Foto bij Twins ~ Four ~ I'm not thát old!

Starring Kazumi's grandma :3.
Met dank aan Marshmallowz ^^.

Die ochtend stond Kiyoshi op, en merkte dat hij zich verslapen had. De klok sloeg bijna twaalf, en hij moest er twee uur zijn. Maar hij bekeek het positief; zijn zusje was altijd later dan hem dus hij kon eerder onder de douche.
'Wat een kuuuuut geluid!' mopperde Kimi toen ze wakker werd. Ze kon de douche vanaf deze kamer erg goed horen, waardoor ze spijt kreeg dat ze deze kamer had genomen. Langzaam stond ze op, en rekte zich uit. Ze had zich gister al gedoucht, en vond het zo wel welletjes. Ze kleedde zich weer aan, en had alle spullen voor de missie al gepakt. Ze liep de keuken in, en gooide de koelkast open. Even keek ze rond, en pakte er daarna gewoon iets uit. Half Strompelend liep ze naar de tafel, en plofte daar neer. Langzaam begon ze met eten, terwijl ze om haar heen keek. Kiyoshi kon elk moment binnen komen, ze was er erg zeker van. En ja hoor, daar liep hij naar binnen.
'Goedemorgen!' zei Kiyoshi vrolijk, terwijl hij plaats nam aan de tafel. 'Heb je niet iets voor mij..?'
'"Goedemorgen" me niet, want het is geen goede morgen! En als je ooit weer doucht als ik slaap, krijg je er van langs! En nee, ik heb niks voor jou, jij stond onder de douche,' zei Kimi met een duidelijk ochtendhumeur.
Kiyoshi besloot zijn mond maar te houden, en liep naar de koelkast. Hij besloot gewoon een boterham te nemen, met een glas melk. Hij at het op, en keek op de klok. Ondertussen was het half twee. Hij besloot dat hij er beter mooi op tijd kon zijn, dan te laat. Al was Kimi het er duidelijk niet mee eens.
'Nee, nu nog niet! We hebben nog een dik halfuur!'
'De heenreis is een kwartier.'
'Een dik kwartier dan!' riep ze uit. 'Nee is nee, ik wil nog even hier zitten! Het is hier relaxt.' Ze ging op de bank liggen, en staarde dwars naar het plafond. Na een poosje werd het haar te stil, en gaf ze toe. 'Oké, we lopen er al heen,' zei ze met tegenzin.
'Dat is beter,' zei Kiyoshi, terwijl hij zijn bodywarmer aan deed die hij als Chuunin had gekregen. Hij vroeg zich af waarom Kimi de hare nooit droeg, maar herinnerde zich toen weer de bekende woorden "Ik lijk dik in die dingen. Jij ook trouwens". Hij zuchtte even, en liep toen samen met Kimi naar de deur.

Uiteindelijk kwamen ze dan aan op de afgesproken plek, waar alleen Sai nog maar stond. 'Zijn de anderen altijd zo laat?' vroeg Kiyoshi toen de klok tien over twee wees.
'Ja, Kakashi-san is meestal drie uur te laat, vandaar dat ze meestal niet opschieten,' antwoordde Sai op zijn vraag. Kiyoshi knikte, en wachtte geduldig, al begon Kimi's geduld op te raken.
'Waar blijven die rotkoters?!' riep ze na een poosje gefrustreerd uit. 'Als ik vroeg sterf door stress, geef ik hun de schuld!' Ze begon te ijsberen, en zuchtte luid en duidelijk toen ze ze in de verte al aan zagen komen. 'EINDELIJK! Damn, wat zijn jullie laat!'
Sakura liep rood aan. 'H-het spijt me! Gewoonlijk zijn we altijd vroeg, maar Naruto deed eens traag, en gewoonlijk is Kakashi altijd zo laat.' Ze hoopte dat haar kans bij Kiyoshi nu niet gedaald was.
'Het maakt niks uit, jullie zijn hier tenminste,' zei hij. 'Kom, dan gaan we naar binnen.'
Heel team zeven liep het gebouw in, waar de hokage en de klant al op hun stonden te wachten. 'Daar zijn jullie dan eindelijk. Jullie zijn wat laat,' zei Tsuande, de hokage. Kiyoshi knikte als bevestiging. 'Hoe dan ook.. Kom maar binnen!'
De deur ging open, en daar stond een wat oudere vrouw. Haar haar was roodbruin, en ze droeg een halflange kimono. Ze had groene ogen, en droeg een katana. Verder viel het sterretje op haar linkerwang ook nog op. Ze was misschien rond Tsunade's leeftijd, maar dat was niet goed in te schatten.
'Dit is Hashimoto Harumi, van de Hashimoto clan. Jullie moeten haar beschermen. Ik wens jullie erg veel succes,' zei Tsunade.
'Waar moet u heen, mevrouw?' vroeg Sakura aan de vrouw.
'Ik heb niet om een reisgids gevraagd! Ik leid wel, ik heb alleen maar voor bescherming betaald,' zei Harumi. Man, dat was echt een pittig vrouwtje. 'En noem me geen u, zo oud ben ik nou ook weer niet!'

Reacties (8)

 • Morgenster

  OMG kazumi's oma.
  Dit zal nog eens wat wordenxD

  9 jaar geleden
 • SnoopyTheDog

  lolled snel verder x3

  1 decennium geleden
 • Amami

  snel veder

  1 decennium geleden
 • IDunnoXD

  ghegheghe, dit gaat nog leuk worden!!!xD

  1 decennium geleden
 • MissNinja

  snel verdaaaahh

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen