Foto bij Something In The Water

http://www.youtube.com/watch?v=8Axj-xvyz8M&ob=av2n
wow al het 10e hoofdstuk <3

*Cat Pov*

"IIIeh". Nogmaals keek ik naar mijn telefoon en las het smsje van André over.

Gefeliciflapstaart kleine meid
de rol is officieel van jou
Sheena Johnson is je stand in en Mark Rowtown je tegenspeler
morgen om 2 uur eerste repetitie
ben nu bij mijn oma heb morgen koekjes
X André


"Cat wil je niet zo gillen?" Carla, mijn moeder riep boos naar boven. "Mam ik heb de rol" schreeuwde ik blij terug. Mijn moeder kon het vast niet zo veel schelen, ze snapte mijn voorkeur voor een creatieve school niet. nou ja, dat maakte niet zo veel uit. Ze was wel zo aardig om bij elke uitvoering te komen kijken en me te steunen. "Ik ga naar Tori om het haar te zeggen." Snel trok ik mijn zwarte enkel-laarsjes aan. "Je hebt toch een mobiel?"
"Ja mam, maar naar haar toe gaan is veel leuker." Ik sprintte de trap af en griste mijn jas van de kapstok. "Tot vanavond mam" riep ik voordat ik de deur sloot.

"Tori, Tori, Tori", riep ik toen ik op de deur klopte. Treena Vega deed open, "chil, Cat, niemand kan het wat schelen wat je aan mijn zusje te vertellen hebt. Ik daar in tegen heb wel belangrijk nieuws, Jason is weer vrijgezel." Treena keek smachtend omhoog. "Treena niemand interesseert dat wat, het is maar een jongen..." Tori Vega kwam de trap af stormen met nog natte haren en een joggingbroek aan. "Ik heb je sms gelezen. Wat wou je me vertellen?"
"Raad eens?"
"Je hebt James Diamond ontmoet" Shit dat had ik nog niet aan Tori verteld, maar ik was het ook niet van plan. Als ik het haar vertelde zou het veel echter zijn en meer pijn doen, ik hield het dus voor me. "nee" zei ik en ik schudde mijn rode stijle haar van de ene naar de andere kant. "Je weet eindelijk hoe je een goede taart moet bakken"
"Wat bedoel je daar nou mee" Ik keek haar bang aan. "ze bedoeld dat je taarten niet te vreten zijn."
"Treena" Tori keek kwaad naar haar zus. "Wat, het is toch zo?" En over emotioneel als ik was voelde ik mijn tranen al op komen. "Zo bedoelde ze het niet Cat. Vertel me het grote nieuws nou maar" Ik haalde diep adem, ik was bijna vergeten waarom ik hier was. "Ik ben Lola Blackheart" Treena's gezicht betrok, die rol was voor mij."
"Cat liegt nooit" Tori keek blij naar haar zus. "zelfs ik heb nog een betere rol, ik ben Daisey, de enige vriendin van Lola en jij bent alleen maar Bibi, de ó zo popy prinses. Cat je verdient een taart!"

Reacties (2)

 • aluap98

  leuk!(Y)

  1 decennium geleden
 • maslowandme

  YAY TAART!
  bedankt voor jouw hoofdstuk(A)(A)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen