Foto bij nachtmerrie

“Wallen nou en, kan ik er wat aan doen, bah wallen”. Grom ik en duik terug me bed in.
En ik droom over… Malfidus?
“Jane liefje lachen, en omhels draco eens”. *flits* En ja hoor de foto is gemaakt. Ik pak hem aan en zie ons grinnikend staan. Ik omhels hem en geef hem een zoen op ze wang. En dat herhaalt enkele keren. Trots plak ik de foto op de muur. “Jane, heb je even”? “Ja hoor Draco wat is er”. “Stil”. En hij duwt me op bed. En gaat op me liggen en zoent me. En blijft me zoenen. Hij houdt niet op, ik krijg hem niet van me af. Ik kreun om hem te laten stoppen. Het helpt niet. Nee, help help!!!!!!!! Denk ik hulpeloos. En dan ben ik drijf nat en zit op me bed. “Waar ben ik. En waar is Malfidus”. Piep ik. “en waarom ben k doorweekt”? “Vroeg jij nou echt waar Malfidus was”? “uh nee toch”? “jaaaaaaaaa”!!!!!!!! gillen me vriendinnen en springen door de kamer. “Ach, hou jullie koppen, als jullie zo gek op hem zijn grijp je kans dan”. Snauw ik boos in hun richting. “Ah doe niet zo flauw Jane”. “ik doe niet flauw Demi”. “Doe je wel. Kom op geef gewoon toe dat je hem leuk vind”. “Als je hem zo leuk vind waarom bleef je gisteren dan niet in die stoel zitten kon je ff lekker zijn speeltje zijn en daarna weer op rotten"? Nu stond ze daar met een mond vol tanden mij aan te kijken. En de rest ging snel verder met waar ze mee bezig waren. Boos graai ik me broek en een topje + mijn All stars. En vertrek de badkamer in.
Zuchtend kleed ik me om, kijk in de spiegel en zie mijn zwarte ogen en een rode tint. “mmm ik ben boos, maar ook verdrietig. Stomme ik!!!!!!!”. En ram tegen een stapel kleren aan. Ik kam me haar laat ze los over me schouders vallen en denk aan me droom. “Het was eng, ik bedoel ik kreeg hem niet van me af. En waarom praat ik tegen me zelf”? Ik doe me make-up op en zie dat mijn ogen nu bloed rood zijn. Eerlijk gezegd vind ik ze zo het mooist. Ik bekijk me nog 1 keer in de spiegel. De simpele ik. *zucht* Ik open de badkamer en bedenk me dat het eindelijk zondag is, en dat betekend geen les. Ik slof naar de leerlingen kamer en plof op de stoel van Malfidus. Ontbijt komt straks wel.

Draco pov
Ik loop de trap af en kom de leerlingenkamer in, en daar op me stoel zit Jane, opgekruld en een norse indruk op haar gezicht en haar ogen zijn bloed rood. “Uhm mevrouw Le Monde mag ik misschien zitten”? Boos kijkt ze me aan, “och waarom niet”. En tot mijn verbazing gaat ze op de leuning zitten. Ik neem plaats in de stoel, en ik ruik haar heerlijke geur. Ze kijkt me boos aan. “Waarom ben jij in hemelsnaam zo intrek bij al mijn vriendinnen”? “Uh sorry maar dat ben ik voor de hele school”. Nu knippert ze verbaast met haar ogen. Springt van me stoel en sist. “Nou dat is jammer voor jou, niet de hele school. Ik namelijk niet. Lelijke kwal”. En ze beent de leerlingenkamer uit.
Ach, wat had ik dan kunnen verwachten hoogstens een mep.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen