Sjalom!!:D

Tony.

we zaten al een tijdje aan onze bureau's te wachten toen Gibbs aan kwam lopen. "pak je spullen" binnen een seconde stonde Mcgee Ziva en ik klaar om te gaan. Ziva's dag was weer helemaal goed toen Gibbs haar de autosleutels over handigde.

Opnieuw kwamen we mijn straat in rijden. Nummer drie nu, we hadden nog een iemand te gaan voordat ik zou komen. we liepen het huis binnen. dit keer was het anders. er zaten grote blauwe plekken op de nek van de vrouw. Rode bloed-inkjes in haar ogen wezen er op dat ze gestikt was. en de blauwe plekken op wurging. ik schoof langzaam haar shirt omhoog en bekeek de brandplekken op haar buik. Ducky en palmer kwamen binnen lopen. ducky kwam naast me staan. "waarschijnlijk een Lasser, aangezien de kleine stukjes ijzer die over haar buik heen liggen" zei ducky. voordat hij kon beginnen over de geschiedenis van lassen stond ik op en liep ik het huisje rond. ik liep de slaapkamer in en zag dat de dekens totaal aan stukken gescheurd waren, alle meubels in de kamer lagen om en het enige hele in de kamer was het popje. ik gaf het aan Gibbs door. Gibbs kwam naar me toe lopen "Mcgee gaat straks eerst met je mee, om 6 uur neemt ziva het over" "nu al?" vroeg ik. "we nemen geen risico" zei Gibbs en hij draaide zich om en liep weg.

ik stond in de keuken (die ondertussen weer redelijk herbouwd was) een glas drinken in te schenken. ik liep terug naar de woonkamer en plofte naast Mcgee op de bank neer. vervolgens zette ik een van mijn favoriete films op. The Fugitive met tommy lee jones. ik haalde uit het kastje onder mijn tafeltje een grote zak popcorn vandaan.

na ongeveer twee uur ging de deurbel. ik wou op staan om de deur open te doen maar Mcgee liep al voor me uit. wat ik op de een of andere manier verschrikkelijk irritant. Ziva kwam de woonkamer binnenlopen en Mcgee ging er weer vandoor. "heb je al gegeten?" vroeg ik. "licht eraan, wat bied je me aan?" Grijnsde Ziva

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen