Foto bij ~ |2| ~ 7. 'Two New Teammates' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 2: A Broken Soul
Chapter 7: Two New Teammates
_______________________________________________________________________
EINDELIJK! Gister was deze HELEMAAL gewist! Grr.. Maar ja hij is nu herschreven

Zuchtend zit je tegen een pilaar aan. Met een verveelde blik in jouw gezicht, kijk je Naruto en Sakura aan die tegenover je staan. Jullie staan hier omdat Tsunade gevraagd heeft of jullie daar wilden staan. Jullie zullen namelijk nieuwe teamleden krijgen, twee om precies te zijn. Een nieuwe Jounin en een plaatsvervanger voor Sasuke. “Hmpf, ik wil niet eens een plaatsvervanger voor hem.. Dadelijk krijg ik nog een idioot in het team. Misschien een Ken, aangezien ik ook al een Barbie genaamd Sakura.. En haar trouwe schoothond chihuahua geval Naruto in het team heb..”
Je hoort een aantal voetstappen langzaam dichterbij naderen. Je hebt het vermoeden dat het de nieuwe Jounin en plaatsvervanger zijn. ‘Hiya..’ hoor je een vreemde onbekende jongensstem zeggen. Je kijkt op, naar de plaats waar de stem vandaan komt. Er staan twee mensen, één jongen met zwart haar, die vast Sasuke vervangt, en één man met bruin haar. Snel sta je op en doe je jouw lange roodbruine haren in een hoge staart. ‘J-Jij!’ schreeuwt Naruto bijna uit als hij de jongen met de zwarte haren ziet. Hij wijst zelfs naar hem.
De man met de bruine haren, kijkt jullie even aan en zegt twijfelachtig: ‘Uhm.. Vanaf nu, Team Kakashi.. Zal ik Kakashi’s plaats innemen als.’ Hij kan zijn zin niet eens afmaken, want Sakura begint er weer eens doorheen te praten. ‘Naruto, ken jij deze persoon?’ vraagt ze verbaast. Met een zucht leg je jouw hand, op jouw ogi die in jouw beenband zit. Je wilt hem namelijk pakken en haar keihard op haar achterhoofd ermee slaan. Maar je houdt je in, je wilt haar namelijk slaan met iets dat harder is dan een ogi. Misschien zoiets als een hamer.
‘Sorry van daarnet. Ik wilde gewoon het vermogen van mijn nieuwe teamlid schatten. ’ zegt hij droog, met een glimlach op z’n gezicht. Alleen je kan zien dat de glimlach fake is. Het is dezelfde soort glimlach die jij ook altijd faked, dat doe je om mensen geen zorgen te laten maken. Ze maken zich al te veel zorgen sinds Sasuke weg is. Bijna iedereen behandeld je als een hulpeloze puppy, omdat ze denken dat je het niet zonder hem aankan. Het klopt wel dat jouw gedrag veranderd is, je liefdesverdriet hebt en hem diep van binnen mist.. Maar je kan er niet tegen als mensen je zo behandelen.
Verveelt pak je jouw ogi uit jouw beenband, klapt hem open en waait er verveelt mee. Het is een zwarte ogi met gouden patronen. Zwart en goud zijn namelijk één van jouw lievelingskleuren.
‘Ik wist gewoon niet hoe erg ik op de kleine lul, met geen ballen moest letten.’ Zegt de jongen met de zwarte haren op een droge manier, maar hij glimlacht nog steeds. Door die opmerking die hij maakt, schiet je in de lach. Omdat het precies hetzelfde is wat jijzelf op de meeste momenten denkt. ‘Wat zei je?!’ gilt Naruto kwaad terwijl hij een aantal voetstappen zijn richting op zet. Sakura houdt hem jammer genoeg tegen.
‘Hey! Hij is onze teamlid! Rustig aan!’ gilt Sakura in Naruto’s oor. ‘Alleen.. Je bent niet zo aardig..’ Nu heb je gewoon nog meer zin om Sakura te slaan, alleen geen voorwerp is hard genoeg om haar ermee te meppen. Je haat haar nog steeds, na al die jaren dat je haar niet meer gezien hebt. ‘Aahha echt?’ zegt de jongen met de zwarte haren droog, alsof het hem helemaal niet kan schelen dat hij bij jullie in het team zit. “Ik mag hem nu al denk ik..” denk je bij jezelf, aangezien hij qua opmerkingen best op jou lijkt. Maar qua uiterlijk en de manier waarop hij praat, lijkt hij juist op Sasuke. Je voelt weer allemaal woede, maar die houdt je nu met gemak tegen. Die woede krijg je, omdat je nog steeds kwaad bent dat Sasuke de village verlaten heeft.
Je vergeet jouw woede al snel als hij zegt: ‘Ik vind mensen zoals jij wel leuk, vriendelijk oud wijf.’ Daardoor moet je namelijk lachen, omdat dat ook precies is wat je soms denkt. “Eindelijk! Een teamlid zie hetzelfde denkt als ik doe!” Je kijkt geïrriteerd Sakura’s richting op als je haar hoort gillen. Snel klap je jouw ogi dicht en geeft haar zo’n harde klap op haar achterhoofd, dat ze naar voren klapt. Kwaad staat ze op en kijkt je met een dodelijke blik aan. Alleen dat kan jij beter, dus kijkt haar met een nog dodelijkere blik aan. Meteen kijkt ze de andere kant op, want je slaat dreigend met jouw ogi op jouw handpalm. Alleen nu wilt zij de jongen met de zwarte haren aanvallen, maar jammer genoeg voor haar houdt de andere vervanger haar tegen.
Als jullie uiteindelijk met z’n vieren naast elkaar staan, voor de persoon die Kakashi zal vervangen als Jounin, hoor je hem zeggen: ‘Hoe dan ook.. Vanaf nu zullen wij vijven op missies gaan. Maar kijk naar jullie.. Er is geen tijd om jullie in een kooi op te sluiten, zodat jullie elkaar beter leren kennen. Dus stel jezelf aan elkaar voor.’
‘Uzumaki Naruto.’ Zegt Naruto verveeld terwijl hij best kwaad kijkt. Ook Sakura zegt kwaad haar naam. ‘Ik ben.. Onbelangrijk.’ Zeg je droog, want je vindt dat je onbelangrijk bent. Alleen Sakura is er niet van gediend dat jij jouw naam niet zegt, dus zegt snauwend: ‘Jouw naam is Hatake Kazumi!’ ‘Jij bent vervelend!’ ‘Je hoort gewoon jouw eigen naam te zeggen!’ ‘Dat deed jij toch al voor me! En doe eens even normaal jij achterlijke! Waarom maak je zo’n probleem ervan dat ik mijn eigen naam niet zei?!’ Je geeft haar een bitchclap, waardoor ze met een harde klap tegen de pilaar aan knalt.
Tot slot, zegt de jongen met de zwarte haren uiteindelijk zijn naam. ‘Mijn naam is Sai.’ ‘Nou, nu we elkaar kennen, is dat het einde ervan.. Nu, zal ik onze missie uitleggen. ‘ zegt de vervanger van Kakashi, die zelf nog helemaal niet zijn eigen naam gezegd heeft.

Reacties (11)

 • kyoki

  Nicceeeeee ^^

  8 jaar geleden
 • MissNinja

  hhahahahhaha
  jij bnet de meester in sadistische characters verzinnen
  echt
  AW
  SO
  ME

  8 jaar geleden
 • xxMrsMalikk

  wuhauahuuahuuah ze gaat nog heel veel meemaken met hun denk ikxD

  sneell verderrrrrrrrr <3333

  8 jaar geleden
 • DesxTiny

  Nog een hoofdstuk voor je zieke zielemaatje? *Pruil, pruil* OH FUCK, pruilen doet pijn x.x.. Ik krijg traanoogjes x.x HELP MEEE!

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  snel verder :3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here