Foto bij Laatste verhalen

Goed, zoals ik eerder al had neergezet, ik had ook nog 2 andere verhalen en die heb ik nu ook maar on gezet. Ik weet nog niet hoe vaak ik zal gaan posten, ik heb vandaag heel de dag aan huiswerk gezeten tot ongeveer half acht, het schoolleven is oneerlijk.. maar daar zullen jullie ook wel last van hebben, dus iedereen succes met zijn huiswerk, sterkte.. XD Ik weet niet of er nog een I like you boy hoofdstuk vandaag opkomt.. ik heb het heel druk met die andere erop zetten gehad.. maar ik zal nog even kijken :3
Wat wel zo is, is dat ik waarschijnlijk niet meer elke dag zal gaan posten zoals eerst(maar niks is echt beloofd.. gezien mijn verslaafdheid hieraanxD) Goed hieronder de andere twee stories! Veel leesplezier! :3

De link: Lessen van een losbol

- cover made by Teddiursa


De playerige Ian Smiths date met elk meisje in New York. Tot hij op een gegeven moment Wendy Presta tegen komt. Zij is een succesvol zaken vrouw in deze grote stad en heeft een geweldig, maar eenzaam leven. Ze geeft alles op voor haar werk als columniste in een beroemd modeblad. Ian komt bij een transversie van zijn werk met haar in aanraking en wordt op slag verliefd op haar. Zal Wendy deze player kunnen om toveren tot een ware gentleman? Of is Ian zijn streken nog steeds niet verloren?


en de andere, die ik wel alvast on heb gezet, maar nu nog even niks schrijf.. want mensen op school zijn achter quizlet gekomen en ik moet even checken of het niet de verkeerde zijn.. maar ik schrijf wel alvast een stukje vooruit op word, dus verhaal krijgen jullie nog wel, maar eerst zeker weten of er geen verkeerde meekijken..
De link:My first stalker
Je weet het wel, dat meisje achterin de klas, wat altijd lacht en het met iedereen goed kan vinden, altijd de mooiste kleren aan heeft en jou het gevoel geeft, dat je nooit zulke mooie krullen in jouw haar krijgt als zij nu heeft. Maar dan roept ze opeens jouw naam en vraagt ze of je naast haar komt zitten. Natuurlijk, verlegen als jij bent, kun je dit niet weigeren en komt naast haar zitten.
Op het eerste gezicht, is het heel gezellig. Ze maakt de geschiedenisles, tot een les waar je met een lach naartoe gaat. Ze geeft je het eerste boek waaraan je verslaafd raakt, Twilight heeft zij in jouw leven gebracht. Ze helpt je om een baantje te vinden, aangezien zij daar ook werkt en ze wist dat er nog een plek vrij was.
Ze lijkt een geweldige nieuwe vriendin, totdat ze opeens jouw vriendinnen weg jaagt, je bij elk lokaal opwacht, elke week met je wilt gaan winkelen, terwijl jullie nu in de toets periode zitten en ze je volgt overal naar toe.
Een ‘nee’ begrijpt ze niet meer en ze komt bij jou met al haar rare problemen, waar jij raar van opkijkt en het met een zenuwachtige lach weglacht. Je durft niemand te vertellen dat ze zo raar doet, omdat jij denkt, dat je de enige bent die het opmerkt en de enige bent die haar kan helpen.

Maar wat als zij jou naar de ondergang helpt?

Dit is mijn verhaal. Mijn verhaal van mijn eerste en hopelijk ook laatste stalker.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen