Foto bij #28

deze zou er eigenlijk morgen op gaan maar ben was facking moe:Xvandag weer een stukje maar vond t mooi einde sorry voor kortheid nu snel naar schoo, veel leesplezier!

ps. ik zoek nog schrijvers!
p.p.s als je tijd heb in de herfstvakantie zou t ook kunnen dat we dan als ik schrijvers vind veel schrijven en een hele boel hebben en dan blijft t ook gwn een gedeeld verhaal!

#26

Ik werd wakker, ik lag nog steeds op Chaz...Ik sprong op wat deed ik op Chaz, en toen herinnerde ik me alles weer ik had zin om in tranen uit te barsten alweer maar ik zou me sterk houden.
Ik ging weer terug liggen met me gezicht naar Chaz toe, hoe kon ik nu nog iemand vertrouwen na alles in me hele faking leven.

Chaz werd wakker intussen was ik weer in slaap gevallen ik voelde overal lippen, “Justin” kreunde ik, ik hoorde iemand grommen, “bedoel je die klootzak soms” “huh, ow sorry”.

2 weken later.

Chaz had me Justin helemaal laten vergeten, gelukkig ik zou geen tranen meer voor hem laten nooit meer!
Ik kon chaz gelukkig gewoon vertrouwen met alles in die paar dagen wist hij eigenlijk al alles over mij en ik over hem, hij liet me alle ellende vergeten, ik hield van hem

Reacties (2)

 • BuzzyBee

  Mooi geschreven again;)

  xx Cindy(H)(H)(H)

  1 decennium geleden
 • iBiebersGirl

  Aaaahw! <333
  Verder!(flower)
  Ps: Nee, sorry, in de herfstvakantie kan ik ook niet, ben alleen maandag en de weekenden thuis, de rest ben ik niet thuis.. Misschien dat ik wel op Q kan, maar dan blijf ik niet lang online ;$
  Maar ik hoop dat er alsnog iemand anders wil schrijven (:

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen