Foto bij 081~

De foto heeft eigenlijk niet veel met het verhaal te maken, het is een van de personages van Fruits Basket (anime) en ik heb laura's "ziekte" eigenlijk een beetje overgenomen van hem. Hij heeft een black en white versie,de witte versie is normaal, maar als je hem kwaad maakt, wordt hij de zwarte versie die iedereen aan kan, en ze eigenlijk heel veel pijn kan doen.

Een week was gepasseerd, het kleedje van eerder was helemaal afgewerkt, er stonden foto's van op onze website; GregThaLa. het was onze zelfverzonnen naam, die hadden we al van in het eerste jaar, maar we hadden hem toch behouden, eerder uit ... nostalgie dan dat hij zo commercieel was. Maar hij viel op en dat was ook belangrijk.
Thalia en ik zaten bij mij thuis in de ligstoel, wachtend op Greg die zo'n groot nieuws had dat hij het echt niet over de telefoon kon zeggen. Thalia gokte op een nieuw lief zodat hij eindelijk gelukkig kon worden met de jongen van zijn dromen. Het idee maakte mij misselijk, niet omdat het Greg en een jongen waren, maar het feit erop verlieft te zijn. Eerlijk gezegd, sinds Tom, 6 jaar geleden, heb ik geen enkele relatie meer gehad, ik voel gewoon voor niemand nog iets gevoeld, en zeker niet voor tom. lieve kleine Thalia had er twee opties voor; 1. ik werd nog steeds verteerd door haat jegens tom en wilde daarom niets met hetero jongens te maken hebben, en al zeker geen relatie...Daarin had ze misschien wel gelijk. 2. Ik werd lesbisch, iets wat ik niet geloofde, want voor vrouwen voelde ik eerlijk gezegd ook niets. Wat was ik dan? Wel, misschien werd ik zo'n oud vrouwtje dat haar hele leven alleen bleef met haar katten of zo. Buiten het feit dat ik niets van katten moest hebben, zou het nog kunnen werken. Zou je ook zo'n oude vrouwtjes met konijnen hebben? Eigenlijk maakte het niet echt uit.
op dat moment kwam Greg lachend aanlopen, ik had zijn auto niet gehoord, maar we -thalia en ik- keken allebei verbaast op. 'en? Wat is je grote nieuws?' vroeg ik enthousiast. Hij zwaaide met een papier. 'Iemand heeft ons ingehuurd, en ik beloof jullie, ze betalen goed.' zei hij met een grote glimlach.

Reacties (7)

 • XTokioHotelXLov

  wouwww:)
  egt goedd:P

  8 jaar geleden
 • FrozenFlower

  Georg toch... dat is niet lief. Of is het Bill? (:

  8 jaar geleden
 • Assje

  Ik denk dus ook dat ik weet wie het isxD
  Je moet heel snel verder gaan! Ik wil weten of ik het juist denk! x'D
  -xxx-(K)

  8 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden
 • Aldea

  tom? ach ja, die hou toch nog veel van lau

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen