079~

Door: Romanov
Onderdeel van: Old Friends | Tokio Hotel Story
Laatst bijgewerkt: 6 jaar geleden
Geactiveerd op: 6 jaar geleden

Foto bij 079~

Oké, iedereen heeft door dat dit niet echt iets is wat Laura en haar 2 vriendjes gemaakt hebben, maar gebruik je fantasie.

breed | medium | small

Ik was -zoals verwacht- net op tijd bij Greg. THalia was er natuurlijk al. 'Laulau!' hoorde ik haar schreeuwen, over mijn auto heen, een hele prestatie. 'Hallo schatjes.' mompelde ik enthousiast toen ik ze eindelijk kon zien. Ze zagen er zoals altijd weer Stunning uit, ze zouden eens moeten durven anders gekleed te zijn. 'Hoe staat het met het kleedje? Ben ik te laat?' mijn gebruikelijke eerste vragen. 'Kleedje klaar voor een van jullie twee om te passen, en je bent op tijd. Op het nippertje.' zei Greg terwijl hij probeerde om streng te klinken. 'Denk je dat het fachion genoeg is? Ik heb er nl mijn twijfels over.' zei hij en hij klonk op zijn meest Gay achtig tot nu toe. 'We kunnen nog iets leuks bijkopen om het te pimpen.' zei ik snel. Hij glimlachte. 'Je bedoeld dus dat ik het weer om zeep heb geholpen.' zei hij lachend. 'Doe je toch altijd?' mompelde ik terwijl ik in mijn ogen wreef. 'oei, iemand heeft hier niet goed geslapen vannacht.' zei Thalia. 'Wat wil je, ik werk als DJ.' zei ik trots. ze waren er alle twee heel enthousiast over, maar ze kenden me al meer dan vijf jaar, dus ze lieten zich niet foppen. 'En nu de echte reden? ZOnder leugens, aub anders zitten we hier vannacht nog.' zei Greg terwijl hij me in de zetel legde. Ik voelde me precies bij de psychiater, behalve dan dat ik nog nooit bij zo iemand geweest was. 'Memories, bad memories from the past.' mompelde ik. 'Hoe kom je daarbij?' vroeg Thalia. Ik had het hen verteld, over mijn verleden, en van mijn psychische ziekte, en van Tom en zo. alles. 'Mijn ma stond erop dat ik hen naar het COncert bracht, en blijkbaar hadden ze Alyona herkent als mijn zus.' mompelde ik, maar ik kroop weer recht. 'geen tijd voor melancholie, tijd om te shoppen!' riep ik uit. Greg keek vertwijfeld, maar shoppen liet hij nooit aan zijn neus voorbij gaan. 'ALs jij het zegt.' zuchtte hij. ik knikte.

@NorikoYawari; Ja, ik weet dat ze het nogal hoog in haar bol heeft, maar...ik probeer het te zien als een bij effect van haar bitchy Laura kant die de controle grijpt. Die kant van haar is nogal moeilijk en ik vond dat het toch wel duidelijk moest zijn, het verschil tussen vroeger en nu..

Kudo Door naar het volgende hoofdstuk

Reacties

 1. XTokioHotelXLov
  XTokioHotelXLov 6 jaar geleden

  wouw is echt leuk hoor:)

 2. FrozenFlower
  FrozenFlower 6 jaar geleden

  Jezus... ik loop 3 hoofstukken achter O_o

 3. MadeOfSilver
  MadeOfSilver 6 jaar geleden

  Vorige niet gereageerd,
  maar ik hou nog steeds van je verhaal

 4. Assje
  Assje 6 jaar geleden

  I love it! <3
  -xxx-(K)

 5. AlreadyGone
  AlreadyGone 6 jaar geleden

  Snel verder!
  x

Details

858 (0 | 0)

394

1003 (0)

Share