Foto bij #29

Nieuwe foto zelfgemaakt: drama, lies and tear cheers to the teenageyears ghehe tell me what you think!
! al;s iemand weet hoe je foto moet plaatsen egmaar bij cover niet eerste hoofdstuk maar dat ervoor zeggen pllzzz!
Ik ga pas verder bij 7 reactie's ik heb 20 abbo's dus dat moet lukken!
Nu voelt t net of ik voor (bijna) niemand schrijf en dat voelt echt kut!
Naam Veranderd was eerst xFuckx nu BiebersBabexD

xoxo veel leesplezier!

p.s tips zijn welkom!

#29

Chaz pov

Vandaag zou t gebeuren, 't grote deel van het plan zou in werking worden gezet, ik zou haar mee vragen en dan zou t gebeuren, medelijden had ik niet zeker weten niet!.

Rose pov

Çhaz kwam breedlachende op me af 'wat'?' vroeg ik bang, hij glimlachte gewoon zo breed dat t bijna leek alsof t pijn deed.
Ik liep langzaam achteruit tot ik plots een muur achter me voelde, hij legde 2 armen tegen de muur langs me lijf zodat ik niet meer weg kon, 'Rose ik heb een klein reisje gepland naar Duitsland voor ons twee alleen wil je alsjeblieft met me meegaan?' ik keek hem geschrokken aan.
'TUURLIJK WIL IK DAT, maar t had echt niet gehoeven' ik was ondertussen op hem afgevlogen en had me aan hem vastgeklemd.
Ik moest bijna huilen van geluk Chaz was zo lief, maar ik wist ook donders goed dat Chaz alleen een “invaller” was voor Justin.
Ergens bleef ik hopen dat mijn Blow zou terugkomen en zijn excuses zou aanbieden, maar Chaz was wel ene hele goede “invaller”
toch bleef ik dromen over Justin dromen waarin hij me kuste net zoals vroeg met zijn mooie zachte hartvormige lippen...

'Chaz?' 'Wat is er' ik keek hem raar aan ik wou alleen een vraag stellen, 'wanneer vertrekken we?' vroeg ik
'Morgenvroeg zodat we de drukte vermijden.
Ik rende gelijk naar boven, ik moest nog alles pakken ik wist niet precies in welk deel we gingen en waar precies dus ik nam van alles wat mee.

Ik sloop zachtjes naar binnen terwijl hij achter zijn bureau aan t computeren was en ik sloeg mijn armen onverwachts om zijn nek heen, hij schrok net toen ik wou kijken waar die mee bezig was klikt hij 't weg.
'wat was je aan 't doen?' vroeg ik, 'gewoon beetje Hyves, facebook twitter enzo, en ik was ook bezig met de verrassing voor jouw die je niet mag zien.
Verrassing voor mij, ik voelde me schuldig Chaz heeft voor me gezorgd sinds Justin me had verraden, alles voor me betaald, me onderdak gegeven en laten we alle liefde en bezorgdheid maar niet vergeten.
Ik wou hem iets terug geven, maar ik had niks, ik was hem niet waard, op dit soort momenten miste ik Justin weer, Chaz was gewoon anders, Justin kom me troosten aleen al door in zijn ogen te kijken..
Chaz was anders, maar ik kont dit Chaz nietn aandoen ik moet realiseren dat Chaz hier was niet Justin, Justin heeft me verraden wou me alleen breken en Chaz houdt van me, Blow never loved me, Blow never cared, and Blow didn´t come back Chaz did!

Reacties (3)

 • Agnartecous

  we want more(H)

  1 decennium geleden
 • BuzzyBee

  Snel verduur ohhjah en ik probeer nog een hoofdstuk (wordt krom maarjah)voor je te schrijven xd

  1 decennium geleden
 • iBiebersGirl

  Super!
  Verder!(flower)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen