Foto bij 102. Euh... Lady's, the hair...

Het spijt me zoooo!! Ik schaam me dood! 2 maanden niet geschreven!
En ook nog sorry dat het zo'n kort stukje is, maar ik probeer nog een hoofdstuk vanavond te posten.
Ik had het zo druk met school en al die dingen dat ik haast geen tijd had...

Anyway...
Enjoy!!

Olette liep de trap af met Belinda en Parvati die naast haar liepen. 'Je ziet er zó mooi uit!' Riep Parvati. Olette knikte met een vage glimlach. Eigenlijk was ze niet zo blij met de jurk die ze aanhad, het was knal roze. Ze hield niet zo veel van die kleur. Misschien een beetje, maar als de jurk helemaal roze is... Ze liep de laatste tree af en je hoorde haar hakken tikken. Gelukkig had ze een plan. Ze liepen naar de poort toe die Olette net wou open doen toen ze van twee kanten werd geknuffeld. 'We zijn zo trots op je!' Huilde Belinda. 'Je bent van een rups tot een vlinder gebloeid!' Zei Parvati die met Belinda mee huilde. Olette knikte rustig en dacht snel na. 'Euh... Dames, het haar.' Ze begonnen nog harder te huilen maar lieten haar toch los. 'We hebben haar zo goed opgevoed!' Olette keek Belinda raar aan. 'Sorry dat ik het zeg, maar ik ken jullie niet eens een half jaar. Hoe kan het dan zijn dat ik door jullie ben opgevoed?' 'En nog zo slim ook!' Snikte Parvati. Olette gaf een nerveus lachje. 'Als ik op tijd wil komen moet ik nu echt weggaan.' Belinda en Parvati knikten met tranen in hun ogen. 'Nou, doei dan.' Ze zwaaide en liep vlug naar buiten. 'Moet je haar toch zien, van een wrak naar een dame. Misschien moeten we dit ook met Ginny doen.' Zei Parvati. 'En Hermelien. Dat meisje moet echt eens wat meer aandacht geven aan haar uiterlijk. Ik bedoel op het bal zag ze er beter uit dan ooit.' Zei Belinda. Ze veegden de tranen weg en liepen de trap op, in discussie over wat ze zouden doen met Ginny en Hermelien.

Olette rende door het gras heen wat overigens best moeilijk ging met een zachte grond en hakken. Vlug verstopte ze zich achter een boom en concentreerde ze zich op onzichtbaar worden. Ze pakte haar spiegeltje uit haar handtas en keek erin, niks anders dan wat er achter haar zou moeten staan. Ze zuchtte opgelucht en trok haar jurk uit. Die stopte ze in haar handtas en daaruit pakte ze de jurk die ze wou, die ene die toch werd afgekeurd. Ze trok die vlug aan en pakte nog een flesje uit haar tasje. Ze deed het flesje open en deed een druppel in haar mond. Ze maakte zichzelf weer zichtbaar en veegde de lipgloss af en die verving ze, van knal rood naar beige met een roze tint. Ze keek opnieuw in haar spiegeltje. "Veel beter. Dat meisje zag er net uit als één die tutjes." Olette grinnikte en begon verder te lopen. Wat zouden ze eigenlijk gaan doen? Ze was zo druk geweest met Belinda en Parvati dat ze zelf niet eens de tijd had om er over na te denken. Ze zou het toch dadelijk zien maar ze was nog steeds nieuwsgierig. Ze zag in de verte een gedaante staan met vleugels, met de arm omhoog. Duidelijk Bob. Ze zwaaide naar hem en liep verder.

Ow! Vergeten te doen!
@2Gether
Ik werk in een supermarkt. Leuk baantje en ik verdien er best goed mee. Al rooft het wel wat tijd...

Nogmaals SORRY!!! Jullie mogen als straf allemaal de kat van Vilder op me afsturen die me betrapt op.... eens kijken... Op de muur met graffitie schrijven 'Vilder has NO live! And he smels...'

Reacties (2)

 • Lpayno

  'We hebben haar zo goed opgevoed!' Olette keek Belinda raar aan. 'Sorry dat ik het zeg, maar ik ken jullie niet eens een half jaar. Hoe kan het dan zijn dat ik door jullie ben opgevoed?' 'En nog zo slim ook!' Snikte Parvati.
  Top punt van domheid xd

  'Moet je haar toch zien, van een wrak naar een dame. Misschien moeten we dit ook met Ginny doen.' Zei Parvati. 'En Hermelien. Dat meisje moet echt eens wat meer aandacht geven aan haar uiterlijk. Ik bedoel op het bal zag ze er beter uit dan ooit.' Zei Belinda
  OMG dit is zoo hard voor Ginny 8D
  Ik lach in een deuk! x'D

  Geweldig hoofdstukje snel verder =]

  8 jaar geleden
 • 2Gether

  Maakt niet uit, ik heb ook van die momenten.:(
  Zo. Supersnel verder!:)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen