Foto bij ~ |2| ~ 26. ' We're Almost There' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 2: A Broken Soul
Chapter 26: We're Almost There
_______________________________________________________________________
Ladidadidah

Sakura negeert je gewoon en gaat op haar knieën zitten. Yamato houdt je goed vast, alsof het verplicht is dat ze je zal helpen. Ze legt haar handen ongeveer twee à drie centimeter boven jouw buik. Net als ze wilt beginnen met het helen, pak je haar hand vast met een ijzeren greep. Verschrikt kijkt ze jouw richting op, ze is vast bang dat je haar hand zonder genade breekt. Dat kan en wil je soms wel, maar dit is niet de tijd om het te doen. 'Blijf van me af, Barbiepop.. Ik kan het zelf ook wel..' zeg je nogal koppig en eigenwijs. Hulp accepteren doe je altijd al met veel moeite, maar hulp van mensen accepteren die medelijden met je hebben. Dat wil je niet eens accepteren. Je verdient geen medelijden en zeker niet van jouw eigen team. Al helemaal niet van mensen die je best haat.
Je hoort hoe Yamato een zucht slaakt, en na een aantal seconden tegen je zegt: 'Kazumi, ik weet dat je van nature heel eigenwijs en koppig bent.. Maar, laat Sakura je helpen voor deze ene keer. Als je volledig geheld bent, kunnen we de missie die ons naar Sasuke zal leiden, beter zullen of kunnen afronden. Je gromt naar Yamato, aangezien je het niet met hem eens bent. Je hebt daarnet ook alles voor jezelf moeten doen, dus waarom moet perse Sakura jou op dit moment helen.
Je laat Sakura’s hand niet los, omdat je niet wilt dat ze je gaat helen. ‘Sakura is de enige Medical Nin in ons team, dus laat jezelf door haar helen.. Zet dat gehaat van jullie even aan de kant!’ Als je Yamato dat hoort zeggen, grom je luider dan eerst. Veel luider. ‘De enige Medical Nin, hn? Ben je soms zó achterlijk, dat je niet eens meer weet dat ik ook een Medical Nin ben?! Ik heb haar hulp helemaal niet nodig!’ snauw je koppig naar Yamato, terwijl je jouw Kekkei Genkai weer activeert en Sakura heel ruw loslaat. Jouw lichaam krijgt weer die blauwgroene gloed als je jezelf aan het helen bent. Je ziet dat ze je alle drie best verbaast aankijken. Dat komt vast omdat je een andere manier gebruikt dan de meeste Medical Nin’s. Als je namelijk jezelf heelt, gebruik je jouw handen niet. Maar, dat doen de meeste Medical Nin’s juist wel.
Als je jezelf geheeld hebt, spring je snel op en kijk je op hun neer. Je doet alsof er helemaal niks gebeurd is een aantal minuten geleden, en zegt droog: ‘Kom, laten we gaan voordat die Harry Potter Brilsmurf, de kille verrader en mijn toekomstige leren jasje kwijt zijn..’ Snel schakel je jouw Kekkei Genkai weer uit, en bekijkt hun alle drie nauwkeurig. Ze kijken jou aan, knikken en springen meteen op. Al snel rennen jullie met z’n vieren weg. Op zoek naar Orochimaru, Kabuto en de verrader Sai.
Na een aantal lange saaie minuten gerend te hebben over water, zijn jullie er dan eindelijk. De plek waar de clone van Yamato aangeeft waar jullie moeten zijn. Het enige wat je om je heen zit is gras, een aantal bergen en bomen zonder een enkel blad aan de takken. ‘De ingang is rechtsonder die steenformatie recht voor ons.’ Zegt de clone van Yamato.
Even is het stil. Jij, Naruto en Sakura voelen waarschijnlijk precies hetzelfde. Het gevoel dat jullie Sasuke waarschijnlijk zullen zien. Dat na al die jaren. Al die jaren van trainen, verdriet en de lange zoektochten. Zal alles het waard zijn? Zijn al die tranen die voor hem gevallen zijn, al die lange zoektochten en het ongerust zijn het waard?
‘Onder die stenen.. Wacht Sasuke..’ zegt Naruto uiteindelijk bedenkelijk. Jij en Sakura knikken, maar net als jullie een stap naar de rots willen zetten, worden jullie tegengehouden door Yamato. ‘Wacht even..’ zegt Yamato, terwijl hij zijn hand op de rug van de clone legt. De clone veranderd van vorm en komt als drie kleine zaadjes op Yamato’s hand terecht. ‘Je kan gaan nadat je dit doorgeslikt hebt, Naruto.’
Je kijkt even naar Yamato’s hand en snapt niet waarom hij tegen Naruto zei, dat hij het moet doorslikken. ‘En hier, er is er ook één voor jullie, Kazumi en Sakura. Zelfs als we opsplitsen, kan ik jullie onmiddellijk opsporen, als die in jullie zitten natuurlijk.’ Jij, Naruto en Sakura pakken het zaadachtig dingetje uit Yamato’s hand en bekijken het zorgvuldig. ‘Wat is dit?’ vraagt Sakura. Je wilt eigenlijk keihard gaan gillen, dat ze moest opletten. Letten op de uitleg die hij haar daarnet gaf. “Wow, is ze zó dom dat ze er zelf niet achter kan komen.. Damn, in wat voor een team zit ik?! Ik dacht dat ze allebei na drie jaar wel wat slimmer zouden wezen..”
‘Om het wat makkelijker te zeggen, zijn de zaadjes een opsporingsmiddeltje. Ze zijn een soort werktuig, dat alleen reageert op mijn chakra. Dit zijn precies dezelfde, die ik ook in Sai’s eten en kleren geplant hebt.’ Nu kijk je in Yamato’s ogen en knik je. “Dus zo wist hij waar Sai was..”

Reacties (5)

 • Amami

  snel veder

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  Snel verder <'33

  8 jaar geleden
 • Winterr

  Argh gotverredomme ! en nog is ze niet by hem ik vreet zowwat me nagels op en ik heb al niet zo veel nagel meer:'(

  8 jaar geleden
 • MissNinja

  oeehh next
  eigenlijk wil ik in een lange reactie vertellen hoe chagrijnig ik wel niet ben maar daar heb ik helemaal geen tijd voor
  wnat ik ben een nieuw hoofdstuk aan het schrijven voor een storie en daarin laat ik mijn chagrijnigheid al genoeg naar boven komen.
  Mijn vriendin wilt huilen en films kijken met bakken ijs, ze is mijn verloofde (sort off) en daarom ga ik met haar mee doen.
  Vooral voor het ijs natuurlijik
  nou groetjes en veel succes voor je volgende hoofdstuk
  yaay
  doei

  8 jaar geleden
 • Requiemz

  Sakura is eerder blond dan roze -___-
  Kazumi neemt gewoon geen hulp aan, nooit nietxD
  Snel verder <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here