roept hij kwaad, terwijl de jongens uit angst voor mijn vader langzaam uit de boom komen. Hij kijkt ook even omhoog, waar de jongens zich zo haastig naartoe bewogen en merkt mijn pikante ondergoed op. “En wat is dat?! Ga me niet zeggen dat dat van jou is,” zegt hij en kijkt me vuil aan. “Waarom niet? Ik mag aan wat ik wil,” zeg ik eigenwijs en voel al aan dat mijn vader alleen nog maar kwader wordt van die uitspraak, maar dat maakt me niks uit.
Had hij maar vaker thuis moeten zijn, had hij maar moeten zien waar ik het geld aan uitgaf. Maar dat deed hij niet, hij werkte alleen, zo lang, zo veel, totdat hij er op een dag bij zou neervallen. Alleen om het maar te vergeten, alleen maar om te vergeten wat er was gebeurt. “Je gaat naar je oom en tante!” zegt hij dan boos en loopt naar binnen toe, zodra de jongens weglopen en ik schenk ze nog snel een knipoog met kushandje.

Reacties (4)

 • Beronica

  Omg, Kittie is hier wel heel anders in xd En die vader is boos, haha.

  8 jaar geleden
 • Puddingvork

  haha idd ik wilde 'm net gaan lezen en toen kwam ik erachter dat ik dat al had gedaan :')
  snel weer verder? =3

  8 jaar geleden
 • Attachments

  Ze hangt slipjes in bomen.

  8 jaar geleden
 • Joshifer

  Oja, da's waar ookxDDit hoofdstuk stond al bij TTWE [': Dus ik had 'm al gelezen, mwhehe. Nou ja, dan moet je maar snel verder gaan :3

  wanttttt ik vind dit verhaal nu al leuk! Of ja, ik ben in ieder geval nieuwsgierig naar het vervolg ^^

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen