Foto bij 14 • Liam Payne

Ik kon mijn lach helemaal niet meer inhouden toen ik Niall op en neer zag springen van de kou. Harry was er juist in geslaagd om wat sneeuw in zijn shirt te stoppen en ik kon zelf al bijna de kou voelen. Doordat ik zo hard aan het lachen was, kreeg ik een kwade blik van Niall die even later ook begon te grijnzen. Ik kon geen gedachten lezen, maar toch wist ik waar hij nu aan dacht. Iets waar ik niet zo blij mee zou zijn.
Wanneer Niall naar de grond bukte, zette ik het op een lopen. Om het allemaal nog wat grappiger te maken gilde ik als een meisje en gooide ik mijn armen dramatisch in de lucht. ‘Vergeef me! Vergeef me!’ Gilde ik er nog bij.
‘Vergeef me wie?’ Niall was ondertussen weer gaan stilstaan maar stond nog steeds dreigend naar me te kijken met een hand vol sneeuw.
Ik zuchtte. ‘Vergeef me, O-zo geweldige Niall Horan.’ Zei ik met tegenzin.
Niall klopte de sneeuw van zijn hand en glimlachte triomfantelijk. ‘Ik vergeef je.’ Zei hij alsof hij nu een geweldige daad had gedaan.
‘Hé, kijk!’ Riep Yasmine en wees naar iemand die helemaal alleen onze kant op kwam. Ik kon zien dat het een meisje was, maar wie kon ik niet zien doordat ze met haar hoofd naar beneden liep. Hoe dichter we kwamen, keek het meisje weer recht voor haar uit en nu snapte ik waarom Yasmine zo riep. Ze wilde dan één van ons iets ging doen met haar.
Natuurlijk keek ze weer eerst naar mij maar ik keek expres niet terug. Ik wilde dit allemaal niet doen. Ik was alleen maar akkoord gegaan om van hun gezaag vanaf te zijn. Niet dat ik echt iets ging doen met haar. ‘Liam.’ Ze zei gewoon mijn naam om mijn aandacht te krijgen, maar die kreeg ze niet.
Iedereen had het ondertussen al door een keek mij aan, terwijl ik gewoon doorliep en aan geen van hen aandacht besteedde.
‘Ik ga wel!’ Zei Harry na een tijdje en versnelde een beetje zijn pas. Iedereen volgde zijn voorbeeld en zo liepen we op een sneller tempo op haar af, buiten ik. Ik liep er een beetje achter. Niet veel, maar toch een beetje.
Ik keek even een seconde van haar weg en ik zag ze al niet meer. Harry had blijkbaar wel gezien waar ze naartoe was want hij wees naar een boom en tikte Niall aan die op zijn beurt begon te knikken.
Iedereen liep voorbij de boom die Harry had aangewezen en Harry ging ook achter de boom staan.
Ik kon er niets aan doen, maar toch moest ik zuchtten. Wat we deden vond ik eigenlijk niet normaal. Pesten, oké. Maar iemand z’n hart breken? Nee, dat gaat er voor mij over.
Ondertussen waren weer al wat verder en wilde ik zien met wat Harry bezig was. Ik stopte met lopen en draaide me om. Het enige wat ik zag was in de verte het meisje die zo snel mogelijk wegrende.


Ik heb twee dingen te zeggen. 1. Sorry, dit stuk suckt echt hard.. ;s 2. Ik ben zo beschaamd dat ik jullie zo lang heb laten wachten! Het spijt me verschrikkellijk. School is gewoon zo druk.. Ik hoop dat jullie me kunnen vergeven en jullie abbo gewoon houden. Ik probeer echt zo snel mogelijk!
(flower)

Reacties (4)

 • PayneInTheAs

  Ja hoor, ik wacht wel:)

  9 jaar geleden
 • xxxsmile

  Ik blijf gewoon wachten. (:
  & I love it.(flower)

  9 jaar geleden
 • xBaps

  Verder!!!
  Ik heb het zelf ook druk met school, dus ik snap het wel.
  En ik blijf gewoon wachten tot er een nieuw stuk komt.;)

  9 jaar geleden
 • Aplin

  Bah, ik vind de jongens in dit verhaal echt zulke idioten. Buiten Liam dan, al doet hij er natuurlijk wel aan mee. Maar dat is eens een keertje wat anders, en dat is leuk! (:
  Geen probleem met het wachten, ik snap ook wel dat veel te doen hebt. School gaat nu eenmaal voor. Ik wacht met plezier op een hoofdstukje van jou, dat je het even weet. <3

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen