Foto bij bitch!

“Sorry, de deur viel uit mijn handen, dat heb je soms”. “Uh ja, ik ga me omkleden”. Snel ren ik naar mijn koffer vis mijn nacht jurkje er uit en ren naar de badkamer. Ik sta voor de spiegel, en zie mijn bange gezicht. Dat gezicht past niet bij me. Ik ben nooit echt bang geweest. “Ik ben niet bang voor Malfidus ik ben niet bang voor Malfidus”. Zeg ik hard op tegen me zelf, “ik bedoel wie is er nou bang voor hem. En hij is zelf vast ook wel eens bang. En hij kan me niks maken, helemaal niks. En als hij maar 1 verkeerde set doet moet hij naar huis”. En als ik er nou eens voor zorg dat hij dat moet? Nee, dat is wel erg laf. Ik kleed me om en bekijk me eigen in de spiegel. Oe dit is te sexy tegen over malfidus. Na hij houdt zijn poten heus wel thuis.
Voorzichtig open ik de deur en zie hem op bed liggen alleen in een boxer. “Hallo, trek wat aan je kont”, “heb je er problemen mee”? “Ja, ik ga zo echt niet naast je liggen”. “Jammer dan, slaap je maar op de bank”. “Nee”, “nou doe niet zo moeilijk en kom gewoon”. Ik stap de badkamer uit en ogen glijden over mijn lichaam. Voel me aan de ene kant trots, en aan de andere kant heel ongemakkelijk. “Kijk niet zo”. Snauw ik tegen hem. “En jij zegt dat ik schaars gekleed ben”? “Ik zei niet dat je schaars gekleed bent”. “Nee, maar dat denk je wel”, “uh ja, en daar heb ik helemaal gelijk in. Ik slaap op de bank. Welterusten”. “Goed, oké best wat hij wil”. Stom verbaast kijk ik hoe hij een pyjama broek aantrekt. Als hij me ziet kijken grijnst hij, kruipt in het bed en slaat de andere kant van de dekens open als teken dat ik moet komen. Ik ga liggen en kijk hem even aan en draai me dan om. “welterusten”. Brabbel ik. Hij beweegt was tot ik adem op mijn wang voel en malfidus fluistert. “welterusten Jane Le Monde”. En geeft me heel zacht een kusje op mijn wang. Ik krijg kippenvel van hem, maar stom verbaasd blijf ik stil liggen.
“Jane, Jane!!!!!!”. Wordt er hard geroepen. “wat moet je”? “Hehe man wat ben jij moeilijk wakker te krijgen”. “Je moet me ook helemaal niet wakker maken”. “Moet ik wel ander deed ik het ook niet”. “En waarom zou je me laten liggen dan”. “Nou het is altijd link om iemand wakker te maken, en vooral jou”. “O eh maar waarom maakte je me wakker dan”? “Of je komt voor het ontbijt”? “Ja moment ga me ff omkleden”. Ik stap uit bed en zie dat malfidus er verdomt goed uit ziet. Ik haal mijn schouders op en loop de bad kamer in en doe me dingen, eindelijk ben ik klaar en loop ik naar beneden, “zo schat en goed geslapen”? “Ja, eerlijk gezegd heel goed maar 1 min puntje( ff Malfidus plagen). “Malfidus snurk als of hij een heel bos wil om krijgen”. “Wat? Jane doe eens lief”. “Dat doe ik toch? Weetje zet vanavond wel een knijper op z’n neus, dat beter”? Mijn moeder slaat haar handen ten hemel “wat moet ik nou in hemelsnaam met Jane”. “Ach, Sanne het komt wel goed. Ooit gaan ze elkaar aardig vinden”. “Maar Cissy als het aan Jane licht nooit”. “Never”. Zeg ik ff lekker arrogant.

Draco pov
Oké, dat kind kan ook echt op je zenuwen werken, ik snurk niet en verdraait zij praat de hele nacht die kut obers zijn naam. “Ik snurk niet”. “O nee, hoe weet je dat nou? Ooit op genomen of zo”. Zo dat kind heeft lef, mmm ff mijn badboy kant laten zien. Ik duw haar tegen een muurtje vlij mijn lichaam tegen die van haar en pak mijn stok. “En jij bent hier de gene die de hele nacht mijn naam prevelt”. Ze verschiet van kleur en ik grijp haar vast duw mijn stok tegen haar slaap en grom nu hard. “Als je zo iets ook, maar 1 keer flikt ga je er aan”. Want niemand zet een knijper op mijn neus. Slik. Is het enige wat ik krijg. Rustig laat ik haar los en loop rustig naar de eet tafel.
“Wat denk jij wel niet zak”!!!!! Woest loopt Jane op me af. Ze hoort nu bang of zo iets in die richting te zijn, zo als elk meisje. En nu is het geen ijs maar ontwijk ik een hele kan water. “Trut!!!” Geloof me Jane ik kan ook schelden. Woest duwt ze me op de grond en gaat op me zitten. Denkt ze nou echt dat ik dit erg vind? “Stomme kwal. Je bent echt vreselijk” en ze haal uit met haar nagels. Ik grijp haar hand en trek haar naar me toe. “Denk je nu echt dat je het van me gaat winnen”? Ze kijkt me heel bedenkelijk aan en rukt zich los gaat verlegen staan. In mijn oog hoek zie ik de ober naar ons kijken. Ik sta op loop op Jane af en pak haar om haar middel druk haar tegen me aan en duw met mijn andere hand haar gezicht om hoog. Ze werk mee en vlijt haar gezicht tegen die van mij, ik voel haar lippen over mijn wang glijden en…. “AUW, BITCH BIJT IN JE EIGEN OOR”. “Sorry, maar dat gaat helaas niet. Je kunt namelijk ook met je tong je elle boog ook niet aan raken. En dan gaat ze een beetje met de ober lopen flirten, en hij doet nog mee ook. Best als jij het zo wil spelen Le Monde kan ik het ook. Eerst die ober maar eens van de kaart vegen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen