Foto bij Under Construction | Belangrijk!

Lieve mensen die deze story lezen,

Ik wil jullie wat uileggen, zodat jullie snappen waarom ik niet gewoon verder schrijf. Ongeveer anderhalf jaar geleden begon ik met het schrijven aan deze story. Ik had een klein idee in mijn hoofd en dat moest ik uitwerken. Ik had geen idee hoe het verder zou gaan en wat het einde zou worden. Nu eindelijk weet ik het precies. Maar het begin van mijn story is inmiddels verouderd. De schrijfwijze van toen verschilt met die van nu en dat maakt het verhaal raar. Daarom ga ik het helemaal herschrijven. De gebeurtenissen zullen hetzelfde blijven, dat wel.

Vroeger had dit verhaal altijd veel lezers en fans. Omdat ik soms lang niet schreef werden dat er steeds minder. Ik hoop dat er nog meer mensen zijn die dit verhaal willen lezen. Dat mensen meedenken met het verhaal en zich helemaal kunnen inleven. Dat ze zich afvragen wie het gedaan heeft en met verschillende theorieën komen. Dat zou ik zo leuk vinden om te horen.

Nu heb ik wel weer genoeg gepraat. Ik ga beginnen met het herschrijven. Reacties vind ik geweldig, leuker dan kudo's. Vooral omdat mensen me dan laten weten wat ze vinden. Me lezers blijven het allerbelangrijkst en hoe meer het er zijn, hoe leuker ik het vind om te schrijven. En hoe meer ik me ook verplicht voel om te schrijven voor hun.

x Loves

Edit: Na lang lang lange tijd heb ik dit verhaal toch weer terug gevonden en opnieuw heeft het mij aan het denken gezegd om dit ooit af te maken. Ik kan jullie niet beloven dat het einde er snel gaat komen en er zal veel herschreven moeten worden. Maar ik hoop natuurlijk van wel. Leuk als jullie het nogsteeds willen lezen!!
Liefs, Indie

Reacties (1)

  • KusjexFem

    Ik zal zeker blijven lezen;)

    xxhouvanjou

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen