Foto bij ~ 109. 'Is That Iruka-Sensei?' ~

Part 1: A Shadow Out Of Darkness
Chapter 109: Is That Iruka-Sensei?
_______________________________________________________________________
Me is bored!

Na een aantal lange saaie dagen, zijn jullie eindelijk bij de toren aangekomen, waar jullie naartoe moeten gaan als jullie beide scrolls te pakken gehad hebben. Jouw team en Kabuto’s team staan voor de deur. Kabuto’s team gaat door een andere deur dan jullie doen. Je kijkt om je heen, en ziet niemand anders dan jouw eigen team om je heen. Als je naar de muur kijkt, valt je meteen iets op. Er hangt een groot wit blad aan de muur, waarvan een aantal woorden ontbreken. ‘Hey jongens! Kijk daar naartoe!’ gilt Sakura, terwijl ze naar de muur wijst. Je kijkt naar de plek waar ze naartoe wijst, en slaakt een hele diepe zucht. Het is namelijk precies hetzelfde waar jij naar keek. ‘Alsof het hun niet opgevallen is, Opgeblazen-Barbiepop-Hoofd-Zonder-Hersenen.. Dat blad heeft zo ongeveer mijn lengte, en valt dus heus wel op!’ snauw je naar haar.
De woorden “zonder” en “Heaven” blijft in jouw hoofd steken, als je leest wat er op het blad staat. Je bent dus niet de enige die het denkt, want Naruto zegt precies de woorden die in jouw hoofd blijven steken. Je rolt met jouw ogen als je Sakura hoort zeggen: ‘Het lijkt erop dat er een aantal woorden missen daar. Het gaat vast en zeker over de scrolls.. Ik denk dat ze ons vertellen, dat we de scrolls moeten openen.’ ‘Nee joh, dat lijkt me nogal duidelijk hé?! Waarom zouden we hier anders naartoe moeten gaan, met zowel de “Heaven” als “Earth” scroll? Of dacht je dat je die in je kut kon douwen? Het kan wel hoor, denk ik.. Maar dan raak ik die scroll nooit meer aan! Ik denk trouwens dat je later, een vibrator of een dildo moet aanschaffen! Omdat je met jouw lelijke Barbiepop-hoofd, met een veel te grote voorhoofd.. Lijkt op een mislukte alien!’ snauw je keihard naar haar.
Uiteindelijk openen jullie allebei de scrolls. ‘Naruto! Sakura! Laat de scrolls los!’ gilt Sasuke best hard. Naruto en Sakura gooien de scrolls dezelfde richting op, ze vallen op elkaar en je ziet dan er allemaal rook van de scrolls afkomen. Door de rook, zie je een soort gedaante verschijnen. ‘Jij bent..’ hoor je Sasuke in alle verwarring zeggen. Je kijkt even goed naar de gedaante, en je herkent hem na een tijdje. Het was de sensei die je zag op de eerste schooldag. ‘Hey.’ Zegt de sensei zo droog als hij maar kan. ‘Wat is er aan de hand?!’ gilt Sakura hard, alleen je haat het gegil van haar, dus geef je haar een harde klap op haar achterhoofd. ‘Houdt je bek Sakura, hij zal ons vast vertellen waarom hij hier is.. Maar dat moet je tijd geven en niet keihard gillen!’
‘Het lijkt erop dat jullie problemen hadden.’ Zegt hij nog droger. Je slaakt een diepe zucht en gaat op jouw hurken zitten. Het lijkt er namelijk op, dat dit nog lang zal gaan duren. ‘Huh? Huh?! Waarom was Iruka sensei gesummoned?’ vraagt Naruto droog. Je slaakt een hele diepe zucht en denkt: “Hmm.. Zo heet dat ding dus.. Ik was zijn naam alweer vergeten.. Ach, door Naruto weet ik het weer. Hopelijk vergeet ik het niet nog eens.”
‘Aan het eind van de tweede test, is het zo gedaan dat wij Chuunins, de mensen die het examen doen nog zien.. En ik was diegene die jullie mocht groeten.’ Zegt Iruka met een oprechte glimlach. Hij pakt iets en opent het. Je ziet dat het een klokje is. ‘Fjieuw.. Gehaald binnen de tijd.’ Iruka doet zijn klokje met een glimlach weer dicht, en stopt het in het zakje waar hij het vandaan heeft gehaald.
‘De tweede test.. Jullie alle vier, gefeliciteerd. Om jullie te vieren dat jullie succesvol, de tweede test gehaald hebben.. Wil ik jullie graag op ramen trakteren, maar..’ Iruka kan niet eens zijn zin afmaken, omdat Naruto blij, -maar vooral hyperactief- op hem afspringt. ‘Het is ons gelukt!’
Terwijl Naruto blij aan het juichen is, dat jullie het gehaald hebben, verschijnt er een glimlach op jouw gezicht. Op één of andere manier, vindt je het niet erg dat Naruto aan het juichen is. Zijn hyperactieve gedrag herinnert je best wel aan jezelf, want toen je klein was, was je net zo hyperactief als hem. Totdat Kakashi op een serieuze manier, jou wou gaan trainen op een best jonge leeftijd. Daardoor heb je een best goede uithoudingsvermogen, en ook best veel ervaring wat vechten betreft.
‘Houdt je mond, Naruto!’ hoor je Sakura met een zeurstem zeggen. Opeens herinner jij je, dat er nog vis in jouw tas zit. Je pakt het vis uit jouw tas, loopt naar Sakura en douwt er één in haar mond, en twee in haar soort kimono. Ze spuugt de vis uit, haalt langzaam de andere vissen uit haar soort kimono, en zegt: ‘Kazumi waarom deed je dat?!’ ‘Nou, je bent een viswijf! Dus die vissen passen wel bij je!’ snauw je naar haar, terwijl je weer terugloopt en naast Sasuke gaat zitten.

Reacties (7)

 • Amami

  ah man het koste me eeuwe om te lezen.
  maar snel veder.
  *pakte een koekje en begint hem op te eten*

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  ehehehe, lolz X'D
  snel verder <3

  8 jaar geleden
 • MissNinja

  hihi
  ze is zo geweldig sadistisch
  xD

  8 jaar geleden
 • Maboroshi

  LOL! x'D
  Snel verder ;p

  x

  Gachapon

  8 jaar geleden
 • Allysae

  whahahahaha
  viswijf XD
  zumi is echt vaag soms je kan echt merken dat ze op kakashi lijkt
  snel verder

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here