Foto bij [022] || Innocence

Cinderella's on her bedroom floor
She's got a
Crush on the guy at the liquor store
Cause Mr. Charming don't come home anymore
And she forgets why she came here

~Azriel Sanna Zina

Voorzichtig liep ik door het bos heen. Zoals bijna altijd alleen. Het voelde niet goed om die jongeman gister vermoord te hebben en verorberd alsof we wilde beesten waren. Eigenlijk had ik er nooit eerder problemen mee gehad, maar op een of andere manier greep het mij nu wel aan.
Ik kon de zware basstem van mijn vader al horen schreeuwen dat prachtige wezens mensen nodig hadden om te blijven leven; vampiers, zeemeerminnen, feeën en dus ook nimfen. Maar zelf vond ik dat onzin van de hoogste rang. Er waren genoeg mythische creaties die wonderschoon waren zonder het vlees of de krachten van de mens tot zich te nemen.
Plotseling stopte de wind om mij heen met waaien waardoor mijn zintuigen weer wakker werden.
Een zacht gehum klonk achter de bomen en in plaats van het te negeren, besloot ik dichter daar de bron toe te gaan.
‘Leah. Waarom ga je niet mee naar de Cullens? Je kan wel wat ander gezelschap gebruiken dan alleen Jake en ik.’ De mannelijke stem klonk net als die van Seth, iets wat de nieuwsgierigheid in mij aanwakkerde.
‘Omdat, hoe je het ook wend of keert, zij de fucking reden zijn dat alles zo gelopen is.’ Het meisje stond woedend op en schopte hard tegen een al dode boom aan. Het gekraak van het oude hout echode door het bos heen, maar het meisje zag het niet als teken om haar mond te houden. ‘Waar zouden wij zijn zonder die bloedzuigers? Gewoon thuis met mam! Haar lasagne opeten terwijl de enige plek waar weerwolven en vampiers rondlopen in de films waren.’
‘Leah.’ Bromde een andere stem die mij ook bekend voorkwam. ‘Je helpt niemand met je geweldige stemming. Als je hier niet wil zijn, wat doe je hier dan?’
‘Sorry dat ik uitspreek wat iedereen denkt. Sorry voor mijn eerlijkheid. Ik kan er toch niks aan doen da-’
‘Hou op… Hou op. Hou op, hou op, hou op!’ Seth stond gefrustreerd op. Zijn ogen leken vuur te spuiten en zijn gehele lichaam begon gevaarlijk te trillen. ‘Ik word gek! Hou jullie fucking koppen eens! Leah. Niemand heeft jou gedwongen hier naartoe te gaan. Helemaal niemand. Dus hou fucking je bek en je commentaar voor jezelf!’ Hoewel hij zijn ogen had gesloten in een poging te kalmeren, bleef zijn lichaam bewegen. Sneller en sneller met de seconde.
De andere jongen probeerde Seth nog te kalmeren, maar het lukte niet.
‘Al weken zit ik tussen jullie twee. Al weken probeer ik mijn mond te houden, te doen alsof iedereen normaal doet. Al weken ben ik de dummy. Ik kan het gewoon niet meer aan!’ Hij rukte zijn arm uit die van de jongen, en spuugde toen op de grond. ‘Het… Ik..’ Begon hij, maar het leek hem niet meer te lukken een goede zin te maken.
Even keek hij bang om zich heen, maar toen de jongen even naar Seth toe knikte dat het goed was begon hij te rennen. In zijn donkerbruine ogen was maar één emotie te zien. Woede.

Hey;) Dit is mijn enigste stukje van vandaag, aangezien ik tot half 6 op school zit (Ben nu ff snel op de pc:P) En daarna ga ik naar Bert Visser(A)

Reacties (5)

 • 2Gether

  Snel verder!
  Bert Vischer? De caberetiër? Hij is geniaal!:D

  1 decennium geleden
 • FearlessLove

  meer!

  1 decennium geleden
 • Opia

  Verdeeeeeeeeer!:D

  1 decennium geleden
 • Boulevard

  VERDER

  1 decennium geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen