Foto bij Twins ~ Six ~ Stuck.. No way out?!

Het schuine zijn de gedachten van Kiyoshi :3.

Sai leidde Naruto en Kimi naar de plaats waar de bewoners zich geëvacueerd hadden. Ze liepen naast de huizen die er oud, verbrand, en dus treurig uitzagen. Zelfs Naruto en Kimi zeiden geen woord meer, wat ze in het begin wel hadden gedaan. Stilletjes liepen ze verder, waarna ze uiteindelijk in een binnenplaats uitkwamen. Huilende kinderen, vrouwen die de kinderen troosten, mannen die er stilletjes naast zaten, en in het midden een man met vele gouden kettingen, die er uit zag als een koning.
'Sai, ik wil dat jij iets uit de dorpelingen probeert te krijgen, door middel van vragen. Ik en Naruto gaan naar de leider van dit dorp,' zei Kimi. Sai knikte, en ging meteen aan het werk. Naruto keek haar vreemd aan, en Kimi beantwoorde zijn onuitgesproken vraag. 'Ik weet dat je dit soort dingen eerder hebt mee gemaakt, dus ik dacht dat ik jou het beste mee kon nemen.' Naruto knikte, maar vertrouwde haar nog niet helemaal. Alsof Kimi hem elk moment de lava in kon gooien, in plaats van hem te helpen de brug over te steken.
Een rat verscheen voor hun, en Kimi schrok zich zo dood dat ze in Naruto's armen sprong. 'WAAH! Ik spring van de ene rat naar de andere!' riep ze uit, en snel sprong ze weer uit zijn armen. 'Dat is nooit gebeurd!'
'Waarom schrok je nou van een rat?' zei Naruto, terwijl hij in schater lachen uitbarstte.
Kimi sloeg mokkend haar armen over elkaar. 'Hij had een zwarte vacht en rode ogen.. Dat is ongebruikelijk weet je..' Ze herstelde zich snel, en liep hooghartig verder, terwijl Naruto onhandig achter haar aan rende.
Daar stonden ze dan voor de leider, die schijnbaar niks om zijn dorp gaf, alleen maar om zijn geld. 'Heeft u dan helemaal geen gevoel?! DEZE MENSEN HIER VERHONGEREN!' riep Naruto uit.
'Hé Naruto,' onderbrak Kimi haar. 'Kwaad op iemand zijn, maar wel u zeggen, gaat niet echt samen. Zeg dan alsjeblieft "je", of ik ga je erg hard uitlachen.'
Naruto rolde met zijn ogen. 'Dit kunnen we niet van je pikken! Zo beter Kimi? Hoe dan ook; deze mensen kunnen hier niet langer leven. Vertel ons dan op z'n minst wat er aan de hand is, misschien kunnen wij helpen!' stelde Naruto voor.
De man zuchtte, en gaf uiteindelijk toe. 'Wij worden al een poosje geteisterd door een klein groepje ninja's, die nog onbekend zijn voor het Bingo-boek. Mensen noemen het een vloek, maar eigenlijk is er gewoon een Jutsu om ons dorp heen geplaatst wat de mensen binnen houd. Het eten raakt langzamerhand op, en elke avond komen ze hier om meer mensen te doden, en meer dingen te vernietigen. Het zijn wrede, sterke ninja's. Ze tonen geen genade.. En het spijt me om dit te vertellen, maar nu zitten ook jullie hier vast.'
Kimi keek Naruto angstig aan. Ze was niet bang voor de ninja's, maar dat ze daar vast zat. Het was niet goed te merken, maar ze had een lichte vorm van Claustrofobie. Ze kon dan nog wel goed ademen, maar had het gevoel dat alles op haar afkwam, en werd erg snel chagrijnig en bang. 'Dus.. Vast? Geen weg uit?' vroeg ze half paniekerig.
'Ja, vast. Als in geen weg uit, geen kans in overleven.'
'Ik vind dit niet leuk.. Ik ga het Kiyoshi melden, maar ook zal ik vertellen dat hij níet het bos uit mag gaan. Naruto, ik wil dat jij gaat kijken hoe ver die koepel kan komen. Leg er daarna verbrande houtstukken op, om de koepel duidelijk te maken. Dan weten meten tot hoe ver ze kunnen gaan, net als Kiyoshi, Sakura en Harumi,' beveelde Kimi.
'Hai!' zei Naruto meteen, zonder dat hij een seconde aan haar twijfelde. Kimi was er nu zeker van, de leiding hebben was echt rot.
'Sai, jij gaat met mij mee!' riep ze. 'Ik heb bescherming nodig als ik met mijn broer communiceer.' Sai knikte, en volgde haar naar een rustig plekje. Daar ging ze in de kleermakers zit zitten, en concentreerde zich goed. Met haar chakra zocht de die van haar tweeling broer op.
'Lukt het?' vroeg Sai zachtjes.
'Wacht.. Ik heb zijn chakra bijna.. Hebbes!' zei Kimi, en ze begon haar broer de situatie uit te leggen.
Oké, niet verder dan het hout. Begrepen.
Kimi stond weer op. 'Ze komen er aan, ik moet naar de koepel, richting waar we vandaan kwamen... Waar was dat ook al weer?' vroeg ze onzeker.
'Ik breng je wel,' zei Sai, en hij leidde Kimi richting de plek waar ze vandaan kwamen. 'Uit welke clan kom je eigenlijk, Kimi?' vroeg hij nieuwsgierig.
'De Tsuin-clan, duuh,' zei ze, aangezien haar achternaam Tsuin was.
'Natuurlijk, domme vraag. Maar hoe komt het dat ik nog nooit eerder van die clan gehoord heb?' vroeg Sai weer.
'Ah, dat komt omdat ik en Kiyoshi de enige overgebleven zijn. Wij zijn bijzonder, weet je? Het gebeurd zelden dat in onze clan een tweeling geboren word die in bijna elke opzicht anders is, maar dan ook nog het sterkst is. Onze chakra was erg groot bij onze geboorte, waardoor mijn moeder is overleden.'
'Het spijt me, ik had het niet moeten vragen,' verontschuldigde Sai zich.
'Ah nee, don't mind, ik vind het leuk om te vertellen dat ik bijzonder ben!' zei Kimi met een vrolijke glimlach, waarvan alleen zij en haar broer konden vertellen dat die nep was. Diep van binnen was het een treurige glimlach.

Reacties (5)

 • Amami

  snel veder

  9 jaar geleden
 • Allysae

  ahw ik heb medeleide met kimi
  snel verder

  9 jaar geleden
 • Kiriyama

  Snel verder ;D

  9 jaar geleden
 • MissNinja

  yaay next

  9 jaar geleden
 • xNyandaful

  Muahaa :'D
  GO KIMI!
  Hn twins are speciaaaal =D

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen