Foto bij XV.

Besluiteloos staarde Naomi van de overkant van de straat naar haar huis. Achter het raam zag ze haar moeder ijsberen en haar vader tegen haar schreeuwen. Haar broer was niet thuis. Ze zat hier nu al anderhalf uur, niet wetend of ze moest aanbellen of niet. Ergens wilde ze haar ouders nog één keer zien voor ze samen met Zayn vluchtte. Maar aan de anderen kant wilde ze niks meer met haar familie te maken hebben.
Ze werd uit haar gedachten gewekt toen er een oude Ford voor het huis stopte. Fronsend keek ze naar de auto. Tot haar eigen verbazing bleek het Zayn te zijn. Snel dook ze achter het muurtje een meter verderop. Als hij zag dat ze hier was, alleen, zou hij niet blij zijn. Gefascineerd keek ze toe hoe hij bleef zitten. Haar hart bonkte tegen ongekende snelheden. Waarom was hij hier? Wat was hij van plan?
Zo zaten ze daar een kwartier. Naomi's blik op Zayn gevestigd, Zayn die met iets speelde wat ze niet kon zien. Ze wilde weten wat er aan de hand was maar durfde niet tot bij de auto te stappen om het hem te vragen.
Opeens kwam er verandering in de gespannen situatie. Vanuit haar ooghoek zag Naomi iemand de auto naderen. Bij een snelle blik opzij, zag ze dat het Jack was. Blijkbaar had Zayn hem ook gezien, want hij stapte uit. Hij hield iets tegen zijn been gedrukt, zijn knokkels bijna wit van de kracht die hij uitoefende op zijn greep. Ze hapte naar adem toen het licht weerkaatste op het metalen oppervlak. Een pistool. Zayn had een pistool. Duizenden vragen flitsten door haar gedachten en ze wist dat ze iets moest doen, maar ze kon enkel geschokt toekijken hoe Zayn voor Jack post vatte.
"Wat moet je?" snauwde die laatste vijandig.
"Jij...jij bent een monster. Weet je wat je gedaan hebt!? Je hebt je bloedeigen zus zo mishandeld dat ik haar gevonden heb ik een plas bloed. Je hebt een kind gedood, Jack! Ons kind! Maar het is genoeg geweest, je zal Naomi geen pijn meer doen. Het is voorbij,"
Ik kon elk woord perfect verstaan. Het was alsof plots alle anderen geluiden weggevallen waren. Naomi klauwde in de afbrokkelende stenen muur terwijl ze gespannen het tafereel volgde.
Langzaam richtte Zayn het pistool op Jack's borstkas. Die deinsde geschrokken achteruit.
"Ik had dit al veel langer moeten doen," zei Zayn strak.
Nu pas kwam Naomi weer tot leven. Haar lichaam reageerde eindelijk op de stem in haar hoofd die haar toeschreeuwde dat ze iets moest doen.
"Zayn, nee!" gilde ze terwijl ze overeind gesprongen kwam.
Geschrokken keek hij haar kant uit. Het was de grootste fout die hij ooit zou maken. Voor iemand het besefte, had Jack een mes uit zijn riem getrokken en was op Zayn afgesprongen.
"Vuile Pakistaanse klootzak!" brulde hij.
Het lemmet flikkerde even in het straatlicht voor het diep in Zayn's buik drong. Nog nooit had Naomi zo luid gegild. Ze spurtte de straat over en duwde Jack weg voor hij nog eens kon toeslaan. Paniekerig zakte ze naast Zayn neer, die met wijd opengesperde ogen op de grond lag. Hij tastte naar de hevig bloedende wonde in zijn buik terwijl zijn borstkas gejaagd op en neer ging. Het bloed gutste over zijn t-shirt en kleurde het donkerrood. Tranen sprongen Naomi in de ogen toen ze haar hand ook op de wonde drukte in een wanhopige poging het bloeden te stelpen.
"Naomi..." stamelde hij angstig.
Zijn hand omklemde die van haar stevig. Zacht streelde ze langs zijn gezicht en knipperde de tranen uit haar ogen.
"Blijf bij me, Zayn. Laat me nu niet in de steek," snikte ze schor.
"Naomi, ik hou van je," fluisterde hij.
"Ik ook van jou, Zayn,"
"Hoe hartverscheurend," siste Jack walgend, "Ik krijg er krampen van. Zal ik jou ook eens een lesje leren, hoer!?"
Hij was volledig gek geworden, daar was Naomi zeker van. Woest sprong hij terug op hen af. In een reflex greep Naomi naar het pistool, dat nog geen halve meter van haar af op de grond terecht gekomen was. Ze kneep haar ogen stijf dicht en beet hard op haar onderlip tot die scheurde en het bloed haar mond in sijpelde. Krampachtig haalde ze de trekker over. En opnieuw. En opnieuw. En opnieuw.

Reacties (4)

 • lovingnouis

  OMGOMGOMGOMGOMGGOMGOGOMGOGMGMG.
  LAAT ZAYN NIET DOODGAAN, ALSJEBLIEFT, ALSJEBLIEFT.

  IK SNAP ECHT NIENT HOE JIJ ZOIETS ZO FHEKFDHJSKHGSUIR GOED KAN SCHRIJVEN. JEMIG, SPRAKELOOS.

  1 decennium geleden
 • Rivendell

  Ja maar.. en hoe.. maar.. waarom.. HUH? I'm sorry, those are my only thoughts, combined with the fact is is fucking beautiful. <3

  1 decennium geleden
 • IbixAfellay

  OMG !
  maar jack heeft het verdiend eigenlijk.

  1 decennium geleden
 • Westwood

  OMG GIJ SCHRIJFT ZOIETS EN GE VERWACHT VAN MIJ DAT IK HIER NORMAAL OP KAN REAGEREN? MY GOD ANKE DIT IS GEWOON EIYGHRIEYHGIRUGHIRUHGIUR

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen