Foto bij 16 • Liam Payne

‘Hier heb je dat gestoorde kind weer!’ Harry tikte me aan en knikte naar het meisje dat helemaal alleen door de schoolgangen liep. Harry noemde haar vanaf nu niet meer “het meisje zonder gevoelens” maar “het gestoorde kind”, gewoon omdat ze van hem wegliep in het park. Komaan, wie loopt er nu niet weg van iemand die je al heel je leven pest? ‘Ga jij nu is naar haar toe, bro.’
‘Vergeet het!’ Zei ik onmiddellijk. ‘Ik doe hier niet aan mee!’
‘Hé, je hebt gezegd dat je meedeed!’ Ik zuchtte. Dat is inderdaad wel waar, maar ik heb het niet beloofd, ik heb het gewoon gezegd. ‘Mij best. Ik ga gewoon die weddenschap winnen!’ Harry versnelde zijn pas een beetje zodat hij sneller bij het meisje zou zijn. Maar eens die hem in de gaten kreeg, draaide ze onmiddellijk om en probeerde zo snel mogelijk naar een veilig plekje te lopen. Helaas voor haar was het enige veilige plekje de vrouwentoiletten en daar was ze zelf niet helemaal veilig.
Harry begon nu ook te lopen en nog voordat ze de hoek om kon lopen, had Harry haar al bij haar pols vast. Ik stond op zeker twintig meter afstond, en kon zo het zweet van haar voorhoofd zien lopen.
Ik wilde Harry eigenlijk bij haar weghalen, maar de bel die door het schoolgebouw galmde, zorgde ervoor dat ik onmiddellijk naar mijn klaslokaal liep. Wanneer ik langs Harry liep, volgde hij mijn voorbeeld en liet hij het meisje met rust.
Eens in mijn klaslokaal aangekomen, ging Harry onmiddellijk op de vrije stoel naast Zayn zitten en was ik gedwongen om alleen op de achterste bang te gaan zitten. Oh, dit uur zal weer eens geweldig worden. Niet dat het anders veel beter was. Nu zou ik ten minste kunnen slapen zonder dat iemand me heel de tijd zit te porren.
Ik pakte mijn spullen uit mijn zak en juist wanneer ik klaar was, kwam de leerkracht geschiedenis binnen. Het was al een oude man, of zo zag hij er toch uit. Alsof hij de Franse Revolutie zelf meegemaakt had. Zijn ronde bril duwde hij snel wat meer naar boven maar twee seconden later stond die al terug waar hij vijf seconden geleden stond. Over zijn bril keek hij het lokaal met een strenge blik rond en wanneer nog niet iedereen daarna zweeg, klopte hij hard op het bord waardoor iedereen abrupt zweeg. Een echte typisch leerkracht geschiedenis dus.
‘Neem allemaal je notities en neem ook jullie atlas maar bij de hand. De les is bezig, dus iedereen zwijgt!’ Dat laatste richtte hij naar een paar mensen die nog steeds aan het fluisteren waren.
Juist wanneer hij aan zijn uitleg wou beginnen die een heel uur ging duren, werd er op de deur geklopt en kwam het meisje binnen. ‘En waar was u, juffrouw Willis?’ Vroeg de leerkracht een beetje geïrriteerd.
‘Sorry, ik moest nog even naar het toilet.’ Antwoordde ze zachtjes en keek met een rood hoofd de klas rond om te zien waar nog een leeg plaatsje was. Haar ogen bleven angstig steken op de stoel naast me.


Do you guys like? Laat me alsjeblieft iets weten, want ik wil graag weten wat jullie van het verhaal vinden? Als je tips of opmerkingen hebt, zou ik het graag horen. (a)
(flower)

Reacties (7)

 • RandomnessXx

  Mijn docente geschiedenis is juist heel cool (: ze liet ons dit filmpje zien toen we hierogliefen deden: http://youtu.be/bqyjoaPUXAI

  8 jaar geleden
 • PayneInTheAs

  Oeh, nu wil ik echt weten hoe het verder gaat!
  Please heeeel snel verder!!!

  9 jaar geleden
 • xBaps

  Verder!!!!!!

  9 jaar geleden
 • Arachme

  cool^^

  9 jaar geleden
 • xxxsmile

  love it.(flower)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen