Foto bij gevecht

“Trut raak me niet aan”, ik lig boven op hem en verwerk zijn buik met mijn vuisten. Er komen kinderen om ons heen staan en ze kijken vol belangstelling toe hoe ik Malfidus bond en blauw sla. Na ja sloeg, want dan opeens grijpt hij me ongeveer bij me ribben en draai zich om zodat ik onder hem lig en pakt mijn polsen vast en slaat mij vol in me gezicht. “Als je dat ooit nog 1 leer flikt Jane Mia Le Monde dan heb jij zo’n groot probleem. En als wij op zweinstein zijn mag je me masseren of je nu wil of niet, want door jou verwacht ik wel wat blauwe plekken”. En dan hoor ik een woedende stem zeggen. “Jonge dame jij heb een probleem. Hoe kon je dat doen”?! “Pap”. Piep ik, “jullie waren toch al weg?” Draco staat op trekt mij ook omhoog klopt zijn gewaad uit en kijkt me aan. “Ik zal niet proberen om me te ontwijken want dat gaat je niet lukken”. Ik trek mijn mond open maar doe hem toch maar weer dicht bij het zien van zijn blik. Nou die wil je niet zien, hem ooit woest gezien? Nee? Nou gelukkig voor jou.
“Jane dit kun je toch niet maken, o het spijt me Narcissa, Lucius.” “Het geeft niet hoor, Draco kan je dochter makkelijk aan hoor”. “Ja, dat zal wel lucius”. Zegt mijn moeder toch een tikje bitch. “Nou hup die trein in en ik zorg er wel voor dat je in de gaten word gehouden wordt door professor sneep, o en dat moesten we nog zeggen, de volgende vakantie logeert professor sneep bij ons. Weetje laat dat je straf maar, beschouw dat, maar als je straf”. Voor ze nog wat kunnen zeggen snel ik naar mijn vriendinnen toe en trek Demi mee en ren de trein in. “Wat een bitch van een moeder heb je zeg niet normaal”. “Ja wrijf het er ff in Demo”. De treinreis laat Malfidus me met rust en dat komt mij wel goed uit. Nou maar afwachten wat hij nu nog van plan is. “Zeg maar moet jij nou echt Draco masseren”? “Ja”. “Nou ik wil wel met je ruilen hoor”. “Ja, dat zal wel Hanna, zei Demi ook tot hij haar zo vol op haar bek pakte”. “Ja, nou zak wat denkt hij wel niet”. “Ja vind ik nou ook Demi”. En we haken elkaars armen in en lopen heupwiegend weg. Eindelijk komen we in de grote zaal terecht, en we nemen plaats, “he pssst, Jane”. Ik kijk om en zie Leo Jordaan zitten, “hey Leo, hoe is het gozer”? “Goed en met jou”? “Top en….”. “Praat tegen iemand op de zelfde klasse van je, Jordaan”. “O dat doe ik Malfidus”. “Niet dus want ik denk dat Jane toch even wat hogere klasse heeft dan jou”. “Malfidus kun jij nou nooit eens aardig doen?” Giftig kijkt hij me aan en ik richt me nog even snel op Leo. “hey, ik spreek je wel weer he”? “Ja, nog een fijne avond Jane”. “Dank je, jij ook he”. Leo is altijd beleefd. Ik schrik me kapot als is malfidus naast me zie zitten dat had ik nooit verwacht.
Draco pov
Ik hoor een harde verschrikte gil naast me en op bonk. Als ik om kijk zie ik Jane liggen, “ligt het lekker”? “mmm het kan beter” krijg ik lachend terug. Ze lacht alleen omdat ze is gevallen en omdat haar vriendinnen mee lachen. Zucht waarom nou nooit tegen mij? En bijvoorbeeld wel tegen die smerige Jordaan? Idee, en dat ga ik doen ook.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen