Foto bij 8 • Liam Payne

Op deze momenten was ik echt zo blij dat Louis een busje had waar hij maar al te graag mee rond reed. Na school had ik echt geen zin om nog een heel stuk te voet te wandelen, of om op zo’n stinkende bus te gaan zitten waar ook weer iedereen je aanklampt. En laat staan voor school. Met mijn ochtendhumeur komt dat dan zeker niet goed.
Ik zuchtte en liet mijn hoofd tegen het raampje rusten. Het was misschien nog maar vier uur, maar toch was ik best wel al moe. Allemaal door Yasmine en haar stom berichtje.
‘What’s up, Liam?’ Vroeg Zayn die naast me zat. ‘Al moe of wat?’ Hij bekeek me alsof ik gestoord was.
‘Ja, en dat allemaal door iemand die me om vijf uur in de morgen een berichtje stuurt!’ Ik keek over mijn schouder naar achteren waar Yasmine drukt met Rose en Katie aan het praten was. Toch kreeg ik haar aandacht.
‘Oh, dat is toevallig. Ik ook!’ Zei ze nep – verbaasd.
‘Als jij mij om vijf uur een bericht stuurt en twee minuten later antwoord ik daarop, dan kan het niet dat je al sliep!’ Beet ik haar toe.
‘Misschien val ik wel snel in slaap!’ Zei ze op haar beurt.
Ik wilde er tegenin gaan, maar Zayn gaf me een tik op mijn bovenarm. ‘Dude, stop ermee.’ Zei hij terwijl hij me streng aankeek.
Weer zuchtte ik en liet mijn hoofd opnieuw tegen het raampje rusten. In de verte zag ik de boekenwinkel en bibliotheek wat me eraan deed denken dat ik nog een boek moest hebben voor mijn boekbespreking die volgende weer af moest zijn. ‘Louis, zet me hier maar af.’
Louis knikte en zette het busje vlak voor het gebouw stil. ‘Ik zal hier wel blijven wachten.’ Zei hij daarbij.
Ik schudde mijn hoofd. ‘Nee, ik loop dit stukje wel nog. Ik zie jullie morgen. Ciao!’ Met die woorden deed ik de deur open en stapte het busje uit, de winkel in.
In de winkel liep ik onmiddellijk naar het bibliotheek gedeelte. Eigenlijk snapte ik niet waarom de boekenwinkel en de bibliotheek in hetzelfde gebouw waren, maar dat zal wel aan mij liggen. Het zal wel voordelen hebben die ik niet onmiddellijk zie.
Wat ik jammer vond aan onze leerkracht Engels was dat ze ons geen kinderboeken liet lezen. Dan zou niemand ertegen op zien. Maar neen, van haar moesten we weer boeken van 15+ lezen die meer dan 150 bladzijden telden. Daarom liep ik dus ook naar die dikke boeken.
Ik pakte het boek dat er het dunste uitzag en liep dan naar een soort kassa waar je moest laten zien welk boek je pakte.
Juist wanneer ik daar aankwam, zag ik iemand het gebouw uitlopen. Ik had niet gezien dat er nog iemand anders hierbinnen was. Hé, wacht. Is dat niet dat meisje zonder gevoelens? Jammer genoeg zag ik alleen de achterkant en daarna helemaal niet maar. Ach ja, wat boeit het?


Omdat jullie elke keer zeggen dat het niet waar is wat ik zeg, zal ik het deze keer niet zeggen xd Krijg ik kudo's en reacties daarvoor? (a)
(flower)

Reacties (8)

 • Iiampayne

  Eindelijk heb ik weer eens de tijd gevonden om verder te lezen aan dit verhaal !
  & geloof het of niet, me likes it a a a a lot !

  8 jaar geleden
 • AnimeFan07

  Je wint de award voor het beste verhaal aller tijden!!!!! (in Wonderwortelland) ja, ik ben gestoord(puh)

  9 jaar geleden
 • PayneInTheAs

  Ja, je krijgt ze allebij!!
  Love it!

  9 jaar geleden
 • xBaps

  Verder!!!!

  9 jaar geleden
 • XxLxX

  Tell me more!<3
  'Xx.

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen