School

Mevrouw Opstal mag ik naar de wc, Ja Bo ga maar. Dank u. je loopt naar de wc en ziet je mentor staan met de mentor van 3a je liep langs je mentor en je hoorden ze smoezen over dat er niewe jongens de klas komen toen je terug kwam van de wc ging je achter een muurtje staan en luster de verder het ging over 4 jongens uit Duitsland je keek een beetje raar en liep dan weer naar je les.
Je kwam de klas in en ging gelijk bij je vriendinnen zitten en zij wat er gebuurt was. Denise zij: ik vind het wel wat en Jill Sylvana en Kimberley dansten in hun stoel
Jij: Lijkt mij wel wat misschien zijn het wel helle leuke jongens

Het was weer mandag je zat in de les toen de deur open ging er liepen 4 jongens naar binnen je vriendinnen gingen uit hun dak. Je keek de jongens na en zag dat één van de jongens je aankeek en je begon te blozen.
Sylvana: er woord er eentje rood hier. Jill zegt: vind je hem leuk
Ik ken hem amper zij je blozend. De juf vroeg om stilten.
De jongens zijden hun naam, Bill,Tom, Gustav en Georg en daarna liepen ze naar jullie en Tom kwam naast je zitten je bloosde en iedereen moest lagen Tom keek je de helen tijd aan.
Kan je het zien (lief bedoelt)
Ja ik kan het zien zij Tom met een lag. De bel ging en het was pausen de juf had gevraagd of jullie een rondleiding wilde geven je zij ja en ging van boven naar beneden je was net klaar en de bel ging dus jullie konden naar twee hoog wand jullie hadden muziek.
Tom: leuk muziek heb wel zin om los te gaan kun je nog wat leren Bo. Je lachte en jullie liepen de klas in naar jullie vaste plaatsen en gingen zitten Bill,Tom,Georg en Gustav moesten naar de juf. De jongens liepen terug naar jullie en gingen voor jullie zitten de juf riep jullie en we moesten het podium op. Volgens mij moeten we spellen. Jill ging achter de drums, Kimberley pakt een elektrische gitaar, Denise een bas gitaar en jij ging bij de microfoon staan jullie (Sylvanna zit in 3a) speelde toen jullie stopte zij de juf dat wij de beste van de klas zijn misschien wel van de school. Bill,Tom,George en Gustav waren stil maar toen moesten hun. Je ging weer zitten je dacht ik ken ze maar ik weet allen niet meer waar van toen ze gingen spellen viel je mond op je wist weer waar je ze van kenden. Toen ze stopten ging iedereen uit hun dak maar Jullie bleven zitten met open monden, de juf vroeg wat hun naam was je stond op en zij heel hart,TOKIO HOTEL!

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen