Foto bij het nieuwe hoofdstuk!  haat!

Ik kom Sanne tegen op de wc, ze is aan het praten met Demi. Als ik aan kom lopen kijken ze me alle2 geschokt aan, “het spijt me zo lieverd! Ik wist gewoon niet meer wat ik deed!” “Het is al goed, kom hier schat”, ik knuffel Demi stevig. “We gaan naar de grote zaal”, “Waarom? Dan moet ik naar Draco”, “je kunt hem toch niet het hele jaar ontlopen, neem dat maar van me aan”. Kreunend lopen Demi en Sanne met me mee, we ploffen neer bij Blaze en Draco en ik zie dat Demi zich probeert te verstoppen achter Sanne. “Schaam je je nou voor mij?”, Draco’s ijzige stem klinkt in mijn oren en ik kijk op. Maar hij kijkt langs me en recht in Demi’s gezicht, “ik weet het niet Draco”. “Ik wel,” hij staat op samen met Blaze. “Je bent heel slecht in bed”, Demi begint te huilen als hij haar voorbij loopt. Woede borrelt in me op, hoe durft hij dat te doen! “Malfidus!”, ik ren hem achter na en grijp hem vast. “Waarom doe je dat? Waar slaat dat op? Ben je gek? Ze schaamt zich dood, en jij wrijft het er nog ff lekker in? Hoe kun je!” Draco trekt zijn wenkbrauw op en kijkt me aan, “denk jij dat ze me iets kon schelen? En ik meende het”. “Het maakt me niet uit of je het meende! Je bent zo zielig!”. Hij grijpt me vast en sleurt me mee, ik geef een gil en probeer me los te trekken. Maar hij geeft niet mee, hij duwt me tegen een muur aan en drukt zijn benen tegen die van mij, zodat ik klem zit. “Nou ga je eens heel goed naar mij luisteren, jij beveelt mij helemaal niks. Ik ben hier de gene die zo iets doet, het boeit me niet wat je vind. Je houd je bek en doet gewoon wat ik wil dat je doet, anders ga ik eens met je ouders praten en zorgen die wel dat je bijvoorbeeld naar de Beauxbatons gaat”. Ik verstijf onder dat dreigement, tranen stromen geluidloos over mijn wangen. Draco stapt naar achter en ik laat me huilend van de muur glijden, dit keer wist hij vast precies wat hij deed.
Draco pov
Pijn deed het me, pijn! De angst en de tranen waren echt, huilend zit Jane voor mijn voeten. Ik kijk Blaze aan en hij knikt dat we weg moeten gaan, “als je nu blijft heeft het geen zin gehad”. Fluistert hij in mijn oor, ik knik en ik loop weg. Als we eenmaal in de leerlingen kamer zijn ren ik naar boven, ik smijt de deur open en klap hem weer dicht en ik stort huilend op mijn bed neer. “Gozer dit kan echt niet langer zo, hou er mee op. Ze haat je en dat komt nooit meer goed, en ze heeft trouwens een oogje op Carlo.” “Op hem?” Ik zucht en sluit mijn ogen, ik wil slapen en niet meer aan Jane denken.
Jane pov
Sanne, en Demi hebben me naar mijn kamer gebracht. Maar ik wil niet, ik ga naar Draco ik wil de reden van dat dreigement. Ik klop zacht op de deur, geen gehoor, ik klopt wat harder en ik hoor nog steeds niks. Ik open zacht de deur en kijk, ik zie hem op bed liggen. Met rode ogen en met zijn kleren nog aan, ik ga de kamer in en ga op het randje van het bed zitten. Dan word ik bij mijn, schouders gepakt en naar achter getrokken. En dan in één keer trekt hij me naast zich en laat me niet meer los, ik werk wat tegen, maar het heeft geen zin. Dan verafschuw ik me zelf en ga tegen hem aan liggen, vraag me niet waarom. Maar ik vergeef me dit waarschijnlijk nooit!

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen