Foto bij Twins ~ Three ~ That book.. It's amazing!

AAH KIJK! De voorkant gemaakt door niemand anders dan onze lieve Marshmallowz :3.

Kimi kon haar oren niet geloven toen ze Sai zijn vraag hoorde stellen, en besloot dat ze het vast verkeerd verstaan had. Ook haar broer naast haar zei geen woord meer, dus nam zij alle moed bij elkaar. 'Eh, wat zei je nou? Ik denk dat ik je verkeerd verstaan heb..' zei ze zo kalm mogelijk.
'Of jullie aan twincest deden, dat vroeg ik,' antwoordde hij zonder enige schaamte.
'JIJ PERV!' schreeuwde Kimi uit, en wederom kom Kiyoshi haar net op tijd tegen houden. 'Ik rijt je aan stukken!' riep ze, terwijl ze hopeloos op hem af begon te rennen, terwijl Kiyoshi haar tegen bleef houden.
'Het spijt me, mijn zusje heeft nog al een kort lontje,' verontschuldigde hij zich tegen over team zeven. Niet dat het veel nut had, aangezien de overige twee leden, Sakura en Naruto, Sai verbaasd meten open monden aan zaten te gapen. Al kon je ook aan Naruto zien dat hij dit Kimi's verdiende loon vond.
'Laten we maar naar Lady Tsunade gaan,' stelde Kiyoshi snel voor, terwijl hij zijn zusje bleef tegen houden. Na een poosje liepen ze samen met de rest van team zeven naar de hokage.
Sai begreep er niks aan. Zijn vraag was niet eens beantwoord! Hij mocht toch vragen stellen als hij wou? Maar ja, hij besloot die woede uitbarsting maar te beschouwen als een ja.

Uiteindelijk stonden ze daar dan met z'n vijven voor de hokage. Ze hadden net te horen gekregen dat de missie morgen om twee uur begon. Het was een beschermingsmissie. Het was bedoelt om het teamwork tussen het net gemaakte team te beteren. Verder sliepen Kimi en Kiyoshi in Kakashi's huis, aangezien er nog geen leeg huis beschikbaar was. Ze namen er genoegen mee, en verlieten het gebouw.

'Dan zien we jullie morgen bij de hokage om twee uur, daar zullen we onze klant aangewezen krijgen! En nu, jullie moeten genoeg slaap hebben! Zie jullie morgen!' zei Kiyoshi tegen de drie.
'Arigato, Kiyoshi-san,' zei Sakura terug. 'Jij ook een goede nacht!'
Toen ging ieder lid van team zeven zijn of haar eigen weg, terwijl Kiyoshi en Kimi zich een weg maakten naar het huis van Hatake Kakashi.
'Ik mag die Naruto echt niet, en ook dat sai-mens staat me helemaal niet aan!' zei Kimi kwaad. 'Waarom hebben we het aanbod ook al weer aangenomen?'
Kiyoshi zuchtte, en opende de deur van het huis. 'We zitten in een team met de Jinchuuriki, als we hem in de hand kunnen houden, hebben we een goede indruk! Dan krijgen we vast meer en betere missies, weet je nog? Dit was wel jouw idee. Hoe dan ook, er valt niks aan te veranderen.' Hij en Kiyoshi liepen naar binnen, en keken even om zich heen.
'Ik kies mijn kamer het eerst!' riep Kimi uit, terwijl ze het huis verder in rende. Ze snelde de hoek om, en liep een kamer in. Mooi ruim, en een goed uitzicht. Een tweepersoonsbed. Waarschijnlijk was dit Kakashi's eigen slaapkamer. Zij koos hem natuurlijk. 'Deze is van mij, vind je niet erg toch?!' riep ze, maar ze kreeg geen antwoord. Haar broer was vast weer eens bezig. Ze besloot dat rond kijken geen kwaad kon, en ging kijken tussen de boeken. Uiteindelijk vond ze een boek dat er interessant uit zag, en besloot ze het te lezen.

'Zeg, Kimi, je bent zo stil, leef je nog wel?' zei Kiyoshi, en hij liep de kamer in. Wat hij daar aan trof.. Daar zat zijn zusje met een bloedneus, en met een grote grijns een boek te lezen. 'Wat lees je, Kimi?!' Snel liep hij naar haar toe, en keek even mee. Hij kreeg een spontane bloedneus. 'Dat hoor je niet te lezen! Dat is van Kakashi!' Hij pakte het boekje van haar af, en zette hem terug.
'Fijn dan! Dit was toch het laatste boekje wat hij van de reeks had! De rest heb ik al ondertussen al gelezen,' zei Kimi, terwijl ze hem met een hooghartige glimlach aankeek. Ze las altijd vrij snel, maar die boekjes waren geweldig! Wanneer ze zouden slapen, zou ze absoluut het laatste hoofdstuk lezen, of Kiyoshi dat nou wou, of niet!

Reacties (8)

 • rexthehero

  leuk hoofdstuk

  9 jaar geleden
 • Morgenster

  Kakashi's Icha Icha;s lezen.
  Oeh stoute Kimi

  9 jaar geleden
 • MissNinja

  HAHAHAAHA DROOG x]

  1 decennium geleden
 • Kiriyama

  HAHAHAHHAHA, ICHA ICHA'SxD
  Ik mag Kimi ook :'D
  snel verder <'33

  1 decennium geleden
 • Amami

  Kimi is geniaal.
  snel veder

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen