Foto bij - 21.

"Ez, is je broer al wakker? We moeten gaan inpakken, rond drie uur vertrekken we richting Liverpool," vertelde Liam. Ik schudde mijn hoofd en liep gelijk de kamer van hem en Niall uit. Ik pakte het kamerpasje uit mijn broekzak en keek of Zayn nog lag te slapen. Zoals ik verwachtte lag hij nog voor pampes in zijn bed. 
"Zayn, je hoeft niet tegen me te gaan schreeuwen voor wat ik nu ga doen," zei ik met een zachte grinnik. Ik wist dat het een kleine kans was dat hij me hoorde, maar dat maakte me niet uit. Ik nam een aanloop en sprong even later op mijn broer. 
"Ezra, laat me," klonk de ochtendstem van Zayn. 
"Nee, over vier uur moet je je tas hebben ingepakt en gaan we naar Liverpool," vertelde ik. 
"Dan kan ik nog wel even drie uurtjes slapen," zuchtte hij. Ik klom van zijn bed en pakte zijn iPhone. Hmm.. wie zou hem uit bed kunnen krijgen? Ik was nooit goed geweest daarin. Misschien Matt Cardle? Ik grinnikte en drukte op 'Call'. Even later hoorde ik de stem van Matt door de luidspreker. 
"Hey, met Ezra," zei ik lachend, nadat Matt me had begroet als Zayn. 
"Waarom bel je met Zayn's mobiel?" 
"Oh, weet ik niet. Maar ik moet hem uit bed krijgen & je weet hoe hij kan slapen," vertelde ik. 
"Heb je Larry Stylinson niet bij je dan?" 
"Haha, jawel, maar die zitten ten eerste in een andere kamer en Harry is aan het douchen en Louis is druk bezig met zijn tas inpakken," legde ik uit.
"Okay, dan een flesje water over zijn hoofd heen gooien," zei Matt lachend. Ik lachte met hem mee en vertelde dat ik dat maar zou gaan doen. We kletsten nog wat en daarna sloten we het gesprek af. Tijdens de X Factor periode had ik veel contact gehad met de andere kandidaten en hadden we het altijd gezellig na live shows. Ik liep naar het kleine keukentje en pakte het flesje water van mijn broer uit de koelkast. Ik draaide de dop eraf en even later viel het water op Zayn's hoofd. Het was hilarisch om te zien, al vond mijn broer he niet helemaal leuk. "AAAAAH, ZAYN! ZET ME NEER!"gilde ik, nadat hij me over zijn schouder had getild. Ik hoorde hoe hij lachte. Waar was zijn freaking ochtendhumeur gebleven? Hij liep de hotelkamer uit en stak de gang over. Hij klopt op de deur van Louis en Harry. Al snel werd de deur open gedaan en schalde Louis' lach door de gang. Hij liet ons binnen en gilde Harry erbij. 

Okay, de winnaar van mijn contest kan ik al bekend maken! ;D het is........ IVEGOTSTYLES <3
Thanks voor de inzendingen, ze waren allemaal geweldig maar die van IVEGOTSTYLES sprong er toch wel uit. 
&& per 10 kudo's = 1 hoofdstuk! (: jullie zijn met 130, dus maximaal 13 hoofdstukken xd ik ben weer eens ziek, dus ik blijf waarschijnlijk de hele dag in mijn bed.

Reacties (5)

 • Speigelman

  Oh snel verder jij ! <3

  8 jaar geleden
 • Prikkeldraad

  likeee xx

  8 jaar geleden
 • Velvethour

  Still love this story! And YAY i won =D Okay party hard and stuff. SNELVERDER <3

  8 jaar geleden
 • Moustaches

  iedereen kan toch wel even een kudo geven??
  alsjeblieft!
  je verhaal is echt heel mooi! ik hoop dat er snel iets tussen harry en ezra begint (:
  snel verder<333(flower)

  8 jaar geleden
 • Jimlock

  Neeeeeext (:

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen