Foto bij Hoofdstuk 35

P.O.V Embry

‘Daar woon ik’ zei ik rustig. En Amber richtte haar blik op het ook rode huisje wat nu in zicht kwam. ‘Wauw Embry! Wat een leuk huisje!’ zei ze vrolijk. Waardoor ik een glimlach op mijn gezicht kreeg. ‘Optimist’ zei ik lachend en trok haar mee naar de voordeur van het huisje die ik vervolgens open gooide. ‘Maamm! Amber en ik zijn hier!’ riep ik door het kleine huisje heen’ ik hoorde mijn moeder in een drafje de keuken verlaten en niet veel later kwam ze de gang op gestormd. Amber keek haar even argwanend aan omdat ze een mega glimlach op haar gezicht had. Glimlachend stak ze haar hand uit ‘Gaby, de moeder van Embry, Embry heeft al zoveel over je verteld!’ zenuwachtig stak Amber ook haar hand uit. En zei met zo veel mogelijk kracht in haar stem zei ze haar naam. ‘Willen jullie wat drinken? Of eten? Ja eten, ik heb net van alles klaar gemaakt. Kom’ ratelde mijn moeder achter elkaar door. Amber keek even zenuwachtig omhoog ik knikte bemoedigend en langzaam volgde ze mijn moeder naar de keuken. Ik volgde haar al snel. Mijn overenthousiaste moeder zette al 2 borden extra op tafel en een schaal vol vergebakken broodjes volgde al snel. Een kleine glimlach speelde rond mijn lippen. Ze bakte al broodjes sinds dat ik klein was, maar laatste tijd was ze er mee gestopt. Om te zien dat ze nu weer broodjes had gemaakt vond ik fijn.

‘De broodjes waren heerlijk mevrouw!’ zei Amber blij toen ze het eten op had. ‘Dankjewel meid en noem me maar Gaby hoor lieverd.’ Ze knikte. Ik pakte Amber’s hand vast ‘Kom’ zei ik glimlachend. Amber stond glimlachend op ‘bedankt voor het eten mevr.. euhh Gaby’ ‘graag gedaan’ antwoordde mijn moeder glimlachend. We liepen samen mijn huisje uit en liepen richting het strand. ‘Hé Amber! Embry! Werd er van ver al geroepen toen we het strand opliepen. ‘Jared!’ riep ik hard terug. Jared liep daar met Kim. Hij zag er helemaal gelukkig uit. we liepen rustig naar elkaar toe. ‘Hé’ zei Amber verlegen tegen Jared en Kim. ‘Hoi’ zei Kim vriendelijk terug. ‘Ik dacht dat jij een familiedag had’ ‘ja klopt, maar Jared heeft me ontvoerd’ zei Kim giechelend en gaf Jared snel een kusje op zijn wang.

Uiteindelijk hebben we nog een tijd op het strand gelopen. Het was gezellig. Jared en Kim bleven ook nog een lange tijd bij ons. Net voor het avond eten heb ik Amber naar huis gebracht. Snel vertelde ik haar dat ze moest bellen als er wat was drukte haar nog een kus op haar voorhoofd toen ze braaf knikte en rende weer richting mijn eigen huis.

Reacties (2)

 • Thrones

  jared heeft haar hondvoerd srr moest er ff uit love it

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen