Foto bij Born This Way

k heb volgens mij weer foto's

NIEUW hier is de link van t liedje
http://www.youtube.com/watch?v=GQ0LesfkwlM

lees ook mijn nieuwe story Brick by boring brick

Morgen om twee uur victorious op nickelodeon!!

oja k wil nog even tegen mijn abo's zeggen thanx for being abo
voor jullie schrijf ik deze story.

*Cat Pov*

James bleef nog steeds in mijn hoofd hangen maar ik moest verder met mijn leven met of zonder James. Ik moes t er maar gewoon het beste van maken. Vandaag zou André samen met een paar anderen en Mr. Seikowitz auditie gaan houden voor 'Deep Inside' zoals het stuk zou gaan heten. Ik had nog niet besloten of ik echt auditie zou gaan doen, maar ik had wel de moeite genomen om een stuk tekst in te studeren.

Het ging over een meisje genaamd Lola die mensen ziet zoals ze zijn, er komt een nieuwe jongen, Dean, in de klas en hij blijkt een verschrikkelijke pestkop te zijn. Niemand mag hem. Hij pest Lola nog het ergst. Lola die het thuis ook niet goed heeft en wordt geslagen door haar vader kan het bijna niet meer aan. Op een dag wil haar vader haar weer slaan maar Dean red haar even ziet ze de lieve kant van hem. Ze probeert die kant van hem naar buiten te laten komen maar dat is niet makkelijk.

Nog een keer oefende ik mijn tekst. Ik stond twijfelend voor de auditie ruimte. Over een halve minuut was het twaalf uur en dan kon ik mij niet meer op geven.

"Blijf bij me. Ik weet dat je diep van binnen goed bent"
"Je hebt me gered, zonder jou was ik hier nu niet"

Op eens maakte ik een besluit, voor James.
Ik stapte de kamer in waar ook alle andere meisjes aan het wachten waren en gaf mijn naam op bij miss Right. "Oke Cat, je bent als 3e, ga maar naast Sheena zitten. Dit is je nummer." Ze gaf me een Witte stikker waar ze vlug mijn naam had op gekrabbeld, ook stond er ,een sierlijke, grote drie. Ik plofte neer naast Sheena Johnson die ook in mijn klas zat. "Voor welke rol ga je?" ze keek me aan. "André heeft me zowat gedwongen om voor Lola te auditeren, en jij?" "Ik was ook van plan om voor Lola te gaan..." En ze zou de rol gaan krijgen ze was veel beter dan mij. "Nummer twee" Sheena stond op. "Succes" mompelde ik nog tegen haar, maar de kans dat ze het gehoord had was vrij klein. Ze had het toch niet nodig.

Een beetje ineen gedoken liep ik het podium op. "Cat je bent er" André stak bemoedigend zijn duim op. "André..." Ik twijfelde even voordat ik het zei, "ik weet niet of ik dit kan." André maakte aanstalten om iets te zeggen maar Seikowitz was hem voor. "Cat, je bent een van de beste actrices die ik ken, deze rol is perfect voor jou, hij is voor jou geschreven. Zorg dus dat hij van jou wordt." Ik knikte en begon met de eerste regel van het stuk.

De volgende keer horen jullie waarom james weg liep...

Reacties (2)

  • dragondog3

    moet even de andere hoofdstuken lezen voordat ik deze lees

    1 decennium geleden
  • maslowandme

    Yay nieuw hoofstuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen