Foto bij 10 • Liam Payne

Ik keek op van de besneeuwde straten en richtte mijn blik op de lege pizzadoos. Ik had best wel nog zin in een stuk, maar dat laatste had zeker en vast Harry opgegeten. Ik keek verder op de tafel en zag daar een pak chips liggen. Die zal voor mij zijn! Ik liep van het raam naar de tafel en voor iemand me voor kon zijn, had ik de zak al opengedaan en al een paar chipjes in mijn mond gestoken.
‘Hé Payne, geef eens hier!’ Zei Harry terwijl hij in zijn handen klapte ter teken dat ik hem de zak moest gooien.
Ik wilde wat antwoordden maar Yasmine was me voor. ‘Vergeet het! Ik wil niet heel dit huis opkuisen voordat mijn ouders terugzijn. Dan mag je dat gaan doen, Styles!’ Riep ze kwaad waarop Harry zuchtte en even met zijn ogen rolde.
‘Dan gebeurt er tenminste nog iets!’ Zuchtte Emma. Ja, daar had ze gelijk in. We zaten hier al twee uur en ik had me hier alleen nog maar verveeld.
‘Als jij een idee hebt, mag je het gerust zeggen, hoor!’ Beet Yasmine Emma toe.
Voordat Emma kon antwoorden had Rose al iets geroepen. ‘Truth or dare!’ Gilde ze vrolijk.
‘Meen je dat nu echt, Rose? Dat spel is voor kinderen van zeven. En voor de duidelijkheid : Wij zijn geen zeven meer!’ Dat laatste zei Yasmine zeer duidelijk maar Rose luisterde niet.
‘Ik kom tenminste met iets af. Wie stemt er voor Truth or dare
Emma stak haar hand op, net zoals alle jongens en Rose. Het is wel beter dan niets doen.
Rose begon vrolijk in haar handen te klappen en wende zich tot Niall. ‘Niall, Truth or dare?’ Vroeg ze op een spannende toon.
Niall rolde met zijn ogen. ‘Dare, natuurlijk.’ Zei hij alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
In Roses ogen verscheen een twinkeling. ‘Zoen Louis, een hele minuut en blijf voor de rest van de avond op zijn schoot zitten.’
‘Hé, dat zijn twee dingen!’ Protesteerde Niall.
‘Oké, zoen dan alleen Louis.’ Ze gebaarde dat hij het snel moest doen terwijl de twinkeling in haar ogen niet verdween.
Niall zuchtte diep, stond recht en ging naast Louis zitten. Met een gezicht vol walging zette hij zijn lippen voorzicht op die van Louis. Vanaf het moment dat die elkaar raakten, begon Rose luidop tot zestig te tellen. De twinkeling in haar ogen was nog steeds niet verdwenen. Na die zestig minuten keek Niall Rose uitdagend aan.
‘Je mag me niet kiezen.’ Zei ze alsof ze zijn gedachten kon lezen.
Niall keek een beetje teleurgesteld maar richtte dan zijn aandacht op Emma. ‘Emma, Truth or dare?’ Vroeg hij met een gemene grijns.
‘Truth.’ Zei ze na en zien van zijn blik. Ook goed gedaan, Niall. Ik wist al wat hij gezegd zou hebben als ze dare had gekozen.
‘Watje.’ Zei hij maar stelde toch zijn vraag. ‘Hoe ben je in bed en mag ik uitproberen?’
‘Dat zijn ook twee vragen, maar ik zal ze wel allebei antwoorden.’ Ze wachtte eventjes. ‘Geweldig en neen, alleen lieve jongens.’ Bij de laatste knipoogde ze even naar Niall, die iets wilde antwoordden maar geen kans kreeg door Emma die al verder ging met het spel. ‘Liam, Truth or dare?’ Klonk de vraag die nu al drie keer gesteld was.


Om jullie allemaal op te vrolijken op deze eerste schooldag ;D Ik moest vandaag maar twee uurtje gaan, morgen jammer genoeg een hele dag maar toch nog geen les (a) En daarna is het al weekend, en dan zal ik zeker nog schrijven! Promise, maar je weet wat ik ervoor in de plaats wil. ;D Kudo's en reacties!
(flower)

Reacties (6)

 • RandomnessXx

  Na die zestig minuten keek Niall Rose uitdagend aan.


  oei dat is wel een erg lange zoen jongens (:

  8 jaar geleden
 • AnimeFan07

  haha, ik kies ook altijd voor Truth, dat is veilig:$

  9 jaar geleden
 • xBaps

  Verder!!!

  9 jaar geleden
 • PayneInTheAs

  Hahahaa, echt heel leuk!!
  Love it!!
  Plzz snel verder!

  9 jaar geleden
 • Chikorita

  Haha xd

  snel verder, ik hou van dit verhaal <3

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen