Foto bij Twins ~ Seven ~ Naruto you dobe!

Dankjewel voor de abo's!:DIk houd van lekker lange reacties! HINT HINT!

Daar stonden Kiyoshi en Kimi dan tegenover elkaar. Ze hadden verschillende testen uitgevoerd. Chakra kon wel naar binnen, dat verklaarde dus Sai's Jutsu muizen, maar er kon niks naar buiten. Het zorgde er voor dat Kimi nog banger werd, en zich nog meer opgesloten begon te voelen. Ook al was het dorpje vrij groot, ze kreeg het gevoel dat hij als maar kleiner werd. Haar broer had haar proberen te kalmeren, maar veel zin had het niet. 'Ik wil hier nu weg! Die dorpelingen boeien me niks meer! Haal me hier gewoon uit!'
'Rustig Kimi, denk eens na. Misschien kan je ze verslaan, de mensen die deze barrière ophouden. Wat hebben ze verder nog gezegd?' vroeg Kiyoshi.
Kimi dacht even na, en toen begon het onzichtbare lampje boven haar hoofd te branden. 'Ze komen hier elke avond! Het enige wat wij hoeven te doen, is met een plan opkomen! Natuurlijk! Ik heb al een idee,' zei Kimi, die opeens erg opgetogen klonk. Ze was er zeker van dat haar plan zou werken. Zo lang ze maar genoeg mankracht had. 'Oké, luister, het plan is als volgt..'

Die avond zaten Sai, Naruto en Kimi tussen de dorpelingen. Ze hadden zich vrijwel het zelfde gekleed, en probeerden niet op te vallen. 'Je plan kan beter maar werken, Kimi!' zei Naruto. Hij vond het niet fijn om zijn headband niet om te hebben, want wat als hij hem kwijt zou raken?
'Ja ja, heb eens wat meer vertrouwen in mij!' zei ze, en ze kreeg de neiging om hem te slaan. Alsof ze zelf niet nerveus genoeg was! Ze had al twee nagels afgebeten, en was nu bezig met de derde. Vreemd genoeg was het Sai die een hand op haar schouder lag om haar te kalmeren. Niet dat ze het van één van hun verwacht had. Ze begon langzaam te kalmeren.
'Waar blijven di-.' Naruto werd onderbroken door een hoog gegil, en we renden er op af. Daar stonden drie ninja's, duidelijk van vrij hoge status. Waarschijnlijk S-rank criminelen. Kimi keek even naar Sai en Naruto, om te zeggen dat ze ze nog niet mochten aanvallen. Ze waren nu undercover. Ze moesten achter hun patroon van aanvallen zien te komen.
Toen de criminelen na een poosje een onschuldig persoon wouden aanvallen, hadden ze al genoeg informatie, en was het tijd om in te grijpen. Kimi sprong overeind, en Naruto en Sai volgden al snel. 'Laat deze onschuldige mensen met rust!' riep Naruto uit.
'Naruto?' vroeg Kimi.
'Ja?'
'DAS MIJN TEKST!' riep ze kwaad naar hem, zodat hij niks meer zou zeggen. 'Laat deze onschuldige mensen met rust!'
Het meisje van de drie keek ze meteen aan. Ze had blond, lang haar, en een krachtige blik in haar kille blauwe ogen. Ze droeg een erg korte zwarte kimono, met een rode band er om heen. 'Of wat?' zei ze schamper. 'Gaan jullie me dan in elkaar slaan met die kracht loze handen van jullie? Of gaan jullie huilend naar jullie mammie?' Ze keek ze grijnzend aan, denkend dat ze niet meer dan een paar dorpelingen waren.
'Wij gaan niet naar onze mammie! Al zou Naruto dat best kunnen doen..' zei Kimi bedenkelijk. Naruto keek haar beledigd aan, en trok zijn mond open. 'Put a sock in it, Naruto. Hoe dan ook, wij durven je met gemak aan!'
'Oh ja? Kom maar op dan!' riep het meisje uit, maar ze werd al snel onderbroken door een oudere man, ook één van de ninja's.
'Yoshiko, daag ze niet uit! Ze zien er niet uit als normale dorpelingen. Als je niet op past, zijn het misschien wel erg goede ninja's,' zei de man. De man had grijs, nee wit haar, en droeg een volledig zwarte outfit.
'Zijn ze niet! Goede ninja's hadden niet in onze val getrapt, en in de koepel komen lopen,' zei het Yoshiko zinnig. Ze leek vrij wel zeker te weten dat ze gelijk had.
Na een poosje kwam Naruto er achter dat hij nu twee keer in vijf minuten uitgescholden was. 'Hé!' riep hij beledigd uit, en vloog meteen op Yoshiko af, terwijl hij een kunai er bij pakte.
'NARUTO, JIJ DOMOOR!' riep Kimi kwaad uit, maar Naruto bleek het niet te horen, of het maakte hem nog woedender. Hij rende door, en probeerde Yoshiko te raken, maar in plaats van haar raken, haalde hij de kunai door de lucht. Ze stond achter hem. Snelheid, bedacht Kimi zich. Dat moest haar specialiteit wel zijn. 'Ik neem die oude gozer, Sai, jij neemt die andere,' zei Kimi, en ze rende op de man af. Ze had nog geen drie stappen verzet, en werd tegen gehouden door de jongen die Sai had moeten bevechten.
'Geen sprake van, jij vecht tegen mij,' zei hij. Hij had halflang, bruin haar, en droeg een visnet shirt. Daaronder droeg hij een normale zwarte broek, en de normale ninja schoenen. Kimi moest toegeven dat hij er eigenlijk erg knap uitzag, maar dit was niet de tijd om aan jongens te denken.
'En wie is mij?' vroeg Kimi. Ze probeerde nonchalant over te komen, maar eigenlijk wou ze gewoon erg graag achter zijn naam komen.
'Akio. En wie mag ik met alle spijt afmaken?' vroeg Akio, met een treurig gezicht.
'Kimi.. En waarom met alle spijt?' vroeg Kimi verbaasd.
'Zo'n prachtig lichaam, wat een zonde,' antwoordde hij hoofdschuddend.
'Hoe durf je!' riep Kimi vervolgens kwaad, maar tegelijkertijd gevleid uit. 'Jij perv!' Meteen pakte ze haar wapens er bij, en ging ten aanval. Ze ontweek een kunai van Akio, en gooide shirukens richtig zijn hoofd. Behendig ontweek Akio ze, en begon seals te maken.
'Katon: Fire Dragon no Jutsu!' riep hij, en een draak van vuur kwam op Kimi af. Ze sprong een aantal keer naar achteren, maar de draak bleef achter haar aan komen. Ze wist dat de draak pas zou stoppen als hij iets had geraakt, en tijd om seals te maken had ze niet. Ze zat vast.

Reacties (7)

 • rexthehero

  Lange reacties daar ben ik echt super slecht in
  Dus ............................................
  Weet niks te zeggen behalve dat de story tot nu toe super is(hoera)
  xDvoor mij is dit al een lange reactiexD

  9 jaar geleden
 • Allysae

  omg
  mag ik akio slaaaaaaaaaaaaaan
  want hij is een perv
  en ik haat pervs
  en dan vooral mijn stalkers zijn pervs
  ja ik heb stalkers
  5 jongens die in mijn klas zitten
  help me
  ga nu maar snel verder want dit is een nutteloze reactie

  9 jaar geleden
 • Amami

  ik ben te lui voor een lange reactie.
  maar ik schrijf gewoon iets neer.
  ik val op blond.
  snel veder

  9 jaar geleden
 • MissNinja

  yaaayy ayayyaayyy
  ik ga morgen vfalen voor gescheidenis
  oh dat is vast leuk om te weten(nerd)
  nou super leuk verhaal\
  goede schrijfstijl het gebruikelijke eigenlijk en ik heb nog geen zin om op reactie toeveogen te drukken want ik wil dat ik ook een leuke lange reeacite kan doen net als marshmallowz
  hihihi\
  oke hier komt du smijn levens verahal
  toen ik een kleine baby was ben ik waarschijnlijk heel hard op mijn hoofd gevallen en daarom ben ik zo gestoord. Als dit niet is gebeurd komt het door mijn driftbuien vroeger waarin ik altijd met mijn hoofd tegen de muur ging bonken
  Die klappen hebben die hersens eens flink door elkaar geschud hoor
  mijn hobbies zijn: lummelen met de schoenen van mijn vriendin en Itachi (die ik ontvoert heb en vast heb gezet in mijn kamer) pesten.
  nu zit ik in een band en ik zing
  leuk levensverhaal he
  ik dnek dat het nog wel iets langer kan
  oke nu ga ik hier een tweet van iemand neer zetten dieik niet ken maar wel heer erg grappig vond
  er stond:
  ik
  ik ga
  ik ga je
  ik ga je kussen
  ik ga je kussen op
  ik ga je kussen op bed  ik ga je kussen op bed leggen


  ahahahahaha*zelflol faal*
  yaay einde reactie

  ps. SNEL VERDER

  9 jaar geleden
 • Kiriyama

  Ugh, ik ben inspiloos voor een lange reactie ;o
  GO KIMI, GO NARUTO, GO KYOSHI, GO SAI! *cheerleaderdansje*
  Mhehe, Kimi, KISS THA GUY 8D
  Akio is sexy xp
  Snel verder <'33
  (ghehe, normaal zijn mijn reacties 3 regels ofzo, en nu 6! =D is hij toch wel lang gewordenxD)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen