Foto bij XXXIX.

Ik droomde net over zwembaden gevuld met echte Italiaanse gellato toen ik plots het gevoel kreeg alsof ik in een bad vol ijs sprong. Gillend veerde ik overeind en sperde mijn ogen wijd open. Het eerste wat ik zag waren de jongens, gierend van het lachen. Louis stond naast me, een lege fles water in zijn hand. Ijskoud water dat hij net over mijn lichaam gegoten had. Woedend krabbelde ik overeind en schudde enkele kletsnatte lokken haar uit mijn gezicht.
"Idioten!" krijste ik rillend.
Ik keek ze allevijf kort aan, waarna ik mijn handdoek van de grond griste en die om mijn lichaam wikkelde. De fles wat nog ijskoud geweest, waardoor ik nu leek te bevrieze, ookal brandde de zon. Harry wurmde zich haastig langs Louis heen. Verontschuldigend sloeg hij zijn armen om mijn lichaam.
"Niet, grappig, Harry," mompelde ik nog amper kwaad.
Zacht drukte hij een kus op de zijkant van mijn gezicht en wreef over mijn rug.
"Het spijt me, het was stom," zei hij snel.
Zuchtend richtte ik mijn blik naar hem op. Zijn groene ogen keken me smekend aan. Onwillekeurig begon ik te glimlachen.
"Het is al goed, slijmbal," gniffelde ik.
Ik rukte me voorzichtig los uit zijn omhelzing om me om te kleden. Ik voelde mijn huid tintelen, een teken dat ik uit de zon moest. Ik nam mijn tas en liep naar binnen. In de luxueuze badkamer kleedde ik me razendsnel om. Doordat mijn haren nat waren, was ik gedwongen ze in een dotje vast binden. Anders leek het alsof ik amper haar had.
Met mijn zonnebril op mijn neus wandelde ik terug het dek op. De jongens hadden zich ondertussen weer op de photoshoot toegelegd. Ik zette me op een stoeltje en keek grijnzend toe hoe ze heel serieus in de lens keken. Mijn gesmoorde gelach bereikte hen blijkbaar, want plots keken ze me allevijf met getuitte lippen en gefronste wenkbrauwen aan.
"Wat is er zo grappig?" vroeg Liam gespeeld streng.
"Jullie zien er niet uit," proestte ik geamuseerd.
De fotograaf keek even heen en weer en zette dan zijn handen op zijn heupen.
"Wel, kom er dan bij. Laat eens zien hoe ze het moeten doen," zei hij uitdagend.
Even staarde ik hem onthutst aan. Maar mij moest je niet uitdagen, want ik nam de uitdaging gegarandeerd aan. Ik duwde mezelf uit de stoel, rechtte mijn rug en wandelde heupwiegend langs de fotograaf heen. Harry floot even bewondered, waarop ik hem een por tussen zijn ribben gaf. Ik wilde net overdreven zwoel in de camera kijken toen ik voelde hoe iemand me bij mijn middel greep. Ik gilde toen de persoon me optilde. Angstvallig klampte ik me vast aan zijn hoofd toen hij me in zijn nek zette. Toen ik snel naar onderen keek, zag ik dat het Louis's nek was waar ik in zat.
"Lou, zet me neer!" gilde ik hysterisch.
Hij lachte en wierp een korte blik naar boven. Pas toen ik er zeker van was dat hij me stevig beet had, begon ik te lachen. Ik woelde zijn perfect gekapte haren door de war en stak mijn armen joelend in de lucht. Ondertussen had één van de assistenten muziek op gezet. Ik legde mijn hoofd in mijn nek en zong vrolijk mee met Rihanna.
Zo dolden we ongeveer een half uur. Uiteindelijk had ik amper op de grond gestaan, aangezien ik van rug naar rug werd doorgegeven. Nog nahikkend van het lachen gleed ik van Harry's rug. Haastig veegde ik wat haren uit mijn gezicht, dat gloeide van de opwinding.
Opeens leek de muziek weg te vallen. De popnummers maakten plaats voor een zachte melodie. Genietend sloot ik mijn ogen en zong zachtjes de lyrics van Hero mee. Het was al eeuwen mijn favoriete liedje van Enrique Iglesias. Ik opende mijn ogen weer toen ik Harry's warme hand naar mijn onderrug voelde glijden. Zijn andere hand nam de mijne zacht beet. Ik glimlachte terwijl ik zijn shirt vast nam.
"I can be you hero baby. I can kiss away the pain. I will stand by you forever. You can take my breath away," fluisterde hij mee met het refrein, terwijl we langzaam over het dek dansten.
Ik kon het niet helpen, maar toen zijn lippen zo teder de woorden van het liedje vormden, voelde ik tranen opkomen. Het voelde zo onrealistisch dat dit allemaal gebeurde. Zijn soort jongens hoorde uitgestorven te zijn. Met gesloten ogen en tranen op mijn wangen legde ik mijn hoofd tegen zijn borstkas. Ik wilde nu gewoon verdwijnen in zijn omhelzing, verzwolgen worden door zijn liefde, om nooit meer terug te keren. Krampachtig kneep ik in de stof van zijn shirt. Plots leek het afscheid nu al. Een ondraagbare pijn trok door mijn hart toen ik besefte dat ik elke dag een stukje dichter bij het echte afscheid kwam. Ik haalde schokkerig adem en kneep mijn ogen stevig dicht. Ik wou dat Harry echt mijn held was. De held die me op de één of andere manier af zou helpen van dat verdomde ding in mijn hoofd. Het was alsof ik het voelde zitten, zo dichtbij maar ook zo onnoemlijk ver weg. Als dit moment voor eeuwig kon duren, was ik het gelukkigste meisje op aarde.
Op het einde van het liedje liet Harry me onder zijn arm door draaien, waarna ik als een echte danseres over zijn arm hing. Ik liet mijn hoofd achterover hangen. Iets wat ik beter niet gedaan had. Toen ik weer overeind kwam, kroop het hongerige duisternis langs de randen van mijn zicht. Ik slikte en knipperde, maar elke seconde werd de wereld een tikkeltje donkerder. Mijn benen begonnen te trillen en ik klampte me vast aan Harry's arm.
"Licht uit," fluisterde ik nog, voor ik als een lappenpop in elkaar zakte.
Ik voelde nog hoe Harry mijn naam riep en me stevig beet greep zodat ik me niet zou bezerend. Daarna ging ik achter het witte lichtje aan, dat voor me uit door de duisternis dwaalde.


Het zou echt veel voor me betekenen als deze story in de top komt voor mijn verjaardag. ^^
Ik hou van jullie allemaal, echt waar. I owe you everything!

Reacties (46)

 • Huoriel

  Ik moest echt huilen joh. En ja ik ging Hero erbij luisteren.


  -huilhuilhuil-momentje-

  7 jaar geleden
 • MCourtois

  Mooi !

  7 jaar geleden
 • Lisaaheart1D

  Echt super mooi geschreven !
  En alvast Happy Birthday!:)

  7 jaar geleden
 • MoonyLove

  Ik heb in één avond al je hoofdstukken gelezen, sorry dat ik niet heb gereageerd maar ik móest gewoon doorlezen:9~
  Aboo(L)

  7 jaar geleden
 • Arachme

  Mooi:)en gelukkige verjaardag!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen