Foto bij Twins ~ Five ~ It's my time to shine now!

Team zeven nam er maar genoegen mee dat ze Harumi maar moesten volgen. Die Harumi was wel een vreemde zeg! Ze wou niet eens haar leeftijd of verder afkomst vertellen.
Ze waren al een poosje onderweg, en het begon avond te worden. Uiteindelijk moesten ze stoppen voor de nacht, en sloegen hun kamp op. Het eten stond op het vuur, en Kimi begon met het uitdelen. Ze gaf iedereen, maar sloeg Sakura per ongeluk over. Kiyoshi merkte het op, en keek zijn zusje aan. 'Kimi, je hebt Sakura over geslagen! Zij moet ook eten.'
'Dat roze ding is een mens? Ik dacht dat het een robot was.. Ik wou der net wat olie geven,' zei Kimi verbaasd.
'Niet grappig Kimi, dat is gemeen. Zij is duidelijk geen robot. En daarbij, je wist toch ook wel dat ze geen robot is?'
Kimi leek echter echt verbaasd, en haalde de olie er bij. 'Eh, nee, het spijt me! Ze viel me amper op, dus ik dacht dat ze een robot was. Ik bedoel, dat roze haar is toch niet menselijk! En wees blij dat ik tenminste aan haar gedacht zou hebben als ze een robot was geweest!' zei Kimi beledigd, en ze sloeg haar armen over elkaar.
'Tja, nu moet je je eigen eten met haar delen!' zei Kiyoshi. Kimi grijnsde, en wou haar eten extreem schuin snijden. 'En als er een groter stuk is, krijgt Sakura die!' Kimi gromde nu, haar broer kende haar veel te goed. Ze sneed het eerlijk doormidden -ze sneed hem niet echt zo eerlijk door midden - waarna ze haar eten aan Sakura gaf.
'Dankjewel, Kimi,' zei Sakura glimlachend, niks door te hebben van wat er gebeurd was.
'Vreet het nou maar op!' antwoordde Kimi kwaad, terwijl ze aan haar eten begon. Wat kon haar broer altijd moeilijk zijn! Ze kon niet begrijpen dat ze een tweeling waren.

Na een poosje van rusten en verder reizen meende Naruto wat geschreeuw verder op te horen. Iedereen vond dat ze verder moesten reizen, maar hij was het daar niet mee eens. 'Wat als er iets ernstigs is!' riep hij uit.
Kimi zuchte even, maar besloot dat ze ook wou weten wat er aan de hand was. 'Oké, ook al doe ik dit niet graag; Naruto, Sai, jullie gaan met mij mee. Wij gaan kijken wat er aan de hand is. Kiyoshi, wij houden contact via onze telepathie. Jullie nemen de medical-nin mee, aangezien Harumi belangrijker is dan ons op dit moment. We halen jullie straks wel weer in,' besloot ze. Kiyoshi knikte, en reisde samen met de rest verder.
Naruto nam genoegen met het feit dat hij bij Sai en Kimi in het team zat, aangezien hij toch echt graag wou weten wat er aan de hand was. 'Daar kwam het weg!' zei hij, en hij begon met rennen, terwijl de anderen hem volgenden. Uiteindelijk stonden ze stil aan de rand van het bos waar ze door reisden. Daar stond een dorpje in de brand. 'Daar kwam het gegil dus vandaan..' zei hij zachtjes in zichzelf.
Kimi vroeg zich plots af waarom ze Sai de perv en Naruto de irritante mee had genomen, maar besloot dat dit niet de tijd was om er over na te denken. Ze moest met een plan komen, want zij had de leiding. Wat haatte ze het om de leiding te moeten hebben, gewoonlijk kwam haar broer altijd op met ideeën, die altijd foutloos uitgevoerd werden. Moest ze haar broer doormiddel van telepathie ten hulp vragen? Nee! Dit kon ze zelf, dit was haar moment om te schijnen. 'Wat als we nou..? Nee.. Dat is geen goed idee.. Sai, jouw tekeningen kunnen toch leven? Ja toch? Kan je die naar voren sturen om te kijken of de kust veilig is?' vroeg ze fluisterend.
'Hai,' fluisterde Sai terug, en hij sprak zijn jutsu uit. Muizen gemaakt van inkt werden naar voren gestuurd. 'De kust is veilig, en de dorpelingen zijn geëvacueerd. De burgemeester zit er ook tussen. We zouden hem dingen kunnen vragen.' Kimi knikte op Sai's verslag.
'Is iedereen er klaar voor? Dan kunnen we er heen lopen,' zei Kimi. Naruto en Sai knikten, en ze stonden op. 'Laat je waakzaamheid niet zakken!' waarschuwde ze nog.
'Pas op,' klonk er een mannenstem achter hen. Langzaam draaide hem team zich om. 'Jullie kunnen beter uit dat dorp weg blijven, er is een vloek overheen gesproken. Iedereen die het dorp betreed word vervloekt! Verlaten is niet mogelijk! ' Hij zag er uit als een middeleeuwse dorpsgek. Ze keken hem na, terwijl hij langzaam het bos weer in verdween.
'I-ik denk dat we beter bij dat dorp weg kunnen blijven!' zei Naruto bang.
Kimi schoot in de lach. 'Ach kom op zeg, je geloofd toch niet in een klein vloekje! We gaan gewoon het dorp in.' Ze trok Naruto mee het dorp in.

Reacties (7)

 • IDunnoXD

  verder!!!!!!!!!!!!!

  9 jaar geleden
 • Kiriyama

  Ik wil weten wat er gaat gebeurenxD
  Snel verder <'33

  9 jaar geleden
 • Morgenster

  Dat wordt een drama.
  I love drama'sxD

  9 jaar geleden
 • Amami

  woow
  snel veder

  9 jaar geleden
 • Allysae

  ik hoop dat kimi gelijk heeft want anders zit ze in de puree
  snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen