Foto bij Book II || [035]

"The secret of success is learning how to use pain and pleasure
instead of having pain and pleasure use you."
~Tony Robbins

~Jacob Black

‘Wil jij nog wat, Samantha?’ Vroeg Seth die naast haar zat.
‘Nee bedankt.’ Ze glimlachte even, en draaide toen haar hoofd mijn kant op. ‘Hoe kunnen jullie zoveel opeten?’ Verbaasd keek ze mij aan.
‘Heel veel wandelen.’ Antwoordde ik, wat werd gevolgd door een lachsalvo van de andere jongens.
‘Juist ja…’ Hoorde ik haar mompelen, waarna ze wat dichter tegen mij aankroop tegen de kou.
‘Samantha? Hoe ken jij Embry?’ Vroeg Leah opeens.
‘Ehm… Hoe bedoel je?’ Vroeg ze verbaasd, maar in haar ogen kon je de paniek door haar lichaam zien gaan.
‘Jullie kennen elkaar al een tijdje, volgens mij. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?’ In Leah’s ogen was de pret te zien die ze eraan beleefde. Ze hield ervan om andere mensen te zien worstelen met de woorden die ze uit hun mond moesten krijgen.
Samantha’s blik schoot van Embry naar Leah, en zo langzamerhand was het stil geworden in de grote kring. ‘Embry en ik hebben een jaar geleden elkaar ontmoet op een feest in Boston.’ Ze glimlachte even, maar het zag er niet gemeend uit.
‘Interessant.’ Mompelde Leah, maar ze was nog niet klaar met haar verhaal. ‘Is er eigenlijk iets tussen jullie twee gebeurd? Want zo ziet het er soms wel naar uit. Ik bedoel: de manier waarop jullie naar elkaar kijken… Zijn jullie soms met elkaar naar bed geweest?’ Een grinnik klonk uit haar mond, en Paul leek de humor er ook wel van in te zien.
Embry en Samantha werden op precies hetzelfde moment knalrood, en keken beschaamd naar de grond. Uiteindelijk trok Samantha haar mond open.
‘Er is wel iets gebeurd tussen Embry en ik, maar om nou te zeggen dat wij naar bed met elkaar zijn geweest? Ik vind het trouwens wel laag van je om te proberen mij zo voor schud te zetten voor een groep mensen. Echt heel laag.’ Ze schudde even met haar hoofd, en richtte toen haar blik weer op het grote vuur in het midden. ‘Weet je?’ Opeens draaide Samantha haar hoofd weer naar Leah, en bijna dwingend probeerde ik haar op haar plek te houden. ‘Je herinnert me aan een meisje die ik kende.’ Er veranderde niks in Samantha’s lichaamstaal, ze bleef nog steeds op dezelfde manier naar voren gebogen om zoveel mogelijk van de warmte op te vangen. Haar ogen waren degene die boekdelen spraken. Zoveel woede, irritatie en vechtslust had ik nog nooit bij iemand gezien. Vooral niet bij iemand als Samantha. ‘Niemand mocht haar. Ze verziekte de sfeer echt.' Ze haalde even haar schouders op. 'Ze heeft uiteindelijk zelfmoord gepleegd.’ Eindigde ze haar verhaal, en keek toen weer naar het vuur voor zich.

Reacties (11)

 • Gibigianna

  wowxD

  8 jaar geleden
 • SiennaOne

  als je te lang naar dat plaatje kijkt word je dizzy...
  en je hebt echt een super vette story ;D

  8 jaar geleden
 • Boulevard

  VERDER

  8 jaar geleden
 • Saellyra

  hahah ik zie leah haar kop echt voor me!

  8 jaar geleden
 • StopMyHeart

  HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA.
  Snel verder.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here