Foto bij - 19.

Het was tijd voor het eerste concert, dat de jongen zouden doen voor hun eigen officiële tour. Ze sprongen door de kleedkamer. Of het door de zenuwen of adrenaline kwam, geen idee. Genoeg energie voor de hele avond hadden ze in ieder geval.
"So, VAS HAPPENIN'?" gilde Zayn in mijn linkeroor. Ik haalde mijn schouders op.
"Ik ben moe," vertelde ik hem. Ik leunde met mijn hoofd op zijn schouders en langzamer hand vielen mijn ogen dicht. Ik vond het lullig voor de jongens, hun eerste show en ik lag te slapen, maar ik was echt vermoeid. Ik had gewoon een dipje, ik miste mijn eigen bedje ook. Ik had nu voor het eerst echt heimwee naar huis, maar ik durfde het de jongens niet te vertellen. Langzaam viel ik in een diepe slaap.

Zayn pov.
"Ezzie, wakker worden," fluisterde ik zacht in haar oren. Mijn zusje woelde wat heen en weer.
"Harry, ik wil niet blijven, ik wil naar huis!" mompelde ze. Ze had haar ogen nog gesloten en het leek alsof ze nog lag te slapen. Ik keek naar de andere jongens. Harry's blik was op de grond gericht, terwijl Liam en Louis mij vragend aankeken. Niall zat op de wc, dus hij kon -ofcourse- geen reactie geven.
"Ezra, word eens wakker," zei ik iets harder. Ik schudde haar lichaam wat heen en weer, terwijl ze wat rare geluidjes maakte.
"Dan zal ik haar maar dragen naar de auto," besloot ik, toen ik haar echt niet wakker kreeg. Ik wist dat ze altijd moeite had met wakker worden, maar nog nooit had het zo lang geduurd. Ik tilde mijn zusje op en met zijn vijven -zessen- liepen we de kleedkamer uit. Jonathan keek me vragend aan, toen hij zag dat ik Ezra in mijn armen had.
"I'll explain later, ik wil eerst in de auto zitten, want het loopt niet echt gemakkelijk," zei ik met een kleine grinnik. Het was niet dat Ezra zwaar was, integendeel, maar het was nogal ongemakkelijk. Er zouden tientallen fans buiten staan en dan liep ik met mijn zusje in mijn armen. Terwijl zij dachten dat het mijn vriendin was. De fans zouden er vanzelf wel achterkomen dat Ezra mijn zusje was. Ze had geen twitter, waardoor onze fans ook niet konden zien dat ze ook Malik heette. Misschien was dat het slimste. Ik zou morgen aan haar vragen of ze twitter wilde aanmaken. Ik liep snel daar het zwarte busje. Ezra werd niet eens wakker van het gegil, waardoor ik me zorgen begon te maken. Ik zette Ezra in het busje, op mijn plek en deed toen de deur van de auto dicht. Jonathan zou op de bijrijdersstoel blijven zitten, om een beetje te letten op mijn zusje. Ik liep richting de fans en deelde wat handtekeningen uit en ging op de foto met een paar.
"Slaapt ze nog steeds?" hoorde ik Louis in mijn oren fluisteren. Ik knikte. Louis keek me met een bezorgde blik aan en sloeg toen een arm om me heen. Met z'n tweeën raakten we in een kort gesprek met een stuk of vier fans. Daarna moesten we echt vertrekken naar het hotel, want we moesten alweer vroeg in de ochtend naar het vliegveld.

sorry, mijn inspiratie was een beetje weg. Ik denk dat dit een short story wordt van rond de 50 hoofdstukken

Reacties (7)

 • Donceal

  haha harry ik wil niet wakker worden xd

  8 jaar geleden
 • lilycollins

  Dat noem jij sohort? xd HAHA ik noem dat niet short hoor xd.

  8 jaar geleden
 • niallxharry

  snel verder love it!<3

  8 jaar geleden
 • HLoves1D

  verder!!!

  8 jaar geleden
 • Levy

  Geweldig! <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen